Magnetni blok je jedna od onih sitnica koje volimo da dobijemo na poklon. Svi magnetni proizvodi imaju jednu veliku prednost u odnosu na oobičajene vidove štampane reklame – upotrebnu vrednost. Čak i kada ih dobijete na poklon, ne možete se oteti utisku da za „to isto“ u nekoj drugoj prilici, npr u prodavnici suvenira,  morate da platite. Dakle, ta sitnica ima neku realnu i opipljivu cenu, za razliku od običnog flajera koji bez griže savesti možete odmah baciti u prvu kantu za otpatke. Ovaj vid reklame se čuva. I što je najbolje – vrlo često završi na vrlo vidnom mestu. Poput vrata nečijeg frižidera.

Štancovani magnetni blok + pillow-box (komplet)  je štampan u 4 boje (šau-karton) + jedna boja (listovi / box). Izrađen je u kombinaciji 350/gr/m2 kunstdruka i ofsetne hartije, ~20 listova, povez leom. Na poledjini magnetna folija koja blok drži na bilo kojoj metalnoj tj. magnetičnoj površini (kućište računara, frižider, mašine…) Poklon pakovanje pillow box 125x95mm uračunato u cenu, kao i dizajn celog kompleta.

 CENA:    500 kom - 0,80 €/komplet
1000 kom - 0,75 €/komplet
2000 kom - 0,65 €/komplet

Magnetni blokovi i drugi magnetni proizvodi

Magnetni blok je samo jedan od više desetina magnetnih reklamnih proizvoda  Spisak (linkove) najčešćih proizvoda u ponudi možete videti u padajućem meniju sa strane. Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije ili ste zamislili magnetni blok u nekoj drugačijoj verziji – na vaš zahtev ćemo vam dostaviti pismenu ponudu. Postoji neograničen broj varijacija na ovu temu, jer se bukvalno svaki štampani proizvod vrlo lako može pretvoriti u svoju „magnetnu verziju“ – jednostavnim dodavanjem magnetne folije.


→ Pogledajte i ovo:
Luksuzne kutije
Luksuzne kutije
(23 modela)
novi i originalni reklamni proizvodi
Novi i originalni reklamni proizvodi
Sklopive lepeze
Sklopive lepeze
Kartonske kape i kačketi
Kartonske kape i kačketi