POP-Up  „kocka iznenađenja“  je promo proizvod koji  uz pomoć skrivenog mehanizma iskače iz koverta.  Za razliku od klasičnih flajera ili pozivnica – ovakav promotivni trik teško može proći nezapaženo. Uz odgovorajući dizajn, ideju, i priču – reklamni utisak daleko prevazilazi uložena sredstva.

Kalkulacija troškova je pravljena na bazi štampe u punom koloru sa sjajnom plastifikacijom. U cenu je uračunata i grafička priprema (dizajn).

CENA:   250 pop-up kocki - 2,50 €/kom
500 pop-up kocki - 2,00 €/kom
1000 pop-up kocki - 1,70 €/kom
preuzmite nacrt alata (špigl) za kocku iznenadjenja  

Da se malo pohvalimo:

Ovaj reklamni proizvod je 2012. godine osvojio nagradu „Srebrni pečat“ na 34. Međunarodnom sajmu grafičke i papirne industrije, medija i komunikacija „Grafima“. Zahvaljujući ovom proizvodu uspeli smo da ustvarimo nekoliko zanimljivih izvoznih poslova, za Crnu Goru, Švajcarsku – pa čak i USA

Pop-up, i drugi originalni reklamni proizvodi…

Kocka iznenađenja je samo jedan od mnogih sličnih promo proizvoda. Originalni reklamni proizvodi su oblast našeg specijalnog interesovanja, i oblast koja se na našem sajtu najčešće menja i dopunjava. Linkove prema drugim sličnim proizvodima u ponudi možete videti u padajućem meniju sa leve strane. Ukoliko vas interesuju ovakve ideje, pratite nas redovno na društvenim mrežama gde redovno delimo slične sadržaje, i obavezno navraćajte povremeno na sajt pošto se nove ideje stalno ubacuju. Možete nas i direktno kontaktirati ako imate konkretnu ideju, ili problem.

Još mnogo originalnih ideja čuvamo samo za vas…

 

Save

Save

/ poslednja revizija strane pre: