Papirne kese sa najkvalitetnijom ofset štampom su vrlo atraktivan reklamni proizvod. Proizvodnja ovih ekskluzivnih ukrasnih kesa podrazumeva korišćenje najkvalitetnijeg papira (polu-kartona), sa sjajnom ili mat plastifikacijom. Odlikuje ih precizna i pedantna izrada, kao i visok kvalitet dizajna i štampe. Svaki i najmanji detalj je veoma važan za postizanje luksuznog i prestižnog utiska, koji je glavna odlika ove vrste proizvoda.

Konkretan model je najčešće u upotrebi zbog dimenzija koje su optimalno prilagodjene najčešćim potrebama. Podjednako ga koriste sve vrste firmi za potrebe reprezentacije (kesa je dovoljno velika da u nju stane fascilkla A4, rokovnik, ili neki poklon srednje veličine). Materijal, kvalitet izrade, i posebna kartonska ojačanja (za dno i ručke) omogućavaju da u ovoj kesi možete sasvim bezbedno da nosite npr. tri flaše vina

Ovaj model takodje koriste i maloprodaje za pakovanje obuće (ženskih ili plitkih muških cipela), džinsa ili slične garderobe (košulja, trikotaže), ali i za najrazličitije druge upotrebe. U poslednjih dvadeset godina proizvodnje, na ovaj konkretan model otpada oko 75% ukupno proizvedenih kesa. Najveći deo je bio namenenjen za poslovnu reklamnu reprezentaciju.

Ova kesa je izradjena od 170 gr/m2 kunstdruka sa plastifikacijom i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa ~5 mm. U cene je uračunata štampa u jednoj boji, sjajna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju je 0.03 € po kesi. Apliciranje postojećeg logotipa, i slična jednostavna idejna rešenja su uključena u cenu. 

 CENA:   250 kesa - 0,80 €/kom
500 kesa - 0,60 €/kom
1000 kesa- 0,55 €/kom

* U cenu uračunata jednobojna štampa.
Doplata za svaku sledeću boju 40 €

preuzmite nacrt alata (špigl) papirne kese MB  

Specijalni zahtevi

Kao što možete videti u priloženoj galeriji, neke reklamne kese su prava mala umetnička dela, ili pokretni bilbordi sa ozbiljnom reklamnom funkcijom. Originalne ili tretirane fotografije (montaže), ilustracije, reklamne poruke i druga ozbiljna dizajnerska rešenja, ponekad traže veliko dodatno angažovanje. Ali ne brinite – na raspolaganju vam stoji naš dizajnerski tim, sa preko 25 godina iskustva. Ako želite nesvakidašnji DIZAJN po našoj ili vašoj ideji – lako ćemo se dogovoriti oko svih detalja.

Na vaš zahtev ova kesa može biti izrađenja od pojačanog (debljeg) materijala, ili od specijalnih papira i polukartona. Standardne ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa možemo zameniti prosecečenim ručkama, ili ručkama od ukrasne trake (saten ili rips). Osim standardne ofset štampe, moguće su i druge tehnike: zlatotisak, blindruk, separatno UV-lakiranje, itd.

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu → → Pozovite ODMAH

Papirne kese u drugim dimenzijama?

Luksuzne papirne kese se prave u više različitih dimenzija. Spisak (linkove) svih modela u ponudi možete videti u padajućem meniju sa strane. Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije kese na vaš zahtev ćemo vam dostaviti cene (ponudu), ili rasklop. Ukoliko vam je potrebno neka ekonomičnija varijanta pogledajte i ekološke reklamne kese (bez plastifikacije).

Papirne kese u digitalnoj štampi

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  1,85 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Naručite E-mailom ili telefonom → → Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Specijalne fascikle
Specijalne fascikle
Promo kutija sa ručkom od kanapa
Promo kutija sa ručkom od kanapa
Kesa 300 x 400 x 140 (XLS papirne kese)
Kesa 300 x 400 x 140 (XLS)
Eko papirne kese, (7 modela)
Eko papirne kese (7 modela)
XL pillow box (XL1)
XL pillow box (XL1)

Save

Save

Save

Save

Save