Eko reklamne kese, dimenzija 250 x 380 x 80 mm (model eMB) su namenjene za poslovnu reklamnu reprezentaciju, ili pakovanje u maloprodaji predmeta srednje veličine (npr. košulje, muške i ženske plitke cipele, trikotaža, tehnička roba manjih dimenzija, ekskluzivna prehrambena roba – i slično).

Ove papirne kese su izradjene od 120 gr/m2 ofsetne hartije (ili 80 gr/m2 natrona), i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Navedene cene odnose se na štampu u jednoj boji (boja papira se ne računa, pogledajte detaljno objašnjenje u vezi doplate za svaku sledeću boju). Ručke od kanapa ~5 mm. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i izrada idejnog rešenja (dizajn)

 500 kesa - 0,48 € / kesa + 50 €*
 1000 kesa - 0,43 € / kesa + 60 €*
 2000 kesa - 0,36 € / kesa + 70 €*
 * za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata (špigl) za kese  

Eko kese u drugim dimenzijama

Sa strane u padajućem meniju možete videti kompletan spisak linkova za eko kese u drugim dimenzijama. Pogledajte takodje i luksuzne kese, koje se prave u još većem broju modela. Ukoliko se dimenzije kese koju tražite razlikuju od svih navedenih, moguće je brzo i lako izvršiti korekciju. Orijentaciona cena za takav model je ista kao za model koji ima isti ili veći obim (širina+dubina). Špigl i detaljne informacije šaljemo na vaš zahtev.