Kartonske kape i reklamni kačketi

Kartonske kape i kačketi su promotivni proizvodi pogodni za letnje promocije na otvorenom, za sajamske, sportske i slične masovne manifestacije. Belo-beli hromokarton ili bindakot, štampa u jednoj boji, i originalan dizajn uračunati u cene. Po želji moguće je posebno dogovoriti modifikacije oblika i/ili konstrukcije (izrada originalnog alata)

→ CENE / još informacija ← kliknite za cene i još detalja

Reklamni visor-i (širiti)

Reklamni visor-i (širiti) od kartona su atraktivan promo-proizvod, posebno pogodan za letnje promocije, koncerte, sajmove, i druge manifestacije koje se odvijaju na otvorenom. Ovaj konkretan model sastavljen je od kartonskog dela (350 gsm bindakot sa sjajnom plastifikacijom), i satenske trake koja bojom prati idejno rešenje širita. Širiti (visor-i) se štampaju u ofset tehnici, što omogućava najkvalitetniji mogući otisak, od jedne boje do punog kolora.

→ CENE / još informacija


Reklamne kartonske kape
i kačketi originalnog oblika

Belo-beli hromokarton ili bindakot, štampa u jednoj boji, i originalan dizajn uračunati u cenu. U cenu je takođe uračunata i izrada jedinstvenog alata za isecanje kartonske kape, prilagođenog konkretnom dizajnu (koji prati logo, ilustraciju, maskotu, ili je na bilo koji drugi način jedinstveno uklopljen u izgled finalnog proizvoda). Ovakvi alati ostaju ekskluzivno vlasništvo naručioca.

→ CENE / još informacija


Kartonske kape + digitalna štampa

Kartonske kape i širiti se najčešće realizuje u tehnici ofset štampe Ofset je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ali nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane – digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Kada se spoji tehnologija i iskustvo, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. A to je ono najvažnije!

Na svakoj od strana posvećenih konkretnom proizvodu, potražite cenu za verziju u digitalnoj štampi .

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu →  → Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Kutije za torte i kolače
Kutije za torte i kolače
Vinska kutija sa ručkom, povezano sa - kartonske kape
Vinska kutija sa ručkom
Reklamne kese 140x210x60mm (model PB)
Reklamne kese 140x210x60mm (model PB)
Papirne čaše (omoti) / povezano sa - kartonske kape
Papirne čaše (omoti)
Display box (poklon setovi)
Display box (poklon setovi)