POP-Up  „kocka iznenađenja“  je promo proizvod koji  uz pomoć skrivenog mehanizma iskače iz koverta.  Za razliku od klasičnih flajera ili pozivnica – ovakav promotivni trik teško može proći nezapaženo. Uz odgovorajući dizajn, ideju, i priču – reklamni utisak daleko prevazilazi uložena sredstva.

Kalkulacija troškova je pravljena na bazi štampe u punom koloru sa sjajnom plastifikacijom. U cenu je uračunata i grafička priprema (dizajn).

CENA:   250 pop-up kocki - 2,50 €/kom
500 pop-up kocki - 2,00 €/kom
1000 pop-up kocki - 1,70 €/kom
preuzmite nacrt alata (špigl) za kocku iznenadjenja  

Da se malo pohvalimo…

Ovaj reklamni proizvod je 2012. godine osvojio nagradu „Srebrni pečat“ na 34. Međunarodnom sajmu grafičke i papirne industrije, medija i komunikacija „Grafima“. Zahvaljujući ovom proizvodu uspeli smo da ustvarimo nekoliko zanimljivih izvoznih poslova, za Crnu Goru, Švajcarsku – pa čak i USA

Pop-up „kocka iznenađenja“ – i drugi originalni reklamni proizvodi…

Kocka iznenađenja je samo jedan od mnogih sličnih promo proizvoda. Originalni reklamni proizvodi su oblast našeg specijalnog interesovanja, i oblast koja se na našem sajtu najčešće menja i dopunjava. Linkove prema drugim sličnim proizvodima u ponudi možete videti u padajućem meniju sa leve strane. Ukoliko vas interesuju ovakve ideje, pratite nas redovno na društvenim mrežama gde redovno delimo slične sadržaje, i obavezno navraćajte povremeno na sajt pošto se nove ideje stalno ubacuju. Možete nas i direktno kontaktirati ako imate konkretnu ideju, ili problem.

Još mnogo originalnih ideja čuvamo samo za vas…

Pop-up kocka u digitalnoj štampi

Ova vrsta proizvoda se najčešće realizuje u tehnici ofset štampe Ofset je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ali nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane – digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Kada se spoji tehnologija i iskustvo, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. A to je ono najvažnije!

Mnogo manje serije su izvodljive korišćenjem digitalno štampanih stikera na tipskim kockama. kontaktirajte nas ODMAH za konkretnu ponudu!

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu → → Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

VR cardboard
VR cardboard
Priprema, likovna rešenja, dizajn
Priprema, likovna rešenja, dizajn
Sklopive lepeze
Sklopive lepeze www.lepeze.com
Kavez za vino
Kavez za vino
Slatka vizit karta
Slatka vizit karta

 

Save

Save