Kutije za torte su važan detalj koji doprinosi ukupnom profesionalnom utisku vaše poslastičarnica / patiserije. Radi se proizvodima koji su brižljivo realizovani, u najkvalitetnijoj ofset štampi, čiji je cilj da naprave upečatljivu RAZLIKU u odnosu na konkurenciju koja koristi jeftinije proizvode. Ovo nije samo ambalaža, već logičan nastavak vaše ambicije i veštine – dokaz da svakom detalju posvećujete maksimalnu pažnju.

kutije za torteKutije za torte
410x150x410mm (velike)

Velika kutija za torte pravi se od bindakota ili tripleksa, plastificiranog sda unutrašnje strane, u kombinaciji sa dnom od čvrste lepenke ili kaširanog mikrovala. U cenu je uračunata najkvalitetnija ofset štampa u jednoj boji, kao i grafička priprema (dizajn). Kutija je čvrste konstrukcije, nosovosti oko 4-5 Kg, i ima ručku za nošenje koja je potpuno funkcionalna i bezbedna.

CENA:    100 kom. - 4,00 €/kom
300 kom. - 2,50 €/kom
500 kom. - 2,20 €/kom

* U cenu uračunata jednobojna štampa.
Doplata za svaku sledeću boju 35 €

preuzmite nacrt alata velika kutija za torteblank

→ Naručite ODMAH!


kutija za tortu

Kutija za torte
300x130x300mm (srednje)

Velika kutija za torte pravi se od bindakota ili tripleksa, plastificiranog sda unutrašnje strane, u kombinaciji sa dnom od čvrste lepenke ili kaširanog mikrovala. U cenu je uračunata najkvalitetnija ofset štampa u jednoj boji, kao i grafička priprema (dizajn). Kutija je čvrste konstrukcije, nosovosti oko 2-3 Kg, i ima ručku za nošenje koja je potpuno funkcionalna i bezbedna.

CENA:    100 kom. - 3,20 €/kom
300 kom. - 1,90 €/kom
500 kom. - 1,70 €/kom

* U cenu uračunata jednobojna štampa.
Doplata za svaku sledeću boju 30 €

preuzmite nacrt alata srednja kutija za torteblank

→ Naručite ODMAH!


kartonske kutije kutije za kolače, torte

Kutije za torte
220x150x220mm (male)

Kutija za torte pravi se od mikrovala kaširanog tripleksom. U cenu je uračunata najkvalitetnija ofset štampa u jednoj boji, kao i grafička priprema (dizajn). Kutija je čvrste konstrukcije, nosovosti oko 2-3 Kg, i ima ručku za nošenje koja je potpuno funkcionalna i bezbedna.

CENA:     300 kom. - 1,65 €/kom
500 kom. - 1,39 €/kom
1000 kom. - 1,22 €/kom

* U cenu uračunata jednobojna štampa.
Doplata za svaku sledeću boju 30 €

preuzmite nacrt alata mala kutija za torte

→ Naručite ODMAH!


duguljasta kutija za torte / rolate

Duguljaste kutije za torte
(rolate) 220x150x220mm

Kutijе za torte, slane i slatke rolate pravi se od mikrovala kaširanog tripleksom, sa sjajnom plastifikacijom. U cenu je uračunata najkvalitetnija ofset štampa u jednoj boji, kao i grafička priprema (dizajn). Kutija je čvrste konstrukcije, nosovosti oko 4-5 Kg, i ima ručku za nošenje koja je potpuno funkcionalna i bezbedna.

CENA:    100 kom. - 2,80 €/kom
300 kom. - 2,10 €/kom
500 kom. - 1,90 €/kom

* U cenu uračunata jednobojna štampa.
Doplata za svaku sledeću boju 30 €

preuzmite nacrt alata duguljaste kutije za torteblank

→ Naručite ODMAH!


Kutije za torte u verziji sa digitalnom štampom, zlatotiskom, blindrukom...Kutije za torte u verziji sa digitalnom štampom, zlatotiskom, blindrukom…

Ogromna prednost koju digitalna štampa ima u odnosu na klasičnu, leži u tome da su minimalne serije daleko manje nego u ofsetu. Kod ovakvih proizvoda postoje dve mogućnosti – kompletno oblaganje masivnog kartona (kaširanje), ili brendiranje stikerima. U oba slučaja dobijate finalni proizvod u punom koloru, u znatno manjoj seriji od minimalne za ofset štampu…

Vašu ambalažu možete obogatiti i „specijalnim efektima“ zlatotiskom, blindrukom (reljefnom štampom) i na mnoge druge načine. Jedino ograničenje je vaša i naša mašta, a sve što je potrebno je da nas pozovete!

→ POZOVITE ODMAH!


Kutije za kolače

Kutije za kolače

Ukoliko vas interesuju kutije za torte, obavezno proverite i stranicu posvećenu ambalaži za kolače. Postoji nekoliko standardnih i originalnim modela, a  po vašoj želji moguće ih je brzo šprilagoditi vašim konkretnim postrebama…

CENA: već od 0,46 €/kom.

za detaljne cene, specifikacije i još primera, kliknite na:

CENE / opširnije

→ Pogledajte i ovo:

 


Promotivne kutije za pakovanje / kutije za torte
Promotivne kutije za pakovanje
Specijalna ambalaža
Specijalna ambalaža
Papirne čaše (omoti)
Papirne čaše (omoti)
Šestougaone kutije
Šestougaone kutije za slatkiše