Kartonski kape i reklamni kačketi

Kartonske kape i kačketi su promotivni proizvodi pogodni za letnje promocije na otvorenom, za sajamske, sportske i slične masovne manifestacije. Belo-beli hromokarton ili bindakot, štampa u jednoj boji, i originalan dizajn uračunati u cene. Po želji moguće je posebno dogovoriti modifikacije oblika i/ili konstrukcije (izrada originalnog alata)

/ za cene, tehničke detalje, još primera, itd. –
kliknite na: cene, opširnije →

Reklamni visor-i (širiti)

Reklamni visor-i (širiti) od kartona su atraktivan promo-proizvod, posebno pogodan za letnje promocije, koncerte, sajmove, i druge manifestacije koje se odvijaju na otvorenom. Ovaj konkretan model sastavljen je od kartonskog dela (350 gsm bindakot sa sjajnom plastifikacijom), i satenske trake koja bojom prati idejno rešenje širita. Širiti (visor-i) se štampaju u ofset tehnici, što omogućava najkvalitetniji mogući otisak, od jedne boje do punog kolora.
cene, opširnije →

Reklamne kartonske kape
i kačketi originalnog oblika

Belo-beli hromokarton ili bindakot, štampa u jednoj boji, i originalan dizajn uračunati u cenu. U cenu je takođe uračunata i izrada jedinstvenog alata za isecanje kartonske kape, prilagođenog konkretnom dizajnu (koji prati logo, ilustraciju, maskotu, ili je na bilo koji drugi način jedinstveno uklopljen u izgled finalnog proizvoda). Ovakvi alati ostaju ekskluzivno vlasništvo naručioca.
cene, opširnije →

/ poslednja revizija strane pre: