Trouglasta kutija za postere

Trouglaste sklopive kutije za postere (plakate) su praktična ambalaža od mikrovala. Imaju dvostruku štancovanu ručku i dve kopče. Po potrebi mogu biti osigurane i samolepljivom etiketom. Otvaraju se se sa oba kraja, a dimenzije su dovoljne da se u njih spakuje više desetina postera formata B2 (500x700mm) urolanih po užoj strani.

Glavna prednost ove konstrukcije je u njenoj relativnoj čvrstini i otpornosti. Trouglaste kutije za postere su bar 2 puta čvršće od kvadratnih kutija od istog materijala.

Proizvod je pre svega namenjen turističkim i kulturnim institucijama, poput muzeja, galerija i slično, koje u svojoj standardnoj ponudii imaju postere, grafike, ili fotograffije velikog formata. Ovako se ponuda dodatno obogaćuje, jer i sama ambalaža može na sebi nositi obilje informacija od značaja. Na primer: promociju drugih sličnih proizvoda, podatke o nekom važnom događaju ili samoj instituciji,  kontakt podatke autora, važne linkove i adrese, dodatne fotografije, itd…

Okvirna cena: ~ 1 €/kom

/*cena zavisi od količine i načina brendiranja/

preuzmite nacrt alata (špigl) kutije za postere 

→ Naručite ODMAH!


Kutije za postere i plakate
/ kutije za postere i plakate „Muzej Jugoslavije“ /

Slične kutije za postere i plakate

Slične kutije je moguće napraviti i u drugim dimenzijama, i sa drugačiji specifikacijama. Proizvod može dobiti sasvim drugu funkciju i smisao ukoliko se koristi u promotivne, ili neke druge svrhe. Kutija je vrlo robusna, pa može poslužiti kao ambalaža za najrazličitije proizvode….

Postoji mogućnost da vam u sklopu štampe postera ili plakata isporučimo i izvesnu (manju) količinu ovakvih kutija.

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH


Kutije za plakate brendirane digitalnom štampom

Kutije za plakate brendirane digitalnom štampom

Ova vrsta proizvoda se najčešće realizuje u tehnici ofset štampe.  Ofset je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ali nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane – digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Najmanje brendirane serije su izvodljive uz pomoć digitalno štampanih stikera ili omotnih traka

Naručite E-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH


Ostale vrste specijalne ambalaže

Da bi vam olakšali navigaciju, naročito preko mobilnih uređaja, kopirali smo sve linkove prema drugim proizvodima iz iste grupe. Možete ih naravno naći i u glavnom ili padajućem meniju, ali verovatno je ovako brže i lakše:

/ samo kliknite na linkove → /

→ Pogledajte i ovo:
Promotivne kutije za pakovanje
Promotivne kutije za pakovanje
Tube za diplome
Tube (valjkaste kutije) za diplome
Kutije za torte i kolače
Kutije za torte i kolače
Promo kutija sa ručkom od kanapa
Promo kutija sa ručkom od kanapa

Save