Zastavice od papira su jedan od proizvoda koji radimo već dugo, vrlo često, i za najazličitije prilike. Osim oficijelnih državnih zastava, česte su i razne „promo“ varijacije. U oba slučaja one su su ekonomičan način da masovno animirate decu, ili da „obojite“ neki prostor u željene boje.

Galerija zastavice od papira

Kompletna → Galerija ZASTAVICE od papira nalazi se na istoimenoj stranici (samo kliknite na link).

 

papirne zastavice

Važan detalj u svakoj akciji, promociji, ili manifestaciji. skoro pa nezamenljiv kao dekoracija pri organizaciji raznih velikih događaja, sajamskih i sličnih nastupa, pogotovo na otvorenom prostoru. Moguće ih je koristiti i na mnogo drugih kretivnih, „gerila-marketing“, ili sličnih načina…

zastavice

Standardne papirne zastavice

Standardne dimenzije papirnih zastavica su 200 x 130 mm, štampane su u koloru obostrano na 150gsm kunstdruku. Montirane su (zalepljenje) na drvene / bambusove stapiće (~ 300 mm dužine).

CENA:  500 zastavica - 0,25 €/kom
1.000 zastavica - 0,18 €/kom
20.000 zastavica - 0,08 €/kom
preuzmite nacrt alata (špigl)  

→ Naručite ODMAH!


Papirne zastavice na čačkalicama
/ zastavice za ketering /

Papirne zastavice na čačkalicama

Dimenzije papirnih zastavica na čačkalicama su 50 x 30 mm, štampane su koloru obostrano na 150gsm kunstdruku. Montirane su (zalepljenje) na drvene čačkalice (~ 70 mm dužine).

CENA:  1.000 zastavica - 0,10 €/kom
3.000 zastavica - 0,08 €/kom
5.000 zastavica - 0,07 €/kom
preuzmite nacrt alata (špigl)  

→ Naručite ODMAH!


Specijalne zastavice od papira
/ Zastavice sa dve različite strane /

Specijalne zastavice od papira

Osim standardnih, moguće je napraviti i zastavice proizvoljnih oblika (sečene ili štancovane), većih ili manjih dimenzija, uz korišćenje posebnih tehnika štampe i/ili dorade. Zastavice na štapićima ili čačkalicama su uobičajena dekoracija za razlkičite događaje, a u poslednje vreme se često koriste i u promotivne svrhe. U takvim prilikama je zanimljiva je kombinacija državnih zastava sa korporativnim obeležjima. Ako želite da isprobate ovu opciju potrebno je samo da nam pošaljete odgovarajući upit ili zahtev za ponudu preko naše kontakt strane, ili na bilo koji rugi način koji vam najviše odgovara.

A onda sve propustite nama . . .

Proizvod u digitalnoj štampi
/ zastavice sa vašim logom /

Proizvod u digitalnoj štampi

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe Ofset je idealna tehnika za srednje i velike tiraže po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama i sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Sa druge strane – digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu. Moguće su znatno manje serije zastavica uz pomoć digitalne štampe.

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom:

 → Pozovite ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:

Specijalne fascikle
Specijalne fascikle
Originalne kape i kačketi / srodno kao Zastavice
Originalne kape i kačketi
Kutije za torte i kolače
Kutije za torte i kolače
Suvenir lepeze / srodno kao Zastavice
Lepeze – raznih oblika i namena

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save