Šestougaone kutije za kolače prečnika 240mm sastavljene su iz složivog poklopca i dna dubine 50mm. Kutija je dovoljna je za pakovanje dve velike palačinke ili do kilogram sitnih kolača. Pravi se od bindakota koji je iz higijenskih razloga plastificiran sa unutrašnje strane. U cenu je uračunata najkvalitetnija ofset štampa u punom koloru, kao i grafička priprema (dizajn). Na vaš zahtev poslaćemo vam u najkraćem roku kalkulaciju za manji broj boja, drugu vrstu materijala, sa prozorom ili slično.

CENA:    500 kom. - 0,40 €/kom.
1000 kom. - 0,35 €/kom.
2000 kom. - 0,30 €/kom.
preuzmite nacrt alata šestougaone kutije za kolače

Glavna ideja šestougaone kutije za kolače je da napravi što veću pozitivnu razliku u odnosu na „konfekcijsku“. Neobičan oblik i atraktivna štampa služe upravo tome  – da vaš krajnji kupac na prvi pogled vidi da se trudite oko njega više nego vaši konkurenti. Zbog toga je pitanje dizajna presudno. Ova vrsta ambalaže je namenjena pre svega klijentima koji shvataju da kvalitetna i lepo dizajnirana kutija prodaje proizvod. Naravno –  samo prvi put. Svaki sledeći put će krajnji kupac proizvod kupiti zbog kvaliteta sadržaja, a ambalaža će mu samo pomoći da svoj omiljeni brend lako prepozna. Ukoliko se sve uradi onako kako treba, investicija u dobro pakovanje je puno isplativije od investicije u reklamu bilo koje druge vrste.

Kod nas ceo proces od ideje do realizacije možete završiti na jednom mestu. Uz bilo kakve izmene ili modifikacije po vašoj želji, ili baš ovako kako vidite na priloženim fotografijama.

Sve što je potrebno je da nas pozovete!

POZIVITE ODMAH!

⇒ Pogledajte i ovo:

Promo kutija sa ručkom od kanapa / slično kao šestougaone kutije za kolače
Promo kutija sa ručkom od kanapa
Promotivne kutije za pakovanje
Promotivne kutije za pakovanje
Luksuzne kutije
Sve vrste malih kutija (www.kutijice.com)
Specijalne kese
Specijalne kese
Šestougaone kutije
Šestougaone kutije