Luksuzne kutije sa fiokomLuksuzne kutije sa fiokom, dimenzija 80x80x40mm, su vrhunska ekskluzivna ambalaža od kaširane lepenke obložene specijalnim papirom u boji. U sastav kutije ulaze i dvoslojni sunđer obložen plišem (nosač nakita)..

Sličnu kutiju možemo napraviti i za vas, u drugim dimenzijama, ili oboloženu nekim drugim materijalom. Radi se o kutiji čvrste konstrukcije (lepenka 1,5mm), a na vaš zahtev može biti i masivnija. U cenu je uračunata  štampa vašeg logotipa i/ili podataka, zlatotiskom, ofset ili digitalnom tampom. Kutija ima „fioku“  koja se izvlači uz pomoć trake od satena ili ripsa širina 20mm. Na vaš zahtev u sklopu kutije radi se i štancovani (prosečeni) sunđer od 25mm obložen belim ili crnim plišom.

Ako se kutija štampa u zlatotisak tehnici može se koristiti bilo koja folija po vašem izboru (srebrna, zlatna, u boji, hologramske, specijalne, itd). Ukoliko se štampa izvodi ofset štampom moguće je štampati celu površinu u neograničenom broju nijansi.

Luksuzne kutije sa fiokomDigitalna štampa je uvek u punom koloru, ali ne podržava zlatnu i srebrnu boju, niti štampu na tamnijim podlogama (osim kao specijalni efekat „laka“)..

Ove luksuzne kutije su uglavnom namenjene za nakit, luksuzne satove i slično, ali mogu da posluže i za druge ekskluzivne poklone, uz izmenu sunđerastog nosača. Moguće ih je naknadno dekorisati svim tehnikama (nisu plastificirane), nadograđivati, dodavati ukrasne trake, i druge detalje…

  CENE:   100 kom - 3.50 €/kom
 200 kom – 3,00 €/kom
 300 kom – 2,80 €/kom

 

→ Naručite ODMAH!


Luksuzne kutije sa fiokom u drugim dimenzijama?

Luksuzne kutije sa fiokom u drugim dimenzijama?

Luksuzne kutije poput ove se u štamparskom žargonu zovu još i kaširane luksuzne kutije. „Kaširane“ zapravo znači da su od čvrstog materijala obloženog specijalnim dekorativnim papirima. U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, a sve ih možete videti ukoliko kliknete na link  LUKSUZNE KUTIJE, ili ako to ukucate u polju za pretragu.

Osim sa fiokom, luksuzne kutije mogu da budu i sa prozorom, magnetom, dekorativnim trakama i u još nekoliko varijanti. Svaka se prilagđava vašim konkretnim zahtevima, tj iseca se tačno po meri proizvoda koji se pakuje.

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom →

→ Pošaljite E-mail ili pozovite ODMAH


Luksuzne kutije bez štampe  / logotipa?

Manje dimenzije kutija poput ove kutije  u bilo kojoj količini možete naručiti na našem specijalizovanom sajtu www.kutijice.com. Naravno, radi se o blanko kutijama, bez štampe vašeg logotipa. Ali ih možete naknadno brendirati → stikerima, ili na druge načine… U ovom slučaju možete birati između mnogo različitih boja, vrsta materijala, ili njihovih kombinacija.  Za kompletnu listu, cene i druge detalje, samo kliknite na link → Plati i nosi – luksuzne kutije

→ Ako vas zanimaju luksuzne kutije sa fiokom, pogledajte i ovo:

Luksuzne kutije / ostale kutije sa magnetom
Luksuzne kutije
(25+ modela)
Akcije, popusti, specijalne ponude...
Akcije, popusti, specijalne ponude…
Priprema, likovna rešenja, dizajn
Priprema, likovna rešenja, dizajn
papir za pakovanje / omotni papir / ostale kutije za internet prodaju
papir za pakovanje / omotni papir
Kutije za internet prodaju / kutije sa magnetom
sklopive luksuzne  kutije