Pivska ambalaža se proizvodi najčešće u dve verzije. Kao funkcionalna transportna pakovanja, ili kao promo ambalaža. Mi smo pretežno specijalizovani za ovu drugu grupu. Dodatno smo je proširili malim serijama, koje vam omogućuju da napravite sopstvene poklon-pakete namenjene poslovnoj reprezentaciji. Čak i ako vaša kompanije nema nikakave veze sa pivom. Osim što ga svi volimo…

Galerija Pivska ambalaža

Kompletna → Galerija Pivska ambalaža se nalazi na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili link)


Pakovanje za 4 pivske flaše

Pakovanje za 4 pivske flaše

Ovaj konkretan model pivske ambalaže namenjen je za 4 standardne pivske flašice od 0,33l. Uračunata su i mala odstupanja u dimenzijama koja postoje između raznih brendova. Zbog dodatne sigurnosti flašice su razdvojene u 4 komore pregradnim kartonima. Kutija je čvrste konstrukcije sa pouzdanom ručkom, tako da se može koristiti čak i za slanje poštom. Prevashodna namena je reklamna reprezentacija, pa su  zato su tiraži prilagođeni toj nameni. Kutija je izrađena od kaširanog mikrovala što dozvoljava najkvalitetniju ofset ili digitalnu štampu u punom koloru. U cenu je uračunata i sjajna plastifikacija, kao i dizajn pakovanja.

CENE:   200 kom - 2,00 €
500 kom - 1,40 €
1000 kom - 1,20 €

* Za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 30 €

preuzmite nacrt alata pakovanje za 4 pivske flaše (špigl)  blank


Pivska ambalaža za dve flaše 0,33l

Pivska ambalaža
za dve flaše 0,33l

U ovo zbirno pakovanje staju dve flašice 0,33l, (ili jedna flaša i jedna čaša) koje su bezbedno odvojene dvostrukim kartonskim graničnikom. Uglavnom je namenjeno promocijama ili kao reklamna reprezentacija, tj. korporativni poklon. Pivska ambalaža sa ručkom ovog tipa se izrađuje od kaširanog mikrovala, što omogućava najkvalitetniju ofset ili digitalnu štampu do punog kolora. U cenu je uračunata i sjajna ili mat plastifikacija, kao i dizajn pakovanja.

 

CENE:   200 kom - 1,90 €
500 kom - 1,30 €
1000 kom - 1,10 €

* Za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 30 €

preuzmite nacrt alata ambalaža za dve pivske flaše (špigl)  blank


Promo pakovanje za 4 pivske konzerve 0,25l

Promo pakovanje za
4 pivske konzerve 0,25l

Za razliku od standardnih „six-pack“ ili „four-pack“ kompleta, smisao ove pivske ambalaže nije da se poboljša prodaja uz najniži mogući dodatni trošak za ambalažu.  Ova pivska ambalaža se pravi kao suvenir, kao pakovanje za koje se očekuje da će ga ljudi sačuvati. Zato je izrađena od najvkalitetnijeg kaširanog mikrovala, uz vrhunsku štampu na plastificiranom materijalu sjajnom ili mat folijom po želji. Moguće je čak uraditi i detalje u zlatotisku ili parcijalnom UV-laku. Cilj je da vas prestižno pakovanje podseđa na događaj ili poslovnog saradnika dugo pošto je sadržaj ambalaže „potrošen“. Pogotovo je efektno u kombinaciji sa tematski brendiranim ili UNIKATNIM konzervama (što je takođe jedna od mogućih usluga).

CENE:   250 kom - 1,80 €
500 kom - 1,25 €
1000 kom - 1,05 €

* Za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 30 €

preuzmite nacrt alata pakovanje za 4 konzerve (špigl)  blank

 

Originalna pivska ambalaža „Kavez za pivo“

Originalna pivska ambalaža "Kavez za pivo"Ovaj proizvod je zapravo varijacija naše originalne ideje, prvobitno osmišljene  kao poklon displej za ekskluzivna vina. U saradnji sa agencijom Communis realizovali smo ovo originalno pivsko pakovanje kao pozivnicu za jedan događaj.Kavez za pivo zapravo ne spada ni u nijedan standardan tip ambalaže, pre se može reći da je neka vrsta reklamnog displeja, ili promo-artikla. Oblik je takav da mu je za transport neophodno neko dodatno zbirno pakovanje, a praktično se mora uručiti LIČNO. Ali u toj „neobičnosti“ je upravo njegov najveći kvalitet. Za one koji traže nešto „drugačije“ – nema „drugačijeg“ od ovoga. Kavez je napravljen od obostrano kaširane sive lepenke 1,9mm

Ambalaža je dobila prestižnu nagradu „Srebrni pečat“  na 34. „Grafimi“, najvećoj regionalnoj smotri grafičke industrije…

CENE:   200 kom - 3,50 €
500 kom - 3,00 €
1000 kom - 2,80 €

* Za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 30 €

preuzmite nacrt alata kavez za pivo (špigl)  blank


vinska ambalaža

Vinska ambalaža

Ako vas zanima ambalaža za piće, pogledajte obavezno i stranicu koja je posvećena modelima za pakovanje vina. Neki od njih se mogu lako prilagoditi i/ili kombinovati sa pivskom ambalažom.

 

 CENA: već od 0,40 €/kom

Za cene i više detalja, kliknite na:  Opširnije / CENE


Pakovanje za rakiju / žestoka pićaPakovanje za rakiju / žestoka pića

Radi se o sličnim tipovima ambalaže, samo u drugačijim dimenzijama. Ukoliko vaši kompleti kombinuju razne proizvode (čaše i slično) možda će vam odgovarati neki od postojećih alata…

 

 CENA: već od 0,40 €/kom

Za cene i više detalja, kliknite na:  Opširnije / CENE


Originalna pivska ambalaža u malim serijama

Originalna pivska ambalaža
u malim serijama

Ofset štampa je idealna tehnika za srednje i velike tiraže po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama i sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu.

Naravno, štampa je samo jedan deo procesa proizvodnje, pogotovo kod složenih proizvoda. Ali i na planu izrade alata za isecanje poslednjih godina je došlo do velikog napretka, tako da je sada moguće napraviti potpuno originalnu ambalažu za relativno kratko vreme i uz podnošljive troškove. Čak i u vrlo skromnim serijamama. Podsećamo vas da na našem mikro-sajtu www.kutijice.com možete naći i ambalažu po sistemu „plati i nosi“ (u bilo kojim količinama).

Zato ako imate neku ideju, ili specifičnu potrebu, ne ustručavajte se da to podelite sa nama. Rešenje je možda na dohvat ruke, a sve što je potrebno je da nas kontaktirajte mailom, telefonom, preko društvenih mreža… Kako god vama odgovovara!

Zatražiti ponudu mailom ili telefonom → Ili NARUČITE ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:

Luksuzne kutije za piće / pivska ambalaža
Luksuzne kutije za piće
Luksuzne kese za piće / vinska ambalaža
Luksuzne kese za piće
Kaširani pivski podmetači
Kaširani pivski podmetači
Specijalne kese sa mašnom od satenske trake / vinska ambalaža
Specijalne kese sa mašnom od satenske trake