Ove papirne eko – kese su položeni model (otvaraju se po široj strani), i osim za poslovnu reklamnu reprezentaciju namenjene su svim vrstama maloprodaje. Dimenzije su prilagodjene za prodavnice tekstila, butike, knjižare, ili parfimerije – a zbog popularne cene moguće je pakovati bilo koju vrstu robe.

Ekološke papirne reklamne kese 380 x 250 x 80 mm (model eMBX) je Izradjene su od 120 gr/m2 ofsetnog papira (ili 80 gr/m2 natrona), sa  kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od kanapa ~5 mm. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i izrada idejnog rešenja (dizajn)

 500 kesa - 0,48 €/kom + 50 €*
1000 kesa - 0,43 €/kom + 60 €*
2000 kesa - 0,36 €/kom + 70 €*
* za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata (špigl) za kese  

Eko kese papirne u drugim dimenzijama

Sa strane u padajućem meniju možete videti kompletan spisak linkova za eko-kese u drugim dimenzijama. Pogledajte takodje i luksuzne kese, koje se prave u još većem broju modela. Ukoliko se dimenzije kese koju tražite razlikuju od svih navedenih, moguće je brzo i lako izvršiti korekciju. Orijentaciona cena za takav model je ista kao za model koji ima isti ili veći obim (širina+dubina). Špigl i detaljne informacije šaljemo na vaš zahtev.

 

/ poslednja revizija strane pre: