Magnetni blokoviMagnetni blokovi su montirani na magnetnu foliju koja može da ih drži fiksirane na bilo kojij metalnoj površini (frižider, kućište računara, itd). Ovaj atraktivan i ekonomičan reklamni proizvod realizuje se u najkvalitetnijoj ofset štampi. Cene za magnetni blok su pristupačne čak i u malim serijama.Postoje razne varijacije ovog prozvoda. Mogu imati klasične korice ili „šau karton“ (pravougaoni ili isečen u nekom proizvoljnom obliku), štampu na unutrašnjim listovima,..

Ovaj konkretan primer je štampan u 4 boje (korice) + jedna boja (unutrašnji listovi), na 350/80 gr/m2 kunstdruk/ofsetnoj hartiji, ~30 listova, lajmovano (povez lepljenjem). Na poledjini je magnetna folija koja magnetni blok drži na bilo kojoj metalnoj tj. magnetičnoj površini. Dizajn je  uračunat u cenu..

 CENA:    500 kom - 0,60 €/kom
1000 kom - 0,47 €/kom
2000 kom - 0,38 €/kom

 → Naručite ODMAH!


Magnetni blokovi i drugi magnetni proizvodi
/ magnetni kartonski šubler (pozivnica) /

Magnetni blokovi i drugi magnetni proizvodi

Magnetni blokovi su samo jedan od više desetina magnetnih reklamnih proizvoda  Spisak (linkove) najčešćih proizvoda u ponudi možete videti u padajućem meniju. Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije i/ili oblik magnetne pozivnice, ili magnetnih blokova, magnetni stikeri specifičnih dimenzija ili izrade na vaš zahtev ćemo vam dostaviti pismenu ponudu.

→ Naručite ODMAH!


Magnetni blokovi i drugi magnetni proizvodi

Magnetni blokovi +  digitalna štampa

Ova vrsta proizvoda se najčešće realizuje u tehnici ofset štampe Ofset je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ali nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša.

Ogromna prednost ove tehnike leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Kada se spoji tehnologija i iskustvo, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. A to je ono najvažnije!

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  0,90 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

 

Zatražite ponudu e-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:
Luksuzne kese 230x220x100mm (model XB)
Luksuzne kese  (model XB)
Sklopive lepeze
Sklopive reklamne lepeze
Luksuzne kaširane kutije
Luksuzne kaširane kutije
Magnetni blokovi + pillow-box (komplet)
Magnetni blokovi + pillow-box (komplet)