Štancovana kesa sa trakom, dimenzija 100 x 220 x 90 mm, je luksuzna kesa sa poklopcem, koja se zatvara i nosi satenskom trakom od 20mm, provučenm kroz metalnu nitnu, i dva otvora na vrhu kese. Ova atraktivna ambalažase obično koristi za razne „VIP“ poklone, ili luksuznu reprezentaciju.

Po istom principu, moguće je napraviti kese slične konstrukcije, ali potpuno drugačijih dimenzija. Ukoliko se radi novi alat moguće je u to novo rešenju uklopiti i varijacije u vezi poklopca, načina vezivanja/provlačenja trake, različite otvore (prozore) sa i bez providne folije…

Može se izrađivati od različitih luksuznih papira (metalizirani, teksturiranih, u boji, recikliranih, itd), ili od standardnog kunstdruka sa sjajnom ili mat plastifikacijom. U zavisnosti od papira moguća je štampa od jedne boje do punog kolora, uz mogućnost zlatotiska (folijatiska – bilo kojom bojom folije), separatnog UV-lakiranja, ili drugih specijalnih tehnika.

Štancovana kesa sa trakom (modifikovana)

Postoji mnogo mogućih modifikacija ovog proizvoda. U vezi svih tehničkih detalja, cena, tiraža, ili drugih kreativnih mogućnosti – molimo vas da nas kontaktirate.

/ cene, na vaš zahtev →

Slični artikli u ponudi

U padajućem meniju sa strane možete videti i druge slične proizvode iz ove grupe.Pošto se radi o specifičnim proizvodima, koji se po logici stvari rade tako da budu jedinstveni, nije logično definisati standardne cene. Ipak, bez obzira na njihovu originalnostt, cene su i dalje u standarnom opsegu, ne više od 10-15% uvećane u odnosu na uobičajene proizvode sličnih dimenzija (pogledajte za orijetaciju „luksuzne kese“ ).

Dizajn, osmišljavanje i izrada specijalnih alata se naplaćuju samo prilikom prve narudžbe, a već u svakoj sledećoj dobijate originalan proizvod po vrlo ekonomičnoj ceni.

Za detaljne kalkulaciju samo treba da nas kontaktiratirate.

Pogledajte još: