Kaširane etikete za konfekciju

Kaširane etikete za konfekciju (masivne)

Kaširane etikete za konfekciju mogu biti pravougaone ili u proizvoljnom obliku. Najčešće se sastoje iz dva ili tri sloja, ukupne debljine 1-2mm. Ovakva etiketa osim osnovnih informacija o brendu i samom proizvodu govori kupcu još jednu važnu stvar. Koliko proizvodjač konkretne konfekcije veruje u sopstveni proizvod. Jer, ako vi ne verujete u sebe – zašto bi vam verovali drugi? Ovakve „robusne“ etikete se obično koriste za kožnu galenteriju, jeans, kvalitetniju trikotažu, ali i mnogo drugih proizvoda. Uvek kada proizvođač želi da pošalje poruku: „ovo je proizvod koji vredi para“.

U navedene cene je uračunata kvalitetna digitalna štampa (kolor), isecanje u proizvoljnom obliku i laminacija po želji:

CENA:    500 etiketa - 180€
 1000 etiketa - 320€
 2000 etiketa - 550€
→ Naručite ODMAH!

Etikete za konfekciju
po specijalnim zahtevima

Ovi proizvodi se skoro uvek rade prema vrlo specifičnim zahtevima, u smislu dimenzija, oblika, tiraža… Postoje i ekonomičnije varijate npr na 350gr/m2 kunstdruku, ili na „Fabriano“ i sličnim kartonima, pausu, juviduru itd. Kod kaširane etikete za konfekciju osim kvalitetne ofset štampe moguće su i brojne tehničke varijacije blindruk, zlatotisak, hologramske aplikacije, UV-lak, specijalne fluo-boje, gliter, expandex, letterpres (utisnuta štampa)… I čitav niz drugih tehnika i postupaka koji imaju dve ravnopravne uloge: da doprinesu snazi vašeg brenda, i da onemoguće njegovo falsifikovanje.

Pošto je skup tehničkih mogućnosti i njihovih kombinacija ogroman – više informacija, uključujući i kalkulacije troškova možete dobiti u roku od nekoliko sati. Sve što treba je da nas direktno kontaktirate. Na linkovanoj stranici su naši telefoni, adresa, mail, viber, itd – vaše je samo da izaberete način koji vam najviše odgovora.

→ Pozovite ODMAH!

Ostale vrste nalepnica, etiketa i omota

Da bi vam olakšali navigaciju preko mobilnih uređaja, kopirali smo sve linkove prema drugim proizvodima iz iste grupe. Možete ih naravno naći i u glavnom ili padajućem meniju, ali verovatno je ovako brže i lakše:

/ samo kliknite na linkove → /


→ Ako vas zanimaju kaširane etikete za konfekciju, pogledajte i ovo:

Kaširani podmetači za čaše / etikete za konfekciju
Kaširani podmetači za čaše
Zlatotisak, blindruk, letterpress...
Zlatotisak, blindruk, letterpress…
Luksuzne vizit karte / etikete za konfekciju
Luksuzne vizit karte (specijal)
Futrole za kartice / etikete za konfekciju
Futrole za kartice (poklon vaučeri)

/ Podsećamo vas da je www.deto.rs deo mreže sajtova kompanije Deto.d.o.o. u kojoj se nalaze još i www.kutijice.com  posvećen kartonskoj ambalaži) i www.lepeze.com koji se bavi originalnim reklamnim proizvodima /