Specijalne nalepnice su vrlo široka grupa grafičkih proizvoda, koja obuhvata sve one samolepljive stikere koji po obliku, nameni ili kombinaciji korištenih tehnika ne spadaju u „standardne“ vrste. Ova stranica će zato, po logici samog proizvoda, ostati zauvek u izradi jer se stalno pojavljuju novi alati, kombinacije tehnika, kao i vrlo specifične namene za upotrebu stikera. Poslednjih godina, naročito sa većom upotrebom →digitalne štampe, došlo je i do značajnog povećanja vrsta materijala namenjenih za ovu oblast (providni, metalizirani, zaštitni, hologramski, teksturirani, itd).

 

Specijalne nalepnice za ambalažu za jajaSpecijalne nalepnice za kutije za jaja

Radi se o nalepnicama na standardnom samolepljivom papiru, koje su namenjene za brzo i jednostavno brendiranje standardnih kutija za jaja (od 10 komada).  Posle štampe, nalepnice se ricuju (isecaju) tako da nalepnica ostane na podlozi, a da se proseče spoljni sloj, što znatno olakšava ručno lepljenje. Papir može biti sjajan, polusjajan ili mat, a na vaš zahtev ga možemo obogatiti i raznim specijalnim tehnikama…

Cena:   100 kom -  40 €
200 kom -  70 €
500 kom - 130 €

* U cenu uračunata digitalna štampa (CMYK)

preuzmite šemu nalepnice kutije za jaja

 → Naručite ODMAH!


Nalepnice proizvoljnih oblika i dimenzijaNalepnice proizvoljnih oblika i dimenzija

Kod ovih nalepnica „trik“ je pre svega u originalnomn obliku, odnosno u krivolinijskom sečenju. To se postiže na dva načina: za veće tiraže se pravi poseban alat za isecanje, a kod vrlo malih serija isecanje se vrši na tzv. kateru. U oba slučaja može se izvesto bilo koji oblik, uz izvesna tehnička ograničenja uz vezi najmanje veličine detalja. Radi lakšeg lepljenja stikeri uvek ostaju na podlozi koja nije prosečena (tzv. „ricovanje“). Papir može biti sjajan, polusjajan ili mat, a na vaš zahtev ga možemo obogatiti i raznim specijalnim tehnikama.

Cena ovih stikera zavisi od količine i dimenzija. Biće dovoljno da kliknete na sliku ili link i pošaljete nam kratak upit. Možete nam odmah poslati i likovno rešenje stikera, samo vodite računa o tome da štampa uvek treba da prelazi za par milimetara zamišljenu liniju sečenja. Ili možete postaviti okvirnu marginu (kao na ovom primeru).

 → Zatražite konkretnu ponudu, mailom ili telefonom!


Nalepnice za vino i rakiju (samolepljive etikete za piće)Nalepnice za vino i rakiju (samolepljive etikete za piće)

Ova ponuda je pre svega prilagođena malim i srednjim proizvođačima, koji ručno lepe etikete na flaše. U tom slučaju je ideja o samolepljivim etiketama optimalna, jer isključuje potrebu za lepkom i postupak čini brzim i jednostavnim. U dole navedene cene uračunata je digitalna štampa (u punom koloru), a na vaš zahtev možemo dodati i zlatotisak ili UV lakiranje (ali je to predmet posebne ponude). Cena se odnosi na standardne dimenzije etiketa, približno 150x100mm, ili manje.

Cena:   100 kom -  60 €
200 kom - 100 €
500 kom - 200 €

* U cenu uračunata digitalna štampa (CMYK)

 → Naručite ODMAH!


specijalne nalepnice – po vašim zahtevimaDruge specijalne nalepnice – po vašim zahtevima…

Specijalne nalepnice se mogu praviti u praktično neograničenom broju varijacija. U smislu oblika, brendiranja, ili materijala. Svaka nalepnica se može se modifikovati po vašoj želji, ili se brzo i efikasno može uraditi potpuno novi alat. Takodje je moguće korigovati bilo koji deo standardne ponude (tiraž, broj boja, specijalne tehnike, itd).

Na raspolaganju vam stoje i razne specijalne tehnike. Npr zlatotisak (tj. folijatisak, raznim bojama i vrstama folija), separatno UV-lakiranje, blindruk, otvaranje prozora i proreza u proizvoljnim oblicima, itd. Potrebna je samo da na stranici  kontakt izaberete način koji vam najviše odgovara. Telefonom, mailom, preko kontakt forme, vibera, sms-a ili na bilo koji drugi način. U najkraćem roku ćemo vam dostaviti posebnu ponudu – jer mi smo tu zbog vas. Specijalne nalepnice su inače samo jedna od mnogo podgrupa sekcije →etikete- i nalepnice gde možete pronaći i neke standardne (često znatno povoljnije) načine da rešite isti problem.

Specijalni stikeri u digitalnoj štampi

Ovaj proizvod se u većim serijama najčešće realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam →digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu. Na svakoj od strana posvećenih konkretnom proizvodu, potražite cenu za manje serije

Zatražite specijalnu ponudu e-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH!

 

 

→ Pogledajte i ovo:

Futrole za kartice (mogu i kao etikete)
Futrole za kartice
Wobblers / vobleri (mogu i kao etikete)
Wobblers / vobleri
Zlatotisak, blindruk, letterpress... (mogu i specijalne nalepnice)
Zlatotisak, blindruk, letterpress…
papir za pakovanje / omotni papir
papir za pakovanje / omotni papir