Ekskluzivne reklamne kese, realizuju se u tehnici ofset štampe od jedne boje – do punog kolora. Kvalitetan papir lamelira se sjajnom ili mat folijom, što ga čini izuzetno otpornim na spoljašnje uticaje, ali takodje i značajno povećava nosivost (izdržljivost, trajnost) kese.

Ovaj konkretan model je jedan od najčešće korištenih, zato što su njegove dimenzije prilagodjene mnogim standardnim potrebama. Obično ga koriste zlatare i gift shop radnje, parfimerije, optičari, i slična maloprodajna mesta.

Takodje ga često upotrebljavaju i korporativni klijenti za specifične poslovne poklone manjih dimezija. Dovoljno je velika da primi reklamni blok A5 (ili rokovnik B5), brošuru ili manju knjigu, ili neki drugi poklon veličine prosečne kutije parfema…

Ove plastificirane papirne kese se izradjuju od 150-170 gr/m2 kunstdruka sa plastifikacijom i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa ~5 mm. U cenu kesa je uračunata štampa u jednoj boji, sjajna plastifikacija i izrada idejnog rešenja (dizajn). Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po kesi.

CENA:   250 kesa - 0,50 €/kom + 40 €*
500 kesa - 0,40 €/kom + 45 €*
1000 kesa - 0,35 €/kom + 55 €*
* za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata (špigl) za reklamne kese  

Reklamne kese drugih dimenzija:

luksuzne reklamne kese se prave u više različitih dimenzija. Spisak (linkove) svih modela u ponudi možete videti u padajućem meniju sa strane. Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije kesa na vaš zahtev ćemo vam dostaviti ponudu ili rasklop. Ukoliko vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta pogledajte i ekološke kese (bez plastifikacije).

Save

Save

Save

Save

Pogledajte još: