Trouglaste sklopive kutije za postere (plakate) su praktična ambalaža od mikrovala. Imaju dvostruku štancovanu ručku i dve kopče. Po potrebi mogu biti osigurane i samolepljivom etiketom. Otvaraju se se sa oba kraja, a dimenzije su dovoljne da se u njih spakuje više desetina postera formata B2 (500x700mm) urolanih po užoj strani.

Glavna prednost ove konstrukcije je u njenoj relativnoj čvrstini i otpornosti. Trouglaste kutije za postere su bar 2 puta čvršće od kvadratnih kutija od istog materijala.

Proizvod je pre svega namenjen turističkim i kulturnim institucijama, poput muzeja, galerija i slično, koje u svojoj standardnoj ponudii imaju postere, grafike, ili fotograffije velikog formata. Ovako se ponuda dodatno obogaćuje, jer i sama ambalaža može na sebi nositi obilje informacija od značaja. Na primer: promociju drugih sličnih proizvoda, podatke o nekom važnom događaju ili samoj instituciji,  kontakt podatke autora, važne linkove i adrese, dodatne fotografije, itd…

Okvirna cena: ~ 1 €/kom (zavisi od količine i brendiranja)
preuzmite nacrt alata (špigl) kutije za postere 

Slične kutije za postere i plakate

Slične kutije je moguće napraviti i u drugim dimenzijama, i sa drugačiji specifikacijama. Proizvod može dobiti sasvim drugu funkciju i smisao ukoliko se koristi u promotivne, ili neke druge svrhe. Kutija je vrlo robusna, pa može poslužiti kao ambalaža za najrazličitije proizvode….

Postoji mogućnost da vam u sklopu štampe postera ili plakata isporučimo i izvesnu (manju) količinu ovakvih kutija.

Na svaki vaš upit ili zahtev odgovorićemo vam zvaničnom ponudom,

u najkraćem roku!

Save

/ poslednja revizija strane pre: