Specijalni blokovi i sveske nestandardnog formata, različite varijante poveza, nesvakidašnji materijali i druge “originalne” varijacije na temu reklamnih blokova. Sve što ste ikada videli i mnogo toga što još niste…

eko blokovi

Eko blokovi A5

Korice od sive lepenke sa kaširanom aplikacijom, ili štancovanjem. Unutrašnji listovi štampani u jednoj boji na recikliranom papiru, povez grubim lanenim kanapom (za pakovanje) – zaobljene (ćoškarene) ivice.

CENA,  već od: 1,00€/kom

 

→ Detaljne CENE / još informacija


Papirni blokovi A6 sa spiralnim povezom

Specijalni blokovi A6 sa
spiralnim povezom

Reklamni blok sa koricama štampanim u punom koloru (bindakot 280 gr/m2- sjajno plastificirano) + 40 listova 80 gr/m2, štampanih u jednoj boji. Povez metalnom spiralom. Originalno idejno rešenje se pravi za svakog klijenta. Na poseban zahtev moguće korekcije dimenzija i/ili specifikacije (manje ili više boja štampe, na drugim vrstama papira i sl.).

CENA:    100 blokova - 1,60 €/blok
200 blokova - 1,25 €/blok
500 blokova - 0,80 €/blok

→ Naručite ODMAH!


Blokovi 22 x 22 sa spiralnim povezom

Blokovi 22 x 22
sa spiralnim povezom

štampa korica u punom koloru (bindakot 280 gr/m2- sjajno plastificirano) + 40 listova 80 gr/m2, štampanih u jednoj boji. Povez metalnom spiralom. Originalno idejno rešenje se pravi za svakog klijenta. Na poseban zahtev moguće korekcije dimenzija i/ili specifikacije (manje ili više boja stampe, na drugim vrstama papira i sl.)

CENA:   100 blokova - 2,50 €/blok
200 blokova - 1,75 €/blok
500 blokova - 1,10 €/blok

 

→ Naručite ODMAH!


Magnetni blokovi

Magnetni blokovi

Magnetni blok je mali papirni blok pričvršćen na magnetnu foliju koja može da ga drži fiksiranog na bilo kojij metalnoj površini (frižider, kućište računara, itd). Ovaj atraktivan i ekonomičan reklamni proizvod realizuje se u najkvalitetnijoj ofset štampi. Cene za magnetni blok su pristupačne čak i u malim serijama…

CENA,  već od: 0,38€/kom

 

→ Detaljne CENE / još informacija


Standardni tipovi poveza

Uobičajeni tipovi poveza blokova su:  povez lepljenjem, povez klamanjem (ili „šivenje žicom“), spiralni povez ( u varijantama sa standadnim 3:1 i 2:1 spiralama – u zavisnosti od debljine bloka):

Spiralni povez 2:1 Spiralni povez 3:1 Povez klamanjem Povez lepljenjem (lajmovanjem)


Specijalni blokovi i drugi reklamni blokovi i sveske

U padajućem meniju sa strane predstavljeni su i drugi reklamni blokovi i sveske. Možda će vam biti zanimljivi i magnetni blokovi (u magnetnim proizvodima). Naravno postoje i neke sasvim originalne ideje koje su samo za vaše oči. Sve što treba je da nam uputite vaš zahtev ili nas kontaktirate na bilo koji način koji vam odgovara (više na kontakt strani).

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu:

→ Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Blokovi sa spiralom (A5)
Blokovi sa spiralom (A5)
Blokovi sa spiralom B5
Blokovi sa spiralom (rokovnici) B5
specijalne fascikle
Specijalne fascikle
Papirne kocke
Papirne kocke