Omoti su obično u formi kartonskog ili papirnog rukavca (navlake), najčešće zalepljeni u jednoj tački,  koje obavijaju idirektno proizvod, ili neki kontejner u kome se proizvod nalazi. Uglavnom se prave prema traženim dimenzijama koje mogu biti veoma različite. Cena konkretnog proizvoda zavisi takodje i od vrste materijala (papir, karton različitih debljina), zatim površinske obrade (plastifikacija, lakiranje), od same štampe, tiraža, i niza drugih detalja. Sve varijante, u vezi kalkulacija cena i drugih detalja – možete brzo i lako dobiti  na upit

Omoti za smrznute proizvode (rolovanu piletinu)
/ Omoti za rolovanu piletinu „Časar“ /

Omoti za smrznute proizvode
(rolovanu piletinu)

Četvorobojna (CMYK) štampa na kvalitetnom bindakot-kartonu, sa odgovarajućim sertifikatom za pakovanje prehrambenih proizvoda. Atraktivan dizajn, prilagodjen rashladnim vitrinama, po originalnom alatu. Ovakvi proizvodi rade se prema specifičnim zahtevima u smislu dimenzija, oblika, tiraža… Više informacija na zahtev (koji nam možete uputi odmah, preko kontakt strane).

CENA:    1000 omota - 0,20 €/kom
 2000 omota - 0,15 €/kom
 5000 omota - 0,11 €/kom

preuzmite nacrt alata (špigl) „omoti za piletinu“


Omoti za kajmak (za PE posude sa poklopcem)
/ Omoti za kajmak „White Diamonds“ – Kanada /

Omoti za kajmak
(za PE posude sa poklopcem)

Četvorobojna (CMYK) štampa na kvalitetnom bindakot-kartonu, sa odgovarajućim sertifikatom za pakovanje prehrambenih proizvoda. Omot sa svih strana obuhvata polietilensku ili stiroporsku posudu tako da ova ne može da isklizne pre nego što se omot pocepa. U cenu je uvek uračunata i konstrukcija i izrada alata za isecanje (štancne), likovno rešenje (uključujući i eventualne fotografije i/ili ilustracije) – i sve drugo što je potrebno da bi se dobio atraktivan i markantan proizvod koji se PRODAJE.

Ovakvi proizvodi se uvek izradjuju prema konkretnim zahtevima, u smislu dimenzija, oblika, tiraža… Više informacija na Vaš zahtev (koji nam možete uputi odmah, preko kontakt strane)

CENA:    1000 omota - 0,25 €/kom
 2000 omota - 0,17 €/kom
 5000 omota - 0,12 €/kom

Pakovanje za smrznuto meso (za stiropor tacne)
Pakovanje za smrznuto meso „Časar“

Pakovanje za smrznuto meso (za stiropor tacne)

Originalno rešenje za brendiranje klasičnih stiroporskih tacni. Omot potpuno obuhvata tacnu, a četvorobojna (CMYK) štampa na kvalitetnom bindakot-kartonu, čini da proizvod pleni pažnju. Atraktivnim dizajnom postiže se daleko bolji efekat od uobičajenih samolepljivih etiketa koje se lepe direktno na smrznutu podlogu. Pored toga – ovakvo rešenje je i daleko EKONOMIČNIJE. Više informacija na zahtev (koji nam možete uputi odmah, preko kontakt strane).

CENA:    1000 omota - 0,25 €/kom
 2000 omota - 0,17 €/kom
 5000 omota - 0,12 €/kom

 

 → Pozovite ODMAH!


Zlatotisak, blindruk, letterpress...

Zlatotisak, blindruk, letterpress…

Ukoliko želite da vaše omote obogatite zlatotiskom, letterpress-om lli blindrukom, cena iz cenovnika se uvećava za troškove izrade klišea i cenu dodatnih otisaka. To znači da se kliše plaća jednokratno, i da u slučaju ponovnih narudžbina plaćate samo otiske. Zato nije loša ideja da se zlatotisak kombinuje sa ofset štampom, i da se ograniči samo na logo ili druge nepromenjive podake.. U tom slučaju možete koristiti isti kliše za više različitih proizvoda, čak i u slučaju promene nekih bitnih informacija.

DOPLATA za zlatotisak, letterpress ili blindruk:
IZRADA KLIŠEA: 75€ + 0,02€/po otisku

*(odnosi se na bio koju foliju ili otisak, dimenzija približno 100x100mm)


Omoti po vašim zahtevima
/ Omoti za sipinu kost „Žako“ /

Omoti po vašim zahtevima

Ova vrsta proizvoda se skoro uvek radi na bazi specifičnih zahteva. To u praksi znači da se SVE, od izrade alata do likovnog rešenja, kroji prema konkretnom proizvodu. Za takvu uslugu je teško unapred definisati cenu zato što uključuje mnogo nepoznatih elementa. Vrste materijala, format, broj boja, dodatni zahtevi u pogledu štampe i/ili dorade, sve to i još mnogo toga može biti predmet dogovora.

Bez obrzira kakve su vaše konkretne potrebe, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Ovu vrstu poslova završavamo posle jednog kratkog sastanka, ili dve-tri razmenjena maila. U proteklih 25 godina uradili smo ih na hiljade, a sve to iskustvo i znanje stoji vam na raspolaganju. Pozovite odmah, ili pošaljite mail – a zatim prepustite sve nama.

Omoti u digitalnoj štampi

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

Digitalna štampa nam omogućava značajno manje serije, a cena zavisi samo od konkretnih dimenizija.

Zatražite ponudu e-mailom ili telefonom:

 → Pozovite ODMAH!

→ Ako vas interesuju omoti, obavezno pogledajte i ovo:

Okrugle i elipsoidne nalepnice
Okrugle i elipsoidne nalepnice
Futrole za karticem etikete, omoti
Futrole za kartice (omoti)
Display box (poklon setovi - omoti)
Display box (poklon setovi)
Šestougaone kutije
Šestougaone kartonske kutije