Papirne kese sa najkvalitetnijom ofset štampom su vrlo atraktivan reklamni proizvod. Proizvodnja ovih ekskluzivnih ukrasnih kesa podrazumeva korišćenje najkvalitetnijeg papira (polu-kartona), sa sjajnom ili mat plastifikacijom. Odlikuje ih precizna i pedantna izrada, kao i visok kvalitet dizajna i štampe. Svaki i najmanji detalj je veoma važan za postizanje luksuznog i prestižnog utiska, koji je glavna odlika ove vrste proizvoda.

Konkretan model je najčešće u upotrebi zbog dimenzija koje su optimalno prilagodjene najčešćim potrebama. Podjednako ga koriste sve vrste firmi za potrebe reprezentacije (kesa je dovoljno velika da u nju stane fascilkla A4, rokovnik, ili neki poklon srednje veličine). Materijal, kvalitet izrade, i posebna kartonska ojačanja (za dno i ručke) omogućavaju da u ovoj kesi možete sasvim bezbedno da nosite npr. tri flaše vina

galerija mb reklamne kese

Kompletna → Galerija Luksuzne reklamne KESE (model MB), sa više stotina fotografija kesa koje smo realizovali u proteklih 30 godina nalazi se na linkovanoj stranici (samo kliknite na link).

 

papirne kese; model MBOvaj model takodje koriste i maloprodaje za pakovanje obuće (ženskih ili plitkih muških cipela), džinsa ili slične garderobe (košulja, trikotaže), ali i za najrazličitije druge upotrebe. U poslednjih dvadeset godina proizvodnje, na ovaj konkretan model otpada oko 75% ukupno proizvedenih kesa. Najveći deo je bio namenenjen za poslovnu reklamnu reprezentaciju.

Ova kesa je izradjena od 170 gr/m2 kunstdruka sa plastifikacijom i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa ~5 mm. U cene je uračunata štampa u jednoj boji, sjajna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju je 0.03 € po kesi. Apliciranje postojećeg logotipa, i slična jednostavna idejna rešenja su uključena u cenu. 

 

 CENA:   250 kesa - 0,90 €/kom
500 kesa - 0,80 €/kom
1000 kesa- 0,70 €/kom

* U cenu uračunata jednobojna štampa.
Doplata za svaku sledeću boju 40 €

preuzmite nacrt alata (špigl) papirne kese MB  blank

 → Naručite ODMAH!


Specijalni zahteviSpecijalni zahtevi

Kao što možete videti u priloženoj galeriji, neke reklamne kese su prava mala umetnička dela, ili pokretni bilbordi sa ozbiljnom reklamnom funkcijom. Originalne ili tretirane fotografije (montaže), ilustracije, reklamne poruke i druga ozbiljna dizajnerska rešenja, ponekad traže veliko dodatno angažovanje. Ali ne brinite – na raspolaganju vam stoji naš dizajnerski tim, sa preko 25 godina iskustva. Ako želite nesvakidašnji DIZAJN po našoj ili vašoj ideji – lako ćemo se dogovoriti oko svih detalja.

Na vaš zahtev ova kesa može biti izrađenja od pojačanog (debljeg) materijala, ili od specijalnih papira i polukartona. Standardne ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa možemo zameniti prosecečenim ručkama, ili ručkama od ukrasne trake (saten ili rips). Osim standardne ofset štampe, moguće su i druge tehnike: zlatotisak, blindruk, separatno UV-lakiranje, itd.

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu:

 → Pozovite ODMAH!


Luksuzne reklamne kese, model MB

Papirne kese u drugim dimenzijama?

Luksuzne papirne kese se prave u više različitih dimenzija. Spisak (linkove) svih modela u ponudi možete videti u padajućem meniju sa strane. Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije kese na vaš zahtev ćemo vam dostaviti cene (ponudu), ili rasklop. Ukoliko vam je potrebno neka ekonomičnija varijanta pogledajte i ekološke reklamne kese (bez plastifikacije).

Naručite odmah, mailom ili telefonom:

 → Pozovite ODMAH!


Papirne kese u digitalnoj štampi

Papirne kese u digitalnoj štampi 240x360x80mm

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu:

 → Pozovite ODMAH!


Papirne kese sa zlatotiskom (foliotiskom)Papirne kese sa zlatotiskom (foliotiskom)

Da li postoji nešto luksuznije od luksuznih, plastificiranih brendiranih kesa sa ručkama od kanapa ili ukrasne trake? O, da… Ako vas zanima ovaj ili drugi modeli u „top“ verziji, posetite obavezno stranu posvećenu specijalnim kesama. A potom pažljivo pogledajte stranu koja obrađuje zlatotisak, blindruk i druge specijalne tehnike, kao i obimnu galeriju fotografija proizvoda koje smo realizovali tim specijalnim tehnikama štampe.

Cena foliotiska, već od:  0.5€/kesi

*zlatnom, srebrnom, ili bilo kojom od više stotina folija


Ako tražite nešto nesvakidašnje ili izuzetno, nećete zažaliti tih par klikova i nekoliko minuta vašeg dragocenog vremena…

 → Detaljnije informacije, još primera, cene...

→ Ako vas interesuju papirne kese, pogledajte i ovo:

Specijalne fascikle
Specijalne fascikle
Promo kutija sa ručkom od kanapa
Promo kutija sa ručkom od kanapa
Eko papirne kese, (7 modela)
Eko papirne kese (7 modela)
XL pillow box (XL1)
XL pillow box (XL1)

Save

Save

Save

Save

Save