Reklamni visori (širiti) od kartona su atraktivan promo-proizvod, posebno pogodan za letnje promocije, koncerte, sajmove, i druge manifestacije koje se odvijaju na otvorenom. Ovaj konkretan model sastavljen je od kartonskog dela (350 gsm bindakot sa sjajnom plastifikacijom), i satenske trake koja bojom prati idejno rešenje širita. Širiti (visor-i) se štampaju u ofset tehnici, što omogućava najkvalitetniji mogući otisak, od jedne boje do punog kolora.

Reklamni visori (širiti, štitnici za sunce)Kompletna → Galerija reklamni visori se nalazi na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili link).

 

visori / širiti / štitnici za sunce
/ Reklamni visori (širiti, štitnici za sunce) „Heineken“ /

Dosta vremena i energije smo potrošili da bi smo rešili čitav niz tehničkih problema: optimalno iskorištenje materijala, laku izradu, jednostavnu prilagodljivost različitim obimima glave (za decu i odrasle)… Cilj je bio da postignemo proizvodnu cenu koja će istovremeno biti ekonomična i u malim – i u velikim serijama.

U toku je promotivni period i cene su za oko 25% niže od planiranih.  Ako želite nešto originalno, ovo je prilika da to i postignete – uz značajnu uštedu.

CENA:   500 kom - 0,60 €/kom
1000 kom - 0,50 €/kom
2000 kom - 0,45 €/kom

* U cenu uračunata jednobojna štampa. Doplata za svaku sledeću boju: 40€

 

 → Pozovite ODMAH!

preuzmite nacrt alata (špigl) za reklamne visor-e (širite)  blank


Reklamni visori (širiti, štitnici za sunce) "Plazma"
/ Reklamni visori (širiti, štitnici za sunce) „Plazma“ /

Reklamni širiti / visori i druge vrste kapa i kačketa

U padajućem meniju sa leve strane možete videti i druge vrste kapa, kartonskih kačketa, i druge slične proizvode. Neki alati već postoje, a razne modifikacije se mogu brzo i lako napraviti. Naravno moguća su i potpuno originalna rešenja za kartonske promo širite (visore), šešire i kape. Sve što je potrebno je samo da nas kontaktirate…

Štitnici za sunce u verziji sa digitalnom štampom

Promo visori / širiti se najčešće realizuje u tehnici ofset štampe Ofset je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ali nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane – digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Kada se spoji tehnologija i iskustvo, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. A to je ono najvažnije!

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  1,15 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

 

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretan dogovor:

 → Pozovite ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:

Kartonske kape i kačketi
Kartonske kape i kačketi
Originalne kape i kačketi
Originalne kape i kačketi
Suvenir lepeze
Suvenir lepeze
Sklopive lepeze
Sklopive lepeze

Save