Kvadratne kese dimenzija 230 x 220 x 100 mm (model XB)  su vrlo uočljive i efektne, pošto se radi o medju-standardu koji se relativno retko proizvodi. Dimenzije su okvirne i mogu se maksimalno prilagoditi konkretnim potrebama ili specijalnim zahtevima. Ova dimenzija se uglavnom koristi za nakit, satove, manje odevne predmete, reklamnu reprezentaciju, a naročito često je koriste optičarske radnje, zlatare, i gift-shopovi.

Kese se Izradjuju od 170 gr/m2 kunstdruka sa plastifikacijom i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa ~5 mm. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji, i sjajna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po kesi. Apliciranje postojećeg logotipa i slična jednostavna idejna rešenja su takođe uključena u cenu.

CENA:   250 kesa - 0,60 €/kom
500 kesa - 0,55 €/kom
1000 kesa - 0,50 €/kom

* U cenu uračunata jednobojna štampa. Doplata za svaku sledeću boju: 35€

preuzmite nacrt alata (špigl) za kese  

Specijalni zahtevi

Kao što možete videti u priloženoj galeriji, neke reklamne kese su prava mala umetnička dela, ili pokretni bilbordi sa ozbiljnom reklamnom funkcijom. Originalne ili tretirane fotografije (montaže), ilustracije, reklamne poruke i druga ozbiljna dizajnerska rešenja, ponekad traže veliko dodatno angažovanje. Ali ne brinite – na raspolaganju vam stoji naš dizajnerski tim, sa preko 25 godina iskustva. Ako želite nesvakidašnji→ dizajn po našoj ili vašoj ideji – lako ćemo se dogovoriti oko svih detalja.

Na vaš zahtev ova kesa može biti izrađenja od pojačanog (debljeg) materijala, ili od specijalnih papira i polukartona. Standardne ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa možemo zameniti→ prosecečenim ručkama, ili→ ručkama od ukrasne trake (saten ili rips). Osim standardne ofset štampe, moguće su i druge tehnike→ zlatotisak, blindruk, separatno UV-lakiranje, itd.

Kvadratne kese u drugim dimenzijama:

Luksuzne kese se prave u više različitih dimenzija. Spisak (linkove) svih kesa u ponudi možete videti u padajućem meniju sa strane. Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije kesa na vaš zahtev ćemo vam dostaviti ponudu ili rasklop. Ako vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta pogledajte i→ ekološke reklamne kese (bez plastifikacije).

Kese u digitalnoj štampi

Ogromna prednost koju→ digitalna štampa ima u odnosu na klasičnu, leži u tome da su minimalne serije daleko manje nego u ofsetu. Cena otiska je tek nešto viša, ali sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije; Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima… Ove dve tehnologije se zapravo savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se optimalno prilagodimo svim vašim potrebama.

Za manje serije i razne specijalne opcije→kontaktirajte nas ODMAH za konkretnu ponudu!

Naručite E-mailom ili telefonom → → Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Specijalne fascikle
Specijalne fascikle
Promo kutija sa ručkom od kanapa
Promo kutija sa ručkom od kanapa
Luksuzne kutije (uglavnom staju u kvadratne kese)
Luksuzne kutije
Specijalne kese (varijacije moguće i za kvadratne kese)
Specijalne kese
XL Pillow box (tri modela, slične dimenzije kao kvadratne kese)
XL Pillow box (tri modela)

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save