Osim standarnde ponude (koja je pre svega bazirana na ekonomičnosti), na zahtev klijenata povremeno realizujemo i specijalne projekte. Od veoma luksuznih rešenja sa somotom, plišem, specijalnim papirima i/ili tehnikama štampe – do vrlo ekonomičnih rešenja koja se “razlikuju” pre svega po neobičnoj konstrukciji tj dizajnu.

Luksuzne kutije za nakit i satove

ove kutije se izrađuju od lepenke, a obložene su plišem i somotom, ili drugim specijalnim materijalima visokog kvaliteta. Prave se isključivo po narudžbini, u ekskluzivnim serijama. Brendiranje se može vršiti zlatotiskom, blindrukom (pregovanjem), ali i digitalnom štampom (na kanvasu), ili u klasičnoj ofset tehnici. Postoji nekoliko standardnih modela, ali ih najčešće radimo po porudžbini – po originalnim dimenzija i specifikaciji

/ cene, isključivo na upit →

Origami

Ovaj nesvakidašnji oblik podseća na japanske „origami“ konstrukcije. Može se izvesti i od tanjeg papira, ali se preporučuju specijalne vrste, „eko“ izgleda, ili sa specijalnim „tehno“ elementima (metalik finish, holo-boje, specijalne teksture, itd). Sama traka može takođe da bude u mnogo varijacija, od standardnih satenskih traka, preko rafijem, do raznih potpuno nesvakidašnjih materijala…

/ cene, isključivo na upit →

Originalne kutije „samo za vaše oči“?

Postoji još mnogo ideja koje su „samo za vaše oči“. Ukoliko želite da se zaista razlikuje od konkurencije, da imate nešto potpuno originalno i prepoznatljivo – treba samo da nas kontatirate. Možete to učiniti i ukoliko imate neki nesvakidašnji uzorak, fotografiju, ili vašu originalnu ideju..

Pošto je ovo vrlo obimna i atraktivna oblast, posvetili smo joj poseban sajt www.kutijice.com – toplo vam preporučujemo da ga posetite!

A onda prepustite sve nama…

Pogledajte još: