Magnetni bookmark može biti različitih dimenzija ili oblika. Ono što ga razlikuje od običnih obeleživača su dve magnetne folije koje sprečavaju da bookmark ispadne iz knjige. U prilogu možete viditi desetak primera bukmarka koje smo do sada radili, i nekoliko idejnih rešenja. Uobičajeno je da se štampaju u punom koloru, u ofset tehnici ili u digitalnoj štampi. Navedene cene su samo ilustracija, a na cenu osim dimenzija, broja boja i tiraža (broja komada) –  najviše utiče izrada alata za isecanje.

Galerija magnetni bookmark

Kompletna → Galerija Magnetni bookmark se nalazi na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili link).

 

magnetni bookmark

Osnovno pravilo kod izrade ovih alata je da ne treba koristiti detalje koji imaju radijus manji od 3 mm, iz tehničkih razloga. Magnetni bookmark se obično u punom koloru. Dimenzije i oblik su po zahtevu naručioca. Magnetna folija 0,3- 0,5 mm. Magnete je moguće realizovati uz naš ili vaš dizajn. Likovno rešenje, izrada potrebnih alata, i realizacija i isporuka rade se na jednom mestu, pa su mogući IZUZETNO KRATKI ROKOVI. Magnetni bokmark se standardno plastificira sjajnom ili mat folijom, a mogući su i specijalni efekti. kao npr UV-lakiranje, zlatotisak, itd. Minimalna serija je u zavisnosti od veličine i broja boja već od stotinak komada.

Donja cena je data na osnovu sledeće specifikacije: magnetni bookmark / obeleživač, dimenzija ~ 220 x 45mm (savijeno na 110) digitalna štampa / pun kolor:

 

CENA:  za 250 komada - 100€
 

Magnetni bookmark po specijalnim zahtevima

Magnetni bookmark po specijalnim zahtevimaNa vaš zahtev ovaj proizvod može izgledati potpuno drugačije. U obzir dolaze specijalne tehike štampe (zlatotisak, uv-lak, blindruk). Proizvoljni oblici, pokretni delovi, aplikacije, nitne, trake, itd Možemo takođe rešiti i pakovanje ovog proizvoda u zip-kesice, štampane koverte, ili pillow-box kutijice po meri. Vaše je samo da zamislite…

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim nemojte oklevati da ih posetite…

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu:

  →  Pošaljite e-mail ili pozovite ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:
Slatka vizit karta / slično kao magnetni bookmark
Slatka vizit karta
Podmetači za čaše (okrugli)
Podmetači za čaše (okrugli)
Magnetni proizvodi / slično kao magnetni bookmark
Magnetni proizvodi
Papirne čaše (omoti)
Papirne čaše (omoti)