Ovaj model luksuzne reklamne kese je zapravo horizontalna („položena“) varijanta najčešće korištenog modela za parfimerije, zlatare, i slične maloprodaje. To što se relativno redje mogu sresti,  je zapravo njihova glavna prednost – jer tako više skreću pažnju. Ovo se pogotovo odnosi na „žensku publiku“ kojoj su pretežno i namenjene. Postoji i vertikalna varijanta ovog modela, a moguće su i druge varijacije dimenzija.

kese luksuzne 260 x 170 x 60 (SBX)

Kompletna → Galerija kese luksuzne 260 x 170 x 60 (SBX) se nalazi na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili Link).

 

luksuzne kese 260 x 170 x 60 (SBX)
/ Luksuzne kese, model SBX „Fashion & Friends“ /

Standardne dimenzije 260 x 170 x 60 (model SBX)  izradjene su od 170 gr/m2 kunstdruka.  Standardno sa plastifikacijom i i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke su od pamučnog ili sintetičkog kanapa ~5 mm. U cene kesa je uračunata štampa u jednoj boji, i sjajna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po kesi. Apliciranje postojećeg logotipa i slična jednostavna idejna rešenja su takođe uključena u cenu.

CENA:   250 kom. - 0,70 €/kom
500 kom. - 0,65 €/kom
1000 kom. - 0,60 €/kom

* Za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 40€

→ Pozovite ODMAH!

preuzmite nacrt alata (špigl) za luksuznu kesu SBX  blank


Luksuzne kese model SBX / specijalni zahtevi

Specijalni zahtevi

Kao što možete videti u priloženoj galeriji, neke reklamne kese su prava mala umetnička dela, ili pokretni bilbordi sa ozbiljnom reklamnom funkcijom. Originalne ili tretirane fotografije (montaže), ilustracije, reklamne poruke i druga ozbiljna dizajnerska rešenja, ponekad traže veliko dodatno angažovanje. Ali ne brinite – na raspolaganju vam stoji naš dizajnerski tim, sa preko 25 godina iskustva. Ako želite nesvakidašnji DIZAJN po našoj ili vašoj ideji – lako ćemo se dogovoriti oko svih detalja.

Na vaš zahtev ova kesa može biti izrađenja od pojačanog (debljeg) materijala, ili od specijalnih papira i polukartona. Standardne ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa možemo zameniti prosecečenim ručkama, ili ručkama od ukrasne trake (saten ili rips). Osim standardne ofset štampe, moguće su i druge tehnike: zlatotisak, blindruk, separatno UV-lakiranje, itd.

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH!


Luksuzne kese drugih dimenzija:
/ Luksuzne kese, model SBX „BASF“ /

Luksuzne kese drugih dimenzija:

Luksuzne kese se prave u više različitih dimenzija. Spisak (linkove) svih modela u ponudi možete videti u padajućem meniju sa leve strane. Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije na vaš zahtev ćemo vam dostaviti ponudu ili rasklop. Ukoliko vam je potrebno neka ekonomičnija varijanta pogledajte i ekološke reklamne kese (bez plastifikacije).

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH!

Luksuzne kese + digitalna štampa

Luksuzne kese + digitalna štampa

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Na sajtu www.kutijice.com možete videti i opciju brendiranja tipskih kesa digitalno štampanim stikerima. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

Cena NA UPIT:

→ Pozovite ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:

Specijalne fascikle
Specijalne fascikle
XL pillow box (XL1)
XL pillow box (XL1)
Luksuzne kese 230x220x100mm (model XB)
Luksuzne kese 230x220x100mm (model XB)
Specijalne luksuzne kese
Specijalne luksuzne kese

 

Save

Save