Štancovana kesa sa trakom, dimenzija 100 x 220 x 90 mm, je luksuzna kesa sa poklopcem, koja se zatvara i nosi satenskom trakom od 20mm. Traka je provučenim kroz metalnu nitnu, i dva otvora na vrhu kese. Ova atraktivna ambalažase obično koristi za razne „VIP“ poklone, ili luksuznu reprezentaciju. Kesa se izrađuje od kunstruka 200gr/m2  sa sjajnom ili mat plastifikacijom

CENA:   
250 kesa - 1,10 €/kom +40€*
500 kesa - 0,90 €/kom +45€*
1000 kesa - 0,80 €/kom +55€*
* za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata (špigl) štancovane kese sa trakom  

 

Štancovana kesa sa trakom „lux“

Radi se o identičnom alatu, ali se ove kese izrađuju na specijalnom „Quartz“ metaliziranom papiru. To ovim specijalnim kesama daje dodatnu notu ekskluzivnosti.

CENA:  
250 kesa - 1,20 €/kom +40€*
500 kesa - 1,00 €/kom +45€*
1000 kesa - 0,90 €/kom +55€*
* za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata (špigl) štancovane kese "lux"  

Slični artikli u ponudi

Slične specijalne kese je moguće izrađivati od različitih luksuznih papira (metalizirani, teksturiranih, u boji, recikliranih, itd).  U zavisnosti od papira moguća je štampa od jedne boje do punog kolora. Takoće postoji i mogućnost zlatotiska (folijatiska – bilo kojom bojom folije), separatnog UV-lakiranja, ili drugih specijalnih tehnika.

Po istom principu, moguće je napraviti kese slične konstrukcije, ali potpuno drugačijih dimenzija. Ukoliko se radi novi alat moguće je u to novo rešenju uklopiti i varijacije u vezi poklopca, načina vezivanja/provlačenja trake, različite otvore (prozore) sa i bez providne folije, itd…

U padajućem meniju sa strane možete videti i druge slične proizvode iz ove grupe. Pošto se radi o specifičnim proizvodima, koji se po logici stvari rade tako da budu jedinstveni, nije logično definisati standardne cene. Ipak, bez obzira na njihovu originalnostt, cene su i dalje u standarnom opsegu, ne više od 10-15% uvećane u odnosu na uobičajene proizvode sličnih dimenzija. (pogledajte za orijentaciju „luksuzne kese“ ).

Dizajn, osmišljavanje i izrada specijalnih alata se naplaćuju samo prilikom prve narudžbe, a već u sledećoj dobijate originalan proizvod po vrlo ekonomičnoj ceni.

Za detaljne kalkulaciju samo treba da nas kontaktiratirate.