Magnetni blokovi su montirani na magnetnu foliju koja može da ih drži fiksirane na bilo kojij metalnoj površini (frižider, kućište računara, itd). Ovaj atraktivan i ekonomičan reklamni proizvod realizuje se u najkvalitetnijoj ofset štampi. Cene za magnetni blok su pristupačne čak i u malim serijama.Postoje razne varijacije ovog prozvoda. Mogu imati klasične korice ili „šau karton“ (pravougaoni ili isečen u nekom proizvoljnom obliku), štampu na unutrašnjim listovima,..

Ovaj konkretan primer je štampan u 4 boje (korice) + jedna boja (unutrašnji listovi), na 350/80 gr/m2 kunstdruk/ofsetnoj hartiji, ~30 listova, lajmovano (povez lepljenjem). Na poledjini je magnetna folija koja magnetni blok drži na bilo kojoj metalnoj tj. magnetičnoj površini. Dizajn je  uračunat u cenu..

 CENA:    500 kom - 0,60 €/kom
1000 kom - 0,47 €/kom
2000 kom - 0,38 €/kom

Napomena:

Magnetni blokovi su samo jedan od više desetina magnetnih reklamnih proizvoda  Spisak (linkove) najčešćih proizvoda u ponudi možete videti u padajućem meniju sa strane. Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije i/ili oblik magnetne pozivnice, ili magnetnih blokova, magnetni stikeri specifičnih dimenzija ili izrade na vaš zahtev ćemo vam dostaviti pismenu ponudu.