Kutije za torte su važan detalj koji doprinosi ukupnom profesionalnom utisku vaše poslastičarnica / patiserije. Radi se proizvodima koji su brižljivo realizovani, u najkvalitetnijoj ofset štampi, čiji je cilj da naprave upečatljivu RAZLIKU u odnosu na konkurenciju koja koristi jeftinije proizvode. Ovo nije samo ambalaža, već logičan nastavak vaše ambicije i veštine – dokaz da svakom detalju posvećujete maksimalnu pažnju.

Kutije za torte 320x150x320mm (velike)

Velika kutija za torte pravi se od mikrovala kaširanog tripleksom, sa sjajnom plastifikacijom. U cenu je uračunata najkvalitetnija ofset štampa u jednoj boji, kao i grafička priprema (dizajn). Kutija je čvrste konstrukcije, nosovosti oko 4-5 Kg, i ima ručku za nošenje koja je potpuno funkcionalna i bezbedna.

CENA:    100 kom. - 4,00 €/kom. + 30 €*
300 kom. - 2,50 €/kom. + 40 €*
500 kom. - 2,20 €/kom. + 50 €*
* za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata kutije za torte (veće)

Duguljasta kutija za torte 220x150x220mm

Kutijе za torte, slane i slatke rolate pravi se od mikrovala kaširanog tripleksom, sa sjajnom plastifikacijom. U cenu je uračunata najkvalitetnija ofset štampa u jednoj boji, kao i grafička priprema (dizajn). Kutija je čvrste konstrukcije, nosovosti oko 4-5 Kg, i ima ručku za nošenje koja je potpuno funkcionalna i bezbedna.

CENA:    100 kom. - 2,80 €/kom. + 30 €*
300 kom. - 2,10 €/kom. + 40 €*
500 kom. - 1,90 €/kom. + 50 €*
* za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata kutije za torte (veće) 

Kutije za torte 220x150x220mm (male)

Kutija za torte pravi se od mikrovala kaširanog tripleksom. U cenu je uračunata najkvalitetnija ofset štampa u jednoj boji, kao i grafička priprema (dizajn). Kutija je čvrste konstrukcije, nosovosti oko 2-3 Kg, i ima ručku za nošenje koja je potpuno funkcionalna i bezbedna.

CENA:     300 kom. - 1,65 €/kom. + 30 €*
500 kom. - 1,39 €/kom. + 55 €*
1000 kom. - 1,22 €/kom. + 65 €*
* za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata kutije za torte (manje)

Kutije za torte u verziji sa digitalnom štampom

Ogromna prednost koju digitalna štampa ima u odnosu na klasičnu, leži u tome da su minimalne serije daleko manje nego u ofsetu. Kod ovakvih proizvoda postoje dve mogućnosti – kompletno oblaganje masivnog kartona (kaširanje), ili brendiranje stikerima. U oba slučaja dobijate finalni proizvod u punom koloru, u znatno manjoj seriji od minimalne za ofset štampu..

Sve što je potrebno je da nas pozovete!

POZOVITE ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:

 


Kutije sa prozorom (display box) / slično kao kutije za torte
Kutije sa prozorom (display box)
Promotivne kutije za pakovanje / kutije za torte
Promotivne kutije za pakovanje
Specijalna ambalaža
Specijalna ambalaža
Šestougaone kutije
Šestougaone kutije
Trouglaste kutije / kutije za torte
Trouglaste kutije