eko kese papirne, model embx

Ove papirne eko – kese su položeni model (otvaraju se po široj strani), i osim za poslovnu reklamnu reprezentaciju namenjene su svim vrstama maloprodaje. Dimenzije su prilagodjene za prodavnice tekstila, butike, knjižare, ili parfimerije – a zbog popularne cene moguće je pakovati bilo koju vrstu robe.

Ekološke papirne reklamne kese 380 x 250 x 80 mm (model eMBX) je Izradjene su od 120 gr/m2 ofsetnog papira (ili 80 gr/m2 natrona), sa  kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od kanapa ~5 mm. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i izrada idejnog rešenja (dizajn)

CENA:  500 kesa - 0,48 €/kom
1000 kesa - 0,43 €/kom
2000 kesa - 0,36 €/kom

* Cena za jednobojnu štampu.
Doplata za svaku sledeću boju: 50€

preuzmite nacrt alata (špigl) za kese  

eko kese ( u nestandardnim dimenzijama)

Eko kese papirne u drugim dimenzijama

U padajućem meniju možete videti kompletan spisak linkova za eko-kese u drugim dimenzijama. Pogledajte takodje i luksuzne kese, koje se prave u još većem broju modela. Ukoliko se dimenzije kese koju tražite razlikuju od svih navedenih, moguće je brzo i lako izvršiti korekciju. Orijentaciona cena za takav model je ista kao za model koji ima isti ili veći obim (širina+dubina). Moguće je naravno uraditi i potpuno nestandardne dimenzije.

Špigl i detaljne informacije šaljemo na vaš zahtev.

→ Zatražite ponudu e-mailom ili telefonom ODMAH!


eko kese papirne u digitalnoj štampi
eko kese papirne; model EMBX

Ekološke kese u digitalnoj štampi?

Što da ne? Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe, ali ona nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  1,20 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

→ Naručite ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:

Originalni blokovi i sveske (ide uz eko kese papirne)
Originalni blokovi i sveske
Promo kutija sa ručkom od kanapa
Promo kutija sa ručkom od kanapa
Kutije za torte i kolače (ide uz eko kese papirne)
Kutije za torte i kolače
Luksuzne kese
Luksuzne kese