Kutije za torte i kolače su važan detalj koji doprinosi ukupnom profesionalnom utisku vaše poslastičarnica / patiserije. Radi se proizvodima koji su brižljivo realizovani, u najkvalitetnijoj ofset štampi, čiji je cilj da naprave upečatljivu RAZLIKU u odnosu na konkurenciju koja koristi jeftinije proizvode. Ovo nije samo ambalaža, već logičan nastavak vaše ambicije i veštine – dokaz da svakom detalju posvećujete maksimalnu pažnju.

Šestougaone kutije za kolače prečnika 240mm

Šestougaona kutija za kolače prečnika 240mm sastavljena je iz složivog poklopca i dna dubine 50mm. Dovoljna je za pakovanje velike dve velike palačinke ili do kilogram sitnih kolača. Pravi se od bindakota koji je iz higijenskih razloga plastificiran sa unutrašnje strane. U cenu je uračunata najkvalitetnija ofset štampa u punom koloru, kao i grafička priprema (dizajn). Na vaš zahtev poslaćemo vam u najkraćem roku kalkulaciju u manjem broju boja, na drugoj vrsti materijala, sa prozorom ili slično.

CENA: već od 0,30 €/kom

za cene i još detalja, kliknite na: → CENE / još informacija


Kutije za kolače 120x90x120mm
(za mafin, ili pola kilograma kolača)

Kutija za pola kilograma kolača (ili mafine) izradjuje se od tripleksa kaširanog sa unutrašnje strane alu-folijom, a u cenu je uračunata ofset štampa u jednoj boji, kao i grafička priprema (dizajn).

CENA: već od 0,22 €/kom

za cene i još detalja, kliknite na: → CENE / još informacija


Kutije za rolate, torte i kolače 220x150x220mm

Kutija za slane i slatke rolate pravi se od mikrovala kaširanog tripleksom, sa sjajnom plastifikacijom. U cenu je uračunata najkvalitetnija ofset štampa u jednoj boji, kao i grafička priprema (dizajn). Kutija je čvrste konstrukcije, nosovosti oko 4-5 Kg, i ima ručku za nošenje koja je potpuno funkcionalna i bezbedna.

CENA: već od 1,90 €/kom

za cene i još detalja, kliknite na: → CENE / još informacija


Kutije za kolače 185x73x145mm
(za kilogram kolača)

Kutija za kilogram kolača izradjuje se od tripleksa kaširanog sa unutrašnje strane alu-folijom, a u cenu je uračunata ofset štampa u jednoj boji, kao i grafička priprema (dizajn).

CENA: već od 0,25 €/kom

za cene i još detalja, kliknite na: → CENE / još informacija


Kutije za torte 320x150x320mm (velike)

Velika kutija za torte pravi se od mikrovala kaširanog tripleksom, sa sjajnom plastifikacijom. U cenu je uračunata najkvalitetnija ofset štampa u jednoj boji, kao i grafička priprema (dizajn). Kutija je čvrste konstrukcije, nosovosti oko 4-5 Kg, i ima ručku za nošenje koja je potpuno funkcionalna i bezbedna.

CENA: već od 2,20 €/kom

za cene i još detalja, kliknite na: → CENE / još informacija


Kutije za torte i kolače 195x75x195mm
(za dva kilograma kolača)

Kutija za dva kilograma kolača izradjuje se od tripleksa kaširanog sa unurašnje strane alu-folijom, a u cenu je uračunata ofset štampa u jednoj boji, kao i grafička priprema (dizajn).

CENA: već od 0,27 €/kom

za cene i još detalja, kliknite na: → CENE / još informacija


Kutije za torte i kolače 220x150x220mm (male)

Kutija za torte pravi se od mikrovala kaširanog tripleksom. U cenu je uračunata najkvalitetnija ofset štampa u jednoj boji, kao i grafička priprema (dizajn). Kutija je čvrste konstrukcije, nosovosti oko 2-3 Kg, i ima ručku za nošenje koja je potpuno funkcionalna i bezbedna.

CENA: već od 1,22 €/kom

za cene i još detalja, kliknite na: → CENE / još informacija

 


Kutije za torte i kolače
u verziji sa digitalnom štampom

Ogromna prednost koju digitalna štampa ima u odnosu na klasičnu, leži u tome da su minimalne serije daleko manje nego u ofsetu. Kod ovakvih proizvoda postoje dve mogućnosti – kompletno oblaganje masivnog kartona (kaširanje), ili brendiranje stikerima. U oba slučaja dobijate finalni proizvod u punom koloru, u znatno manjoj seriji od minimalne za ofset štampu…

zatražite ponudu e-mailom ili telefonom: → Pozovite ODMAH

 

→ Pogledajte i ovo:

 


Kutije sa prozorom (display box)
Kutije sa prozorom (display box)
Promotivne kutije za pakovanje + kutije za torte
Promotivne kutije za pakovanje
kutije za praline
Kutije za praline (čokoladne)
Šestougaone kutije + kutije za torte i kolače
Šestougaone kutije (za slatkiše)
Trouglaste kutije + kutije za torte i kolače
Trouglaste kutije (za kolače)

Save

Save

Save