„Ostavite Poruku“ ili „kartonske olovke“ – su originalan promotivni proizvod sastavljen od malog blokčića za poruke, i „nacrtane“ kartonske olovke – koja zaista piše. Veoma efektno rešenje namenjeno za ostavljanje kratkih poruka na radnom mestu, tipa „While you were out…“ Biće vam sve jasnije ako pogledate kratak video klip:

 

Dimenzie sklopljenog kompleta su pogone za slanje poštom (staje u standardan ameriken koverat) tako da se mogu koristiti i kao pozivnice / čestitike.

Same kartonske olovke imaju brojne prednosti u odnosu na obične olovke: mogu da budu bilo kakvog oblika ili boje, mogu da budu deo ovakve „instalacije“, ili u sklopu magneta za frižider, deo pozivnice, stonog kalendara (planera)… I što je najbolje – sa štampom u punom koloru mogu da koštaju manje od 0,1 € (?!) Sigurno postoji bar 1000 načina na koji se može brendirati i upotrebiti ovakva nacrtana olovka (najbolje ideje čuvamo za vas)

Uzorke i sve detalje (u vezi cena, rokova, tiraža, itd.)
šaljemo na upit

preuzmite šemu alata (špigl) za kartonske olovke  

Kartonske olovke, i drugi originalni reklamni proizvodi…

Kartonske olovke su samo jedan od mnogih sličnih promo proizvoda. Originalni reklamni proizvodi su oblast našeg specijalnog interesovanja, i oblast koja se na našem sajtu najčešće menja i dopunjava. Linkove prema drugim sličnim proizvodima u ponudi možete videti u padajućem meniju sa leve strane. Ukoliko vas interesuju ovakve ideje, pratite nas redovno na društvenim mrežama gde redovno delimo slične sadržaje, i obavezno navraćajte povremeno na sajt pošto se nove ideje stalno ubacuju. Možete nas i direktno kontaktirati ako imate konkretnu ideju, ili problem.

Još mnogo originalnih ideja – čuvamo samo za vas !

Kartonske olovke
u verziji sa digitalnom štampom

Ova vrsta proizvoda se pretežno realizuje u tehnici ofset štampe, koja je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ofset nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama i/ili ekstremno kratkim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod ovako složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

Proces je naravno kalibrisan tako da podržava pantone/cmyk standard, ali ne treba nikada zaboraviti da se ipak radi o simulaciji. To znači da uvek postoji mala razlika u odnosu na spot boje iz ofset štampe. Kao i uvek u dizajnu prava veština se sastoji u tome da se maksimalno iskoriste sve prednosti, a izbegnu sve potencijalne zamke. Ali zato, kada se u tome uspe, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. Za svaku pomoć u tom smislu – stojimo vam na raspolaganju!

Na svakoj od strana posvećenih konkretnom proizvodu, potražite cenu za verziju u digitalnoj štampi (na dnu strane), ili nas →kontaktirajte za konkretnu ponudu

→ Pogledajte i ovo:

VR cardboard
VR cardboard
Originalni blokovi i sveske
Originalni blokovi i sveske
Reklamne kese 260x170x60mm (model SBX)
Reklamne kese 260x170x60mm (model SBX)
novi i originalni reklamni proizvodi
Novi i originalni reklamni proizvodi