Kutije za torte i kolače su važan detalj koji doprinosi ukupnom profesionalnom utisku vaše poslastičarnica / patiserije. Radi se proizvodima koji su brižljivo realizovani, u najkvalitetnijoj ofset štampi, čiji je cilj da naprave upečatljivu RAZLIKU u odnosu na konkurenciju koja koristi jeftinije proizvode. Ovo nije samo ambalaža, već logičan nastavak vaše ambicije i veštine – dokaz da svakom detalju posvećujete maksimalnu pažnju.

Galerija kutije za torte i kolače

Kompletna  → Galerija kutije za torte i kolače nalazi se na istoimenoj stranici (samo kliknite na link).

Šestougaone kutije za kolače prečnika 240mm

Šestougaone kutije za kolače prečnika 240mm

Šestougaona kutija za kolače prečnika 240mm sastavljena je iz složivog poklopca i dna dubine 50mm. Dovoljna je za pakovanje velike dve velike palačinke ili do kilogram sitnih kolača. Pravi se od bindakota koji je iz higijenskih razloga plastificiran sa unutrašnje strane. U cenu je uračunata najkvalitetnija ofset štampa u punom koloru, kao i grafička priprema (dizajn). Na vaš zahtev poslaćemo vam u najkraćem roku kalkulaciju u manjem broju boja, na drugoj vrsti materijala, sa prozorom ili slično.

CENA: već od 0,30 €/kom

za cene i još detalja, kliknite na:

→ CENE / još informacija


Kutije za kolače 120x90x120mm (za mafin, ili pola kilograma kolača)

Kutije za kolače 120x90x120mm
(za mafin, ili pola kilograma kolača)

Kutija za pola kilograma kolača (ili mafine) izradjuje se od tripleksa kaširanog sa unutrašnje strane alu-folijom, a u cenu je uračunata ofset štampa u jednoj boji, kao i grafička priprema (dizajn).

CENA: već od 0,22 €/kom

 

→ CENE / još informacija


duguljasta kutija za torte / rolate

Kutije za rolate, torte i kolače 220x150x220mm

Kutija za slane i slatke rolate pravi se od mikrovala kaširanog tripleksom, sa sjajnom plastifikacijom. U cenu je uračunata najkvalitetnija ofset štampa u jednoj boji, kao i grafička priprema (dizajn). Kutija je čvrste konstrukcije, nosovosti oko 4-5 Kg, i ima ručku za nošenje koja je potpuno funkcionalna i bezbedna.

CENA: već od 1,90 €/kom

 

→ CENE / još informacija


Kutije za kolače 185x73x145mm (za kilogram kolača)

 

Kutije za kolače 185x73x145mm
(za kilogram kolača)

Kutija za kilogram kolača izradjuje se od tripleksa kaširanog sa unutrašnje strane alu-folijom, a u cenu je uračunata ofset štampa u jednoj boji, kao i grafička priprema (dizajn).

CENA: već od 0,25 €/kom

 

→ CENE / još informacija


Kutije za torte 320x150x320mm (velike)

Kutije za torte 320x150x320mm (velike)

Velika kutija za torte pravi se od mikrovala kaširanog tripleksom, sa sjajnom plastifikacijom. U cenu je uračunata najkvalitetnija ofset štampa u jednoj boji, kao i grafička priprema (dizajn). Kutija je čvrste konstrukcije, nosovosti oko 4-5 Kg, i ima ručku za nošenje koja je potpuno funkcionalna i bezbedna.

CENA: već od 2,20 €/kom

 

→ CENE / još informacija


Kutije za torte i kolače 195x75x195mm (za dva kilograma kolača)

Kutije za torte i kolače 195x75x195mm
(za dva kilograma kolača)

Kutija za dva kilograma kolača izradjuje se od tripleksa kaširanog sa unurašnje strane alu-folijom, a u cenu je uračunata ofset štampa u jednoj boji, kao i grafička priprema (dizajn).

CENA: već od 0,27 €/kom

 

→ CENE / još informacija


Kutije za torte i kolače 220x150x220mm (male)

Kutije za torte i kolače 220x150x220mm (male)

Kutija za torte pravi se od mikrovala kaširanog tripleksom. U cenu je uračunata najkvalitetnija ofset štampa u jednoj boji, kao i grafička priprema (dizajn). Kutija je čvrste konstrukcije, nosovosti oko 2-3 Kg, i ima ručku za nošenje koja je potpuno funkcionalna i bezbedna.

CENA: već od 1,22 €/kom

 

→ CENE / još informacija

 


Kutije za torte i kolače u verziji sa digitalnom štampom

Kutije za torte i kolače
u verziji sa digitalnom štampom

Ogromna prednost koju digitalna štampa ima u odnosu na klasičnu, leži u tome da su minimalne serije daleko manje nego u ofsetu. Kod ovakvih proizvoda postoje tri mogućnosti: Prva je direktna štampa (kod kutija manjih dimenzija), druga je kompletno oblaganje masivnog kartona (kaširanje), a treća je brendiranje stikerima ili omotnim trakama. U sva tri slučaja dobijate finalni proizvod u punom koloru, u znatno manjoj seriji od minimalne za ofset štampu…

 

→ zatražite ponudu e-mailom ili pozovite ODMAH

 

→ Pogledajte i ovo:

 


Promotivne kutije za pakovanje
Promotivne kutije za pakovanje
kutije za praline
Kutije za praline (čokoladne)
Šestougaone kutije
Šestougaone kutije (za slatkiše)
Trouglaste kutije
Trouglaste kutije (za kolače)

Save

Save

Save