Kutije sa mašnom 120x60x150mm

Kutije sa mašnom 120x60x150mm

Kutije sa mašnom su ekskluzivne kaširane kutije, sa poklopcem na preklop koji se zatvara ukrasnom mašnom. Mašna (traka) može da bude od satena, ripsa ili sličnih materijala. Brendirane su vašim znakom i/ili reklamnom porukom, najčešće ofset ili ditigalnom štampom. Ovaj konkretan model je dimenzija 120x60x150mm, presvučene su specijalnim crnim papirom, a osnova je lepenka od 2mm.. Kutija ima donji deo i poklopac „na preklop“, koji se fiksira trakom.

U sklopu kutije može se napraviti i sunđerasti nosač od 20-30mm obložen belim ili crnim plišom. Ovaj nosač se po potrebi štancuje u obliku poklona koji se pakuje (satovi, nakit, tehnika, privesci, itd). Donji deo kutije se izrađuje od lepenke 2mm i obostrano oblaže najkvalitetnijim dekorativnim papirima.  Kutije se po vašoj želji mogu štampati i zlatotiskom bilo kojom folijom po vašem izboru. Ukoliko se štampaju ofset ili digitalnom štampom, moguće štampati celu površinu u neograničenom broju nijansi. U obzir dolazi i kombinacija više tehnika..

Ove kutije su zbog svojih dimenzija vrlo prilagodljive za razne namene, uglavnom za luksuzne poklone i slično.

CENE:  150 kom – 2,90 €/kom
 300 kom – 2,50 €/kom
 500 kom – 2,20 €/kom

*Cena za ofset ili digitalu; nosač nije uračunat

→ Naručite ODMAH!


Kutija sa mašnom 115x25x95mm

Kutija sa mašnom 115x25x95mm

Kutija sa mašnom je luksuzna kaširana kutija, sa poklopcem na preklop koji se zatvara ukrasnom mašnom od satena ili sličnih materijala. Brendirane su vašim znakom i/ili reklamnom porukom, najčešće ofset ili ditigalnom štampom. Ovaj konkretan model je dimenzija 115x25x95mm, presvučene je specijalnim papirima, a osnova je lepenka od 1mm.. Kutija ima donji deo i poklopac „na preklop“, koji je fiksiran trakom.

U sastav kutije ulazi i sunđer od 20mm obložen belim ili crnim plišom. Sunđer je štancovan, tako da ima nosače za ogrlicu (lanac), prsten i/ili minđuše. Kutija je napravljena je od lepenke 1mm i obostrano obložena najkvalitetnijim dekorativnim papirima.  Kutije se po vašoj želji mogu štampati i zlatotiskom bilo kojom folijom po vašem izboru. Ukoliko se štampaju ofset ili digitalnom štampom, moguće štampati celu površinu u neograničenom broju nijansi. U obzir dolazi i kombinacija više tehnika..

Ove ekskluzivne kutije su prvenstveno namenjene za nakit, ali mogu da posluže i za razne druge sitnije poklone

CENE:  150 kom – 1,50 €/kom
 300 kom – 1,30 €/kom
 500 kom – 1,20 €/kom

→ Naručite ODMAH!


Kutija sa trakom 115x28x90mm

Kutija sa trakom 115x28x90mm

Ova kutija sa ukrasnom trakom je dimenzija 115x28x90mm, presvučene je specijalnim papirima, a osnova je lepenka od 1mm.. Kutija ima donji deo i poklopac „na preklop“, koji je fiksira trakom. U sastav kutije ulazi i sunđer od 20mm obložen belim ili crnim plišom. Sunđer je štancovan, tako da ima nosače za ogrlicu (lanac), prsten i/ili minđuše. Kutija je robusne konstrukcije, napravljena je od lepenke 1mm, sa dodatnom kartonskom ispunom.

Unutrašnji deo kutije je tzv. „bombonjera kutija“ (kutija sa duplim zidom). Postoji još nekoliko sličnih modela/dimenzija ove vrste kutija, a sve ih možete videti na linku. Kutije se po vašoj želji mogu štampati i zlatotiskom bilo kojom folijom po vašem izboru. Ukoliko se štampaju ofset ili digitalom, moguće štampati celu površinu u neograničenom broju nijansi.

Ove ekskluzivne kutije su prvenstveno namenjene za nakit (prstenje, minđuše, ogrlice – i slično), ali mogu da posluže i za razne druge sitnije poklone, uz izmenu sunđerastog nosača (npr za USB-stikove, satove, luksuzne upaljače, priveske, itd

CENE:  150 kom – 1,80 €/kom
 300 kom – 1,50 €/kom
 500 kom – 1,40 €/kom

→ Naručite ODMAH!


Luksuzne kutije sa mašnom u drugim dimenzijama?

Luksuzne kutije sa mašnom u drugim dimenzijama?

Luksuzne kutije poput ove se u štamparskom žargonu zovu još i kaširane luksuzne kutije. „Kaširane“ zapravo znači da su od čvrstog materijala obloženog specijalnim dekorativnim papirima. U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, a sve ih možete videti ukoliko kliknete na link  LUKSUZNE KUTIJE, ili ako to ukucate u polju za pretragu.

Kutije mogu da budu i sa prozom, poput ove, a sunđerasti nosač se prilagđava konkretnim zahtevima, tj iseca se tačno po meri proizvoda koji se pakuje.

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom:

→ Pošaljite E-mail ili pozovite ODMAH!


Luksuzne kutije (bez logotipa)?

Manje dimenzije kutija poput ove kutije  u bilo kojoj količini možete naručiti na našem specijalizovanom sajtu www.kutijice.com. Naravno, radi se o blanko kutijama, bez štampe vašeg logotipa. Ali ih možete naknadno brendirati → stikerima, ili na druge načine… U ovom slučaju možete birati između mnogo različitih boja, vrsta materijala, ili njihovih kombinacija.  Za kompletnu listu, cene i druge detalje, samo kliknite na link → Plati i nosi – luksuzne kutije

→ Ako as interesuju kutije sa mašnom, pogledajte i ovo:

Luksuzne kutije / ostale kutije sa magnetom
Luksuzne kutije
(23 modela)
Priprema, likovna rešenja, dizajn
Priprema, likovna rešenja, dizajn
papir za pakovanje / omotni papir / ostale kutije za internet prodaju
papir za pakovanje / omotni papir
Kutije za internet prodaju / kutije sa magnetom
sklopive luksuzne kutije sa magnetom