Ručke od satenske trake
/ Ručke od satenske trake „Naled / USAID“ /

Kese sa specijalnim ručkama ostvaruju jednu važna prednost u odnosu na konkurente. Luksuzne kese imaju jedan specifičan cilj u odnosu na drugu ambalažu – one pokušavaju da zasene konkurenciju. Uglavnom je za tako nešto dovoljno duhovito ili sofisticirano likovno rešenje, neobične dimenzije, originalna kombinacija boja, ili nešto slično iz standardnog dizajnerskog asortimana. Ali povremeno nam treba nešto „jače“.

Ručke od satenske trake

Ručke su važan funkcionalni element svake kese, ali i poligon za različite kreativne ekperimente. Pre svega u smislu materijala, osim standardnih pamučnih ili sintetičkih kanapa (u širokoj paleti boja), sve češće se koriste raznobojne trake. Najčešće se radi o satenskim trakama, koje u zavisnosti od dimenzija kese mogu biti od 10-30mm. Ove trake se proizvode u više desetina nijansi, i najčešće su visokog sjaja, i bogate teksture. Ručke se mogu montirati na klasičan način, kroz rupe probušene pri vrhu kese, ili kroz prorez na samoj ivici poruba.

 Doplata: 0,15€ po kesi (u odnosu na standardne modele)

 → Naručite ODMAH


Kese sa specijalnim ručkama od ripsa
/ Kese sa specijalnim ručkama od ripsa „Hera“ /

Kese sa specijalnim ručkama od ripsa

Alternativa su trake od ripsa, koje imaju jaču teksturu, i bolje se uklapaju u mat varijante. Njihova paleta je nešto skromnija ali su zbog svoje krutosti zahvalnije za montažu lepljenjem u porub.

Trake se mogu provlačiti kroz standardne rupe (kao i kanapi) ili montirati lepljenjem u porub, kroz proreze na vrhu kese, ili standardne rupe. Postoji još nekoliko opcija za montiranje traka, npr. često se primenjuje kombinacija traka i standardnih kanapa. U toj varijati traka ima dekorativnu funkciju, i služi kao „kopča“ za zatvaranje kese, dok su ručke od standardnog kanapa. Ručke se mogu montirati na klasičan način, kroz rupe probušene pri vrhu kese, ili kroz prorez na samoj ivici poruba.

 Doplata: 0,20€ po kesi (u odnosu na standardne modele)

 → Naručite ODMAH


Kese sa specijalnim ručkama "iz poruba " (bez rupa sa spoljne strane)
/ Ručke „iz poruba“ (bez rupa sa spoljne strane) „Butique Famosa“ /

Kese sa specijalnim ručkama „iz poruba “
(bez rupa sa spoljne strane)

Na svim vrstama i veličinama kesa moguće je izvesti ručke od standardnog kanapa tako da „dolaze iz poruba“, odnosno bez rupa na spoljašnjoj strani kese. Za ovaj „trik“ neophodno je da se kese prave od jako masivnog papira / polukartona 200-250gr/m2 ili masivnijeg, a kartonska ojačanja se rade od lepenke min 1,00 mm. Na taj način dobija se veoma luksuzna kesa koja je za klasu iznad standardnih modela. Pošto je njihova izrada dosta komplikovanija od standardnih luksuznih kesa, rok je nešto duži, pogotovo u slučaju da se traže neke nestandardne dimenzije.

 Doplata: 0,30€ po kesi (u odnosu na standardne modele)

 → Naručite ODMAH


Ručke sa štampanim trakama
/ Ručke sa satenskim trakama „Andrejević“ /

Ručke sa štampanim trakama

Na svim vrstama traka moguće su i razne vrste štampe, veza, itd. Mi još uvek takvu uslugu nemamo u ponudi, ali smo više puta ugrađivali štampane trake koje su obezbedili naručioci posla. Ukoliko to želite možemo vam pomoći da obezbedite takve trake direktno od proizvođača, i besplatno ih ugraditi u kese po vašem izboru.

Zbog čestih pitanja od strane naših klijenta na ovo temu, rešili smo da ovaj detalj uvrstimo u našu ponudu. U ovom trenutku mašina za štampu na trakama je negde na putu ka nama, tako da uskoro navratite ponovo…

Informacije u vezi cena i svih drugih detalja, možete dobiti E-mailom ili telefonom:

 → Pozovite ODMAH


Ručke od specijalnih materijala
/ Ručke od specijalnih materijala (keper 3cm) „Boban Petrović“ /

Ručke od specijalnih materijala

U toku skoro 30 godina duge karijere radili smo zaista sve što postoji u grafičkoj produkciji, (bacite pogled samo na naš YouTube kanal), pa su tako kroz naše ruke prošle i kese sa ručkama od tankog providnog PVC creva, sa svilenim gajtanima, sa grubim jutanim kanapom, keperom, sa čipkanim trakama, sa trobojkama (različitim), sa metalnim lancima…. I još mnogo sličnih „otkačenih“ ideja koje većinom nisu ovekovečene fotografijama. Razlog za to je u brzini i u relativno malim serijama. Ostavićemo ipak ovu napomenu ovde u nadi da će se neki od tih poslova ponovo realizovati, ili volšebno pojaviti iz naše arhive.

Informacije u vezi cena i svih drugih detalja, možete dobiti E-mailom ili telefonom:

 → Pozovite ODMAH


Ukupna cena?

Specijalne ručke (keper, rips, saten itd)Ako vam je problem da se snađete sa doplatama i osnovim cenama, ili želite neke izmene (u materijalu, širini ili dužini ručki). ništa ne brinite. Konkretnu ponudu ćemo vam dostaviti u toku jednog radnog dana na bazi vašeg upita. Sve što je potrebno je da nas kontaktirate telefonom (Viberom), mailom, preko kontakt strane, ili lično

Sami izaberite način koji vam najviše odgovora. Ali najbolje nas kontaktirajte – ODMAH!

Sve Informacije u vezi cena i drugih detalja, možete dobiti E-mailom ili telefonom:

 → Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Promo kutija sa ručkom od kanapa
Promo kutija sa ručkom od kanapa
Specijalne kese sa mašnom od satenske trake
Specijalne kese sa mašnom od satenske trake
XL pillow box (XL2)
XL pillow box (XL2)
Trouglaste kutije
Trouglaste kutije