Zastavice od papira su jedan od proizvoda koji radimo već dugo, vrlo često, i za najazličitije prilike. Osim oficijelnih državnih zastava, česte su i razne „promo“ varijacije. U oba slučaja one su su ekonomičan način da masovno animirate decu, ili da „obojite“ neki prostor u željene boje.

Važan detalj u svakoj akciji, promociji, ili manifestaciji. skoro pa nezamenljiv kao dekoracija pri organizaciji raznih velikih događaja, sajamskih i sličnih nastupa, pogotovo na otvorenom prostoru. Moguće ih je koristiti i na mnogo drugih kretivnih, „gerila-marketing“, ili sličnih načina…

Standardne papirne zastavice

Standardne dimenzije papirnih zastavica su 200 x 130 mm, štampane su u koloru obostrano na 150gsm kunstdruku. Montirane su (zalepljenje) na drvene / bambusove stapiće (~ 300 mm dužine).

CENA:  500 zastavica - 0,25 €/kom
1.000 zastavica - 0,18 €/kom
20.000 zastavica - 0,08 €/kom
preuzmite nacrt alata (špigl)  

Papirne zastavice na čačkalicama

Dimenzije papirnih zastavica na čačkalicama su 50 x 30 mm, štampane su koloru obostrano na 150gsm kunstdruku. Montirane su (zalepljenje) na drvene čačkalice (~ 70 mm dužine).

CENA:  1.000 zastavica - 0,10 €/kom 
3.000 zastavica - 0,08 €/kom 
5.000 zastavica - 0,07 €/kom
preuzmite nacrt alata (špigl)  

Specijalne zastavice od papira

Osim standardnih, moguće je napraviti i zastavice proizvoljnih oblika (sečene ili štancovane), većih ili manjih dimenzija, uz korišćenje posebnih tehnika štampe i/ili dorade. Zastavice na štapićima ili čačkalicama su uobičajena dekoracija za razlkičite događaje, a u poslednje vreme se često koriste i u promotivne svrhe. U takvim prilikama je zanimljiva je kombinacija državnih zastava sa korporativnim obeležjima. Ako želite da isprobate ovu opciju potrebno je samo da nam pošaljete odgovarajući upit ili zahtev za ponudu preko naše kontakt strane, ili na bilo koji rugi način koji vam najviše odgovara.

A onda sve propustite nama . . .

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

/ poslednja revizija strane pre: