Kvadratne (kockaste) kese dimenzija 230 x 220 x 100 mm (model XB)  su vrlo uočljive i efektne, pošto se radi o medju-standardu koji se relativno retko proizvodi. Dimenzije su okvirne i mogu se maksimalno prilagoditi konkretnim potrebama ili specijalnim zahtevima. Ova dimenzija se uglavnom koristi za nakit, satove, manje odevne predmete, reklamnu reprezentaciju, a naročito često je koriste optičarske radnje, zlatare, i gift-shopovi.

 

Galerija kesa 230 x 220 x 100 (XB)

/ Kompletna → Galerija kvadratne papirne kese – model XB čeka vas ako kliknete na sliku ili link /

 

kvadratne (kockaste) kese planet zdravja (SLO)
/ kvadratne papirne kese, model XB; „Palanet Zdravja“ (Slovenija) /

Kese se Izradjuju od 170 gr/m2 kunstdruka sa plastifikacijom i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa ~5 mm. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji, i sjajna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po kesi. Apliciranje postojećeg logotipa i slična jednostavna idejna rešenja su takođe uključena u cenu.

CENA:   250 kesa - 0,80 €/kom
500 kesa - 0,75 €/kom
1000 kesa - 0,70 €/kom

* Za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 35€

 

Naručite E-mailom ili telefonom:

 → Pozovite ODMAH!

preuzmite nacrt alata (špigl) za kese  blank


Specijalni zahtevi za kvadratne (kockaste kese)
/ Kvadratna kesa sa ručkama od ripsa „iz poruba“ / The Lab (Hrvatska) /

Specijalni zahtevi

Kao što možete videti u priloženoj galeriji, neke reklamne kese su prava mala umetnička dela, ili pokretni bilbordi sa ozbiljnom reklamnom funkcijom. Originalne ili tretirane fotografije (montaže), ilustracije, reklamne poruke i druga ozbiljna dizajnerska rešenja, ponekad traže veliko dodatno angažovanje. Ali ne brinite – na raspolaganju vam stoji naš dizajnerski tim, sa preko 30 godina iskustva. Ako želite nesvakidašnji→ dizajn po našoj ili vašoj ideji – lako ćemo se dogovoriti oko svih detalja.

Na vaš zahtev ova kesa može biti izrađenja od pojačanog (debljeg) materijala, ili od specijalnih papira i polukartona. Standardne ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa možemo zameniti→ prosecečenim ručkama, ili→ ručkama od ukrasne trake (saten ili rips). Osim standardne ofset štampe, moguće su i druge tehnike→ zlatotisak, blindruk, separatno UV-lakiranje, itd.

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom:

 → Pozovite ODMAH!


Kvadratne kese u drugim dimenzijama:

Luksuzne kese se prave u više različitih dimenzija. Spisak (linkove) svih 11 kesa u ponudi možete videti u padajućem meniju. Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije kesa na vaš zahtev ćemo vam dostaviti ponudu ili rasklop. Ako vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta pogledajte i → ekološke reklamne kese (bez plastifikacije). Tipske kese (sa neutralnom štampom ili blanko, bez brendiranja) koje imamo u ponudi, možete videti na našem mikro sajtu → kutijice.com – u sekciji „plati i nosi


Kvadratne kese u digitalnoj štampi

Kese u digitalnoj štampi

Ove kese se najčešće rade u ofset štampi koja je svakako bez premca za srednje i velike tiraže. Ipak, postoji ogromna prednost koju→ digitalna štampa ima u odnosu na klasičnu. Ona pre svega leži u tome da su minimalne serije „digitale“ daleko manje nego u ofsetu. Cena otiska je tek nešto viša, ali kvalitet je isti ili veći, naravno ako se vodi računa o specifičnostima rapoložive tehnike i tehnologije. Pored toga, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije; štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se zapravo savršeno dopunjuju i pomažu nam da se optimalno prilagodimo svim vašim potrebama.

 

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  1,90 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

 

Naručite E-mailom ili telefonom:

 → Pozovite ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:

Promo kutija sa ručkom od kanapa
Promo kutija sa ručkom od kanapa
Luksuzne kutije (uglavnom staju u kvadratne kese)
Luksuzne kartonske kutije
Specijalne kese (varijacije moguće i za kvadratne kese)
Specijalne kese
XL Pillow box (tri modela, slične dimenzije kao kvadratne kese)
XL Pillow box (tri modela)

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save