Ove reklamne ekološke kese su uglavnom namenjene za parfimerije, zlatarske radnje, gift shop, ili butike (za accessories ili druge sitnice). Takodje se mogu koristiti i za bižuteriju, male poslovne poklone, promotivne akcije itd. U pitanju je položen model (otvara se po najdužoj strani).

Ekološke kese od papira dimenzija 260 x 170 x 60 mm (model Eco-SBX) se izradjuju  od 120 gr/m2 ofsetnog papira (ili 80 gr/m2 natrona), sa kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke su od kanapa ~5 mm. Navedene cene odnose se na štampu u jednoj boji (boja papira se ne računa, pogledajte detaljno objašnjenje u vezi doplate za svaku sledeću boju). U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i izrada idejnog rešenja (dizajn).

500 kesa - 0,33 €/kom + 40 €*
 1000 kesa - 0,28 €/kom + 50 €*
 2000 kesa - 0,25 €/kom + 60 €*
 * za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata (špigl) za kese  

Eko kese u drugim dimenzijama

Na našem sajtu nalazi se još puno promo proizvoda koji zadovoljavaju sve ekološke standarde u vezi ambalaže. Većina proizvoda se može lako reciklirati, a pažljivom izradom im je maksimalno produžen živodni vek. Čak i ako to nije posebno navedeno, većina naših proizvoda je osmišljena i realizovana sa ovom idejom u fokusom. Osim kesa, ovo se odnosi i na sve druge vrste ambalaže, ali takođe i na promo proizvode.

Sa leve strane u padajućem meniju možete videti i druge eko kese (ostale standardne dimenzije u našem programu). Pogledajte takodje i luksuzne kese, koje se prave u još većem broju modela. Ukoliko se dimenzije kese koju tražite razlikuju od svih navedenih, moguće je brzo i lako izvršiti korekciju. Orijentaciona cena za takav model je ista kao za model koji ima isti ili veći obim (širina+dubina). Špigl i detaljne informacije šaljemo na vaš zahtev.

Brigu o očuvanju životne sredine, kroz reciklažu, uštedu materijala, neotrovna hemijska sredsva i korišćenje papira koji je pravljen od recikliranih sirovina ili od celuloze dobijene iz namemenski sađenih šuma – je bila i ostala jedna od naših glavnih preokupacija. Sajt kutijice.com je zapravo većinom izgrađen oko koncepta zasnovanog upravo toj ideji.

 

/ poslednja revizija strane pre: