no images were found

Reklamni visor-i (širiti) od kartona su atraktivan promo-proizvod, posebno pogodan za letnje promocije, koncerte, sajmove, i druge manifestacije koje se odvijaju na otvorenom. Ovaj konkretan model sastavljen je od kartonskog dela (350 gsm bindakot sa sjajnom plastifikacijom), i satenske trake koja bojom prati idejno rešenje širita. Širiti (visor-i) se štampaju u ofset tehnici, što omogućava najkvalitetniji mogući otisak, od jedne boje do punog kolora.

Dosta vremena i energije smo potrošili da bi smo rešili čitav niz tehničkih problema: optimalno iskorištenje materijala, laku izradu, jednostavnu prilagodljivost različitim obimima glave (za decu i odrasle)… Cilj je bio da postignemo proizvodnu cenu koja će istovremeno biti ekonomična i u malim – i u velikim serijama.

U toku je promotivni period, i cene su za oko 25% niže od planiranih.  Ako želite nešto originalno, ovo je prilika da to i postignete – uz značajnu uštedu.

CENA:   500 kom - 0,60 €/kom + 40 €*
1000 kom - 0,50 €/kom + 45 €*
2000 kom - 0,45 €/kom + 50 €*
* za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata (špigl) za reklamne visor-e (širite)  

Napomena: U padajućem meniju sa leve strane možete videti i druge vrste kapa, kartonskih kačketa, i druge slične proizvode. Neki alati već postoje, a razne modifikacije se mogu brzo i lako napraviti. Naravno moguća su i potpuno originalna rešenja za kartonske promo širite (visore), šešire i kape. Sve što je potrebno je samo da nas kontaktirate…

Save