Magnetni stikeri imaju dve velike prednosti u odnosu na druge reklamne proizvode. Pozicija na kojoj se najčešće nalaze je ljudima stalno (često) pred očima, i vrlo retko završe u fioci ili otpadu.

Magnetni stikeri (tj. magneti za frižider)  Izradjuju se u kvlitetnoj ofset ili digitalnoj štampi, i isecaju (štancuju) u proizvoljnim oblicima.

Magnetni stikeri se  štampaju od 1 boje do punog kolora. Dimenzije i oblik su po zahtevu naručioca. Magnetna folija može biti različitih debljina, a od toga zavisi nosivost magneta. Magnete je moguće realizovati uz naš ili vaš dizajn. Likovno rešenje, izrada potrebnih alata, i realizacija i isporuka rade se na jednom mestu, pa su mogući IZUZETNO KRATKI ROKOVI. Po želji, magnetni stikeri su plastificirani sjajnom ili mat folijom, a mogući su i specijalni efekti, npr UV-lakiranje, zlatotisak, itd. Minimalne serije (u zavisnosti od veličine i broja boja) već od stotinak komada.

200 pravougaonih magneta (bez alata za isecanje, dimenzija ~60x80mm) CENA:  150 €
200 magneta nepravilnog oblika(sa alatom za isecanje, dimenzija ~60x80mm) CENA:  200 €

(ovo su orjentacione cene. Konkretnu kaklulaciju na bazi stvarne količine i dimenzija šaljemo na vaš  upit)

karonski (magnetni) šubler - pozivnica

Magnetni stikeri i slični proizvodi po specijalnim zahtevima

U padajućem meniju sa strane možete videti i druge magnetne proizvode koje smo do sada radili, magnetne blokove i kalendare, komplete sa poklon pakovanjem, magnetne pozivnice i slično. Pored toga možemo da osmislimo ili realizujemo bili kakav sličan ili potpuno originalan zahtev. a sve što je poptrebno je da nas kontaktirate. Magnetne promo proizvode posebno obrađujemo na našem sajtu www.lepeze.com koji je delom specijalitovan za originalnu reklamnu reprezentaciju.

A da bi videli šta sve MOŽE da se napravi korišćenjem magnetne folije – pogledajte ovaj kratki klip. Radi se o magnetnom kartonskom šubleru koji je predstavljao originalnu pozivnicu za proslavu jubileja firme koja sebavi mernim alatima i instrumentima. Možemo li nešto jednako originalno i efektno da napravimo – i za vas?

Ofset ili digitalna štampa?

Ogromna prednost koju digitalna štampa ima u odnosu na klasičnu, leži u tome da su minimalne serije daleko manje nego u ofsetu. Cena digitalnog otiska je nešto viša (oko 30% na minimalnim serijama) ali su minimalne količine daleko manje. Ofset štampa je ekonomična tek od više stotina otisaka, a cena mi pada kako raste tiraž. Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije; Npr. štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima… Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

Naručite E-mailom ili telefonom → → Naručite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Džepni Kalendari
Džepni Kalendari
Originalni blokovi i sveske (komplet sa magnetni stikeri)
Originalni blokovi i sveske
Futrole za kartice
Futrole za kartice
Šestougaone kutije za olovke (stoni kalendar)
Šestougaone kutije za olovke (stoni kalendar)
novi i originalni reklamni proizvodi (originalni magnetni stikeri)
Novi i originalni reklamni proizvodi