Reklamne papirne kese, realizuju se u tehnici ofset štampe od jedne boje – do punog kolora. Kvalitetan papir lamelira se sjajnom ili mat folijom, što ga čini izuzetno otpornim na spoljašnje uticaje, ali takodje i značajno povećava nosivost (izdržljivost, trajnost) kese. Ovaj konkretan model je jedan od najčešće korištenih, zato što su njegove dimenzije prilagodjene mnogim standardnim potrebama. Obično ga koriste zlatare i gift shop radnje, parfimerije, optičari, i slična maloprodajna mesta.

 

Galerija reklamne papirne kese – model SB

Kompletna → Galerija reklamne papirne kese – model SB se nalazi na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili Link).

 

reklamne papirne kese 170 x 260 x 60 (model SB)Takodje ga često upotrebljavaju i korporativni klijenti za specifične poslovne poklone manjih dimezija. Dovoljno je velika da primi reklamni blok A5 (ili rokovnik B5), brošuru ili manju knjigu, ili neki drugi poklon veličine prosečne kutije parfema…

Ove plastificirane papirne kese se izradjuju od 150-170 gr/m2 kunstdruka sa plastifikacijom i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa ~5 mm. U cenu kesa je uračunata štampa u jednoj boji, i sjajna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po kesi. Apliciranje postojećeg logotipa i slična jednostavna idejna rešenja su takođe uključena u cenu.

 

CENA:   250 kesa - 0,68 €/kom
 500 kesa - 0,60 €/kom
 1000 kesa - 0,55 €/kom

* Za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 50€

 → Naručite ODMAH!

preuzmite nacrt alata (špigl) za reklamne kese (model SB)  blank


reklamne papirne kese 170 x 260 x 60 (model SB - SPECIJAL) Reklamne papirne kese po specijalnim zahtevima

Kao što možete videti u priloženoj galeriji, neke reklamne kese su prava mala umetnička dela, ili pokretni bilbordi sa ozbiljnom reklamnom funkcijom. Originalne ili tretirane fotografije (montaže), ilustracije, reklamne poruke i druga ozbiljna dizajnerska rešenja, ponekad traže veliko dodatno angažovanje. Ali ne brinite – na raspolaganju vam stoji naš dizajnerski tim, sa preko 25 godina iskustva. Ako želite nesvakidašnji DIZAJN po našoj ili vašoj ideji – lako ćemo se dogovoriti oko svih detalja.

Na vaš zahtev ova kesa može biti izrađenja od pojačanog (debljeg) materijala, ili od specijalnih papira i polukartona. Standardne ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa možemo zameniti prosecečenim ručkama, ili ručkama od ukrasne trake (saten ili rips). Osim standardne ofset štampe, moguće su i druge tehnike: zlatotisak, blindruk, separatno UV-lakiranje, itd.

Zatražite ponudu e-mailom ili telefonom:

 → Pozovite ODMAH!

 


Druge dimenzije reklamne papirne kese

luksuzne reklamne kese se prave u više različitih dimenzija. Spisak (linkove) svih modela u ponudi možete videti u padajućem meniju sa strane. Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije kesa na vaš zahtev ćemo vam dostaviti ponudu ili rasklop. Ukoliko vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta pogledajte i ekološke kese (bez plastifikacije).


Kese „model SB“ + digitalna štampa

Kese model SB + digitalna štampaNajčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Postoji i mogućnost da se tipske papirne kese brendiraju stikerima. Više o tome možete naći na: www.kutijice.com.

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  1,50 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

 → Naručite ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:

Luksuzne kutije
Luksuzne kutije (25+ modela)
reklamne papirne kese 260x170x60mm (model SBX)
Položene reklamne papirne kese (model SBX)
Eko reklamne papirne kese, 2170x260x60mm (model eSB)
Eko reklamne kese (7 modela)
Pillow-box kutije za nakit , 260 x 130 mm (L2)
Pillow-box kutije za nakit , 260 x 130 mm (L2)
 

Save

Save

Save

Save