Ove reklamne ekološke kese su uglavnom namenjene za parfimerije, zlatarske radnje, gift shop, ili butike (za accessories ili druge sitnice). Takodje se mogu koristiti i za bižuteriju, male poslovne poklone, promotivne akcije itd. U pitanju je položen model (otvara se po najdužoj strani).

Ekološke kese od papira dimenzija 260 x 170 x 60 mm (model Eco-SBX) se izradjuju  od 120 gr/m2 ofsetnog papira (ili 80 gr/m2 natrona), sa kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke su od kanapa ~5 mm. Navedene cene odnose se na štampu u jednoj boji (boja papira se ne računa, pogledajte detaljno objašnjenje u vezi doplate za svaku sledeću boju). U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i izrada idejnog rešenja (dizajn).

500 kesa - 0,33 €/kom + 40 €*
 1000 kesa - 0,28 €/kom + 50 €*
 2000 kesa - 0,25 €/kom + 60 €*
 * za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata (špigl) za kese  

Napomena:
Sa strane u padajućem meniju možete videti kompletan spisak linkova za eko kese u drugim dimenzijama. Pogledajte takodje i luksuzne kese, koje se prave u još većem broju modela. Ukoliko se dimenzije kese koju tražite razlikuju od svih navedenih, moguće je brzo i lako izvršiti korekciju. Orijentaciona cena za takav model je ista kao za model koji ima isti ili veći obim (širina+dubina). Špigl i detaljne informacije šaljemo na vaš zahtev.