Digitalna štampaDigitalna štampa podrazumeva štampu fajlova naručioca na mašinama za digitalnu štampu srednjeg i velikog formata. Standardni formati za tabačnu štampu su RA3+ (488x330mm) odnosno B2 (700x500mm). Postoji i mogućnost štampe iz rolne (za postere roll-up-ove, banere i slično), za mnogo veće formate, na raznim vrstama materijala, itd… Kao eksterna usluga digitalna štampa podrazumeva samo izradu štampanog materijala, dok u cenu standadno nije uračunata grafička priprema / dizajn, kao ni naknadna dorada (montaža, sečenje bigovanje, savijanje, bušenje – itd)

Moramo da naglasimo da je tržištu namenjen samo višak kapaciteta naše digitalne štampe. To praktično znači da prioritet imaju poslovi koji se kompletno realizuju za krajnjeg kupca, ili u agencijskoj saradnji. Zbog toga je teško definisati bilo kakav standardni rok i/ili cenu- već vas molimo da nas kontaktirate za konkretnu ponudu.

 

→ Zatražite ODMAH ponudu, e-mailom ili telefonom

 


Šta nam sve to novo donosi Digitalna štampa
digitalna štampa?

U toku je opsežan redizajn sajta (i naše kompletne ponude) čiji je cilj da našim klijentima ponudi znatno manje serije nego što je to do sada bilo moguće. Druga velika pogodnost je značajno skraćenje uobičajnih rokova. Većina proizvoda iz naše standardne ponude je do sada realizovana ISKLJUČIVO u tehnici ofset štampe, koja je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ofset nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama i/ili ekstremno kratkim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam tehnologija digitalne štampe. Kvalitet je skoro identičan a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod ovako složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da digitalna štampa podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

Proces je naravno kalibrisan tako da podržava pantone/cmyk standard, ali ne treba nikada zaboraviti da se ipak radi o simulaciji. To znači da uvek postoji mala razlika u odnosu na spot boje iz ofset štampe. Kao i uvek u dizajnu prava veština se sastoji u tome da se maksimalno iskoriste sve prednosti, a izbegnu sve potencijalne zamke. Ali zato, kada se u tome uspe, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. Za svaku pomoć u tom smislu – stojimo vam na raspolaganju!

Na svakoj od strana posvećenih konkretnom proizvodu, potražite cenu za verziju u digitalnoj štampi (na dnu strane), ili nas →kontaktirajte za konkretnu ponudu

Ova strana je još uvek u izradi

Molimo vas da nam se direktno obratite u vezi detalja i cena. Telefonom, mailom, preko Vibera – ili na bilo koji drugi način koji vam najviše odgovara. Sve raspoložive adrese i kanale komunikacije možete videti na stranici KONTAKT  ako kliknete na link ispod ovog teksta:

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu:

→ Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Priprema, likovna rešenja, dizajn
Priprema, likovna rešenja, dizajn
Kako da nas najlakše kontairate?
Kako da nas najlakše kontairate?
Izrada probnih modela i uzoraka / slično kao digitalna štampa
Izrada probnih modela i uzoraka
Zlatotisak, blindruk, letterpress... / slično kao digitalna štampa
Zlatotisak, blindruk, letterpress…