Kartonske kape i reklamni kačketi

Kartonske kape i kačketi su promotivni proizvodi pogodni za letnje promocije na otvorenom, za sajamske, sportske i slične masovne manifestacije. Belo-beli hromokarton ili bindakot, štampa u jednoj boji, i originalan dizajn uračunati u cene. Po želji moguće je posebno dogovoriti modifikacije oblika i/ili konstrukcije (izrada originalnog alata)

/ za cene, tehničke detalje, još primera, itd. –
kliknite na: cene, opširnije →

Reklamni visor-i (širiti)

Reklamni visor-i (širiti) od kartona su atraktivan promo-proizvod, posebno pogodan za letnje promocije, koncerte, sajmove, i druge manifestacije koje se odvijaju na otvorenom. Ovaj konkretan model sastavljen je od kartonskog dela (350 gsm bindakot sa sjajnom plastifikacijom), i satenske trake koja bojom prati idejno rešenje širita. Širiti (visor-i) se štampaju u ofset tehnici, što omogućava najkvalitetniji mogući otisak, od jedne boje do punog kolora.
cene, opširnije →

Reklamne kartonske kape
i kačketi originalnog oblika

Belo-beli hromokarton ili bindakot, štampa u jednoj boji, i originalan dizajn uračunati u cenu. U cenu je takođe uračunata i izrada jedinstvenog alata za isecanje kartonske kape, prilagođenog konkretnom dizajnu (koji prati logo, ilustraciju, maskotu, ili je na bilo koji drugi način jedinstveno uklopljen u izgled finalnog proizvoda). Ovakvi alati ostaju ekskluzivno vlasništvo naručioca.
cene, opširnije →

Kartonske kape + digitalna štampa

Kartonske kape i širiti se najčešće realizuje u tehnici ofset štampe Ofset je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ali nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane – digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Kada se spoji tehnologija i iskustvo, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. A to je ono najvažnije!

Na svakoj od strana posvećenih konkretnom proizvodu, potražite cenu za verziju u digitalnoj štampi (na dnu strane), ili nas →kontaktirajte za konkretnu ponudu

→ Pogledajte i ovo:

Kutije za torte i kolače
Kutije za torte i kolače
Vinska kutija sa ručkom
Vinska kutija sa ručkom
Reklamne kese 140x210x60mm (model PB)
Reklamne kese 140x210x60mm (model PB)
Papirne čaše (omoti)
Papirne čaše (omoti)
Display box (poklon setovi)
Display box (poklon setovi)