reklamne eko kese 250 x 380 x 80 mm (model eMB)

Reklamne eko kese, dimenzija 250 x 380 x 80 mm (model eMB) su namenjene za poslovnu reklamnu reprezentaciju, ili pakovanje u maloprodaji predmeta srednje veličine (npr. košulje, muške i ženske plitke cipele, trikotaža, tehnička roba manjih dimenzija, ekskluzivna prehrambena roba – i slično).

Ove papirne kese su izradjene od 120 gr/m2 ofsetne hartije (ili 80 gr/m2 natrona), i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Navedene cene odnose se na štampu u jednoj boji (boja papira se ne računa, pogledajte detaljno objašnjenje u vezi doplate za svaku sledeću boju). Ručke od kanapa ~5 mm. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i izrada idejnog rešenja (dizajn)

Cena:  500 kesa - 0,48 €/kom
 1000 kesa - 0,43 €/kom
 2000 kesa - 0,36 €/kom

* za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 50€

 

→ Naručite ODMAH!

preuzmite nacrt alata (špigl) za kese 


Eko kese - i druge reklamne kese

Eko kese – i druge reklamne kese

Sa strane u padajućem meniju možete videti kompletan spisak linkova za eko kese u drugim dimenzijama. Pogledajte takodje i→ luksuzne kese, koje se prave u još većem broju modela. Ukoliko se dimenzije kese koju tražite razlikuju od svih navedenih, moguće je brzo i lako izvršiti korekciju. Orijentaciona cena za takav model je ista kao za model koji ima isti ili veći obim (širina+dubina). Špigl i detaljne informacije šaljemo→ na vaš zahtev. Eko kese možete nabaviti i u tipskoj varijanti (bez vašeg brendinga) – ako vas to zanima posetite sajt www.kutijice.com (sekciju „platii i nosi“)

 

Eko kese u verziji sa digitalnom štampom

Najčešće se eko kese reklamne realizuju u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam→ digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  1,10 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

→ Naručite ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:

Originalni EKO blokovi i sveske (slično kao reklamne eko kese)
Originalni EKO blokovi i sveske
EKO kutije za torte i kolače
EKO kutije za torte i kolače
specijalne EKO fascikle (slično kao reklamne eko kese)
Specijalne EKO fascikle
Kutije za internet prodaju
Kutije za internet prodaju