Ekološka kesa model eXB je papirna reklamna kesa izradjena od prirodnih materijala, potpuno bio razgradiva – a kao i ostale kese iz ove serije – štampana je potpuno neškodljivim prirodnim bojama. Pošto je ovo specifičan model, njegove neuobičajene proporcije ga čine atraktivnim, ali i upotrebljivim za čitav niz različitih primena. Od parfimerija i butika, do poslovnih poklona i najrazličitije reklamne reprezentacije.

Ekološka papirna kesa dimenzija 230 x 220 x 100 mm (model eXB) je izradjena od 120 gr/m2 ofsetnog papira (ili 80 gr/m2 natrona), sa kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Navedene cene odnose se na štampu u jednoj boji (boja papira se ne računa, pogledajte detaljno objašnjenje u vezi doplate za svaku sledeću boju). Ručke su od kanapa ~5 mm. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i izrada idejnog rešenja (dizajn)

 500 kesa - 0,45 €/kom + 40 €*
1000 kesa - 0,40 €/kom + 50 €*
2000 kesa - 0,33 €/kom + 70 €*
* za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata (špigl) za kese  

Napomena:

U padajućem meniju sa strane možete videti kompletan spisak linkova za ekološke kese u drugim dimenzijama. Pogledajte takodje i luksuzne kese, koje se prave u još većem broju modela. Ukoliko se dimenzije kese koju tražite razlikuju od svih navedenih, moguće je brzo i lako izvršiti korekciju. Orijentaciona cena za takav model je ista kao za model koji ima isti ili veći obim (širina+dubina). Špigl i detaljne informacije šaljemo na vaš zahtev.

Save

Save

Save

Save

Save

/ poslednja revizija strane pre: