Originalne kape i kačketi
Rođendanske kape „Mercator“

Originalne kape i kačketi se izrađuju od belo-belog hromokartona ili bindakota, štampa u jednoj boji. Originalan dizajn su uračunati u cenu. U cenu je takođe uračunata i izrada jednistvenog alata za isecanje prilagođenog konkretnom dizajnu (koji prati logo, ilustraciju, maskotu, ili je na bilo koji drugi način originalno uklopljen u izgled finalnog proizvoda). Ovakvi alati ostaju ekskluzivno vlasništvo .

Pri odabiru ovog proizvoda uzmite u obzir činjenicu da je posebno interesantan – deci. Čak i ukoliko vam oni sami nisu ciljna grupa, možete o njima razmišljati kao o „neplaćenim asistentima“ – koji će potpuno dobrovoljno i besplatno širiti vašu poruku. Sve što je na bilo koji način povezano sa decom skoro po automatizmo dobija dodatne „poene“ na račun toga što su oni „tako slatki“…

CENA:   250 kapa - 0,70 €/kom
500 kapa - 0,65 €/kom
1000 kapa - 0,50 €/kom

*Za jednobojnu štampu, doplata za sledeću boju 40€

preuzmite nacrt alata (špigl) rođendanska kapa 

 

→ Naručite ODMAH!


Originalne kape i kačketi drugih oblika i dimenzija

U padajućem meniju sa strane možete videti i druge promo kačkete, kartonske kape, vizore (širite), i druge slične proizvode. Radi se o alatima koji već postoje,  što značajno skraćuje postupak izrade. Na vaš zahtev možemo da realizujemo i potpuno nove varijacije ovog reklamnog proizvoda. Samo nas pozovite ili kontaktirajte na bilo koji drugi način.

Originalne kape u digitalnoj štampi

Ova vrsta proizvoda se najčešće realizuje u tehnici ofset štampe Ofset je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ali nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

Kada se spoji tehnologija i iskustvo, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. A to je ono najvažnije!

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  1,20 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu:

→ Pozovite ODMAH!


→ Pogledajte i ovo:
Flexagon (flexa-hexagaon)
Flexagon (flexa-hexagaon)
Kartonske olovke (ostavite poruku)
Kartonske olovke (ostavite poruku)
Suvenir lepeze
Kartonske suvenir lepeze
novi i originalni reklamni proizvodi (slično kao Originalne kape)
Novi i originalni reklamni proizvodi

Save