Magnetni bookmark može biti različitih dimenzija ili oblika. Ono što ga razlikuje od običnih obeleživača su dve magnetne folije koje sprečavaju da bookmark ispadne iz knjige. U prilogu možete viditi desetak primera bukmarka koje smo do sada radili, i nekoliko idejnih rešenja. Uobičajeno je da se štampaju u punom koloru, u ofset tehnici ili u digitalnoj štampi. Navedene cene su samo ilustracija, a na cenu osim dimenzija, broja boja i tiraža (broja komada) –  najviše utiče izrada alata za isecanje.

Osnovno pravilo kod izrade ovih alata je da ne treba koristiti detalje koji imaju radijus manji od 3 mm, iz tehničkih razloga.

Magnetni bookmark se štampa od 1 boje do punog kolora. Dimenzije i oblik su po zahtevu naručioca. Magnetna folija 0,3- 0,5 mm. Magnete je moguće realizovati uz naš ili vaš dizajn. Likovno rešenje, izrada potrebnih alata, i realizacija i isporuka rade se na jednom mestu, pa su mogući IZUZETNO KRATKI ROKOVI. Magnetni bokmark se standardno plastificira sjajnom ili mat folijom, a mogući su i specijalni efekti. kao npr UV-lakiranje, zlatotisak, itd. Minimalna serija je u zavisnosti od veličine i broja boja već od stotinak komada.

Donja cena je data na osnovu sledeće specifikacije: magnetni bookmark / obeleživač, dimenzija ~ 220 x 45mm (savijeno na 110) digitalna štampa / pun kolor:

CENA:  za 249+ komada - 100€ 
Detaljne kalkulacije / cene - na upit 
 

Magnetni bookmark
po specijalnim zahtevima

Na vaš zahtev ovaj proizvod može izgledati potpuno drugačije. U obzir dolaze specijalne tehike štampe (zlatotisak, uv-lak, blindruk). Proizvoljni oblici, pokretni delovi, aplikacije, nitne, trake, itd Možemo takođe rešiti i pakovanje ovog proizvoda u zip-kesice, štampane koverte, ili pillow-box kutijice po meri. Vaše je samo da zamislite…

Sve ostalo prepustite nama…
→ Pogledajte i ovo:
Slatka vizit karta
Slatka vizit karta
Podmetači za čaše (okrugli)
Podmetači za čaše (okrugli)
Plakati i posteri
Plakati i posteri
Magnetni proizvodi
Magnetni proizvodi