Magnetni blok je jedna od onih sitnica koje volimo da dobijemo na poklon. Svi magnetni proizvodi imaju jednu veliku prednost u odnosu na oobičajene vidove štampane reklame – upotrebnu vrednost. Čak i kada ih dobijete na poklon, ne možete se oteti utisku da za „to isto“ u nekoj drugoj prilici, npr u prodavnici suvenira,  morate da platite. Dakle, ta sitnica ima neku realnu i opipljivu cenu, za razliku od običnog flajera koji bez griže savesti možete odmah baciti u prvu kantu za otpatke. Ovaj vid reklame se čuva. I što je najbolje – vrlo često završi na vrlo vidnom mestu. Poput vrata nečijeg frižidera.

magnetni blokŠtancovani magnetni blok + pillow-box (komplet)  je štampan u 4 boje (šau-karton) + jedna boja (listovi / box). Izrađen je u kombinaciji 350/gr/m2 kunstdruka i ofsetne hartije, ~20 listova, povez leom. Na poledjini magnetna folija koja blok drži na bilo kojoj metalnoj tj. magnetičnoj površini (kućište računara, frižider, mašine…) Poklon pakovanje pillow box 125x95mm uračunato u cenu, kao i dizajn celog kompleta.

 CENA:    500 kom - 0,80 €/kom
1000 kom - 0,75 €/kom
2000 kom - 0,65 €/kom

 

→ Naručite ODMAH! E-mail-om ili telefonom


Magnetni proizvodi

Magnetni blok i drugi magnetni proizvodi

Magnetni blok je samo jedan od više desetina magnetnih reklamnih proizvoda  Spisak (linkove) najčešćih proizvoda u ponudi možete videti u padajućem meniju. Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije ili ste zamislili magnetni blok u nekoj drugačijoj verziji – na vaš zahtev ćemo vam dostaviti pismenu ponudu. Postoji neograničen broj varijacija na ovu temu, jer se bukvalno svaki štampani proizvod vrlo lako može pretvoriti u svoju „magnetnu verziju“ – jednostavnim dodavanjem magnetne folije.


Magnetni blokovi (kompleti) u verziji sa digitalnom štampom

Magnetni blokovi (kompleti) u verziji sa digitalnom štampom

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom:

→ Pošaljite E-mail ili pozovite ODMAH!


→ Pogledajte i ovo:
Luksuzne kutije / kompatibilno sa magnetni blok
Luksuzne kutije
(23 modela)
novi i originalni reklamni proizvodi
Novi i originalni reklamni proizvodi
Sklopive lepeze
Sklopive reklamne lepeze
pull out cd (na izvlačenje) / kompatibilno sa magnetni blok
pull out cd (na izvlačenje)