Eko kese papirne reklamne kese sa štampom 260x170x60mm (model eSBX) / Naručite ODMAH!Ove reklamne ekološke kese su uglavnom namenjene za parfimerije, zlatarske radnje, gift shop, ili butike (za accessories ili druge sitnice). Takodje se mogu koristiti i za bižuteriju, male poslovne poklone, promotivne akcije itd. U pitanju je položen model (otvara se po najdužoj strani).

Ekološke kese od papira dimenzija 260 x 170 x 60 mm (model Eco-SBX) se izradjuju  od 120 gr/m2 ofsetnog papira (ili 80 gr/m2 natrona), sa kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke su od kanapa ~5 mm. Navedene cene odnose se na štampu u jednoj boji (boja papira se ne računa, pogledajte detaljno objašnjenje u vezi doplate za svaku sledeću boju). U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i izrada idejnog rešenja (dizajn).

   CENA:  500 kesa - 0,33 €/kom
 1000 kesa - 0,28 €/kom
 2000 kesa - 0,25 €/kom

* za jednobojnu štampu, dplata za sledeću boju: 50€

 

 → Naručite ODMAH!

preuzmite nacrt alata (špigl) za kese 


Eko kese u drugim dimenzijama

Eko - kesa model eXBNa sajtu postiji još puno promo proizvoda koji zadovoljavaju sve ekološke standarde. Većina se može lako reciklirati, a pažljivom izradom im je maksimalno produžen životni vek. Čak i kad nije posebno navedeno, svi naši proizvodi su osmišljeni na principima cirkularne ekonomije.

U padajućem meniju možete videti i ostale standardne dimenzije eko kesa u našem programu. Pogledajte takodje i luksuzne kese, koje se prave u još većem broju modela. Ukoliko se dimenzije kese koju tražite razlikuju od svih navedenih, moguće je brzo i lako izvršiti korekciju. Orijentaciona cena za takav model je ista kao za model koji ima isti ili veći obim (širina+dubina). Špigl i detaljne informacije šaljemo na vaš zahtev.

Brigu o očuvanju životne sredine, kroz reciklažu, uštedu materijala, neotrovna hemijska sredsva i korišćenje eko papira,  je bila i ostala jedna od naših glavnih preokupacija. Sajt kutijice.com je zapravo većinom izgrađen oko koncepta zasnovanog upravo toj ideji.

Zatražite specijalnu ponudu E-mailom ili telefonom:

 → Pozovite ODMAH!


 

Ekološke kese u digitalnoj štampi

Ekološke kese u drugim dimenzijama / digitali /Najčešće se eko papirne kese štampaju u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

 

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  0,70 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

 

Naručite odmah E-mailom ili telefonom:

 → Pozovite ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:

Luksuzne kese 230x220x100mm (model XB)
Luksuzne kese 30x220x100mm (model XB)
Eko kese, 230x220x100mm (model eXB)
Eko kese, 230x220x100mm (model eXB)
XL Pillow box (tri modela)
XL Pillow box (tri modela)
specijalne fascikle
Specijalne EKO fascikle