Ekološka kesa model eXB je papirna reklamna kesa izradjena od prirodnih materijala, potpuno bio razgradiva – a kao i ostale kese iz ove serije – štampana je potpuno neškodljivim prirodnim bojama. Pošto je ovo specifičan model, njegove neuobičajene proporcije ga čine atraktivnim, ali i upotrebljivim za čitav niz različitih primena. Od parfimerija i butika, do poslovnih poklona i najrazličitije reklamne reprezentacije.

Ekološka papirna kesa dimenzija 230 x 220 x 100 mm (model eXB) je izradjena od 120 gr/m2 ofsetnog papira (ili 80 gr/m2 natrona), sa kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Navedene cene odnose se na štampu u jednoj boji (boja papira se ne računa, pogledajte detaljno objašnjenje u vezi doplate za svaku sledeću boju). Ručke su od kanapa ~5 mm. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i izrada idejnog rešenja (dizajn)

  CENA:   500 kesa - 0,45 €/kom
1000 kesa - 0,40 €/kom
2000 kesa - 0,33 €/kom

* U cenu uračunata jednobojna štampa. Doplata za svaku sledeću boju: 40€

→ preuzmite nacrt alata (špigl) za kese  

Eko kesa drugih dimenzija

U padajućem meniju sa strane možete videti kompletan spisak linkova za ekološke kese u drugim dimenzijama. Pogledajte takodje i luksuzne kese, koje se prave u još većem broju modela. Ukoliko se dimenzije kese koju tražite razlikuju od svih navedenih, moguće je brzo i lako izvršiti korekciju. Orijentaciona cena za takav model je ista kao za model koji ima isti ili veći obim (širina+dubina). Špigl i detaljne informacije šaljemo →na vaš zahtev.

Eko kesa u verziji sa digitalnom štampom

Ova vrsta proizvoda se najčešće realizuje u tehnici ofset štampe Ofset je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ali nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

Kada se spoji tehnologija i iskustvo, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. A to je ono najvažnije!

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  1,20 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu → → Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

specijalne kutije
specijalne „belgijske“ kutije za nakit
Specijalne fascikle
Specijalne fascikle
Kutije za torte i kolače
Kutije za torte i kolače
Luksuzne kese (11 standardnih modela)
Luksuzne kese (11 standardnih modela)
novi i originalni reklamni proizvodi
Novi i originalni reklamni proizvodi

Save

Save

Save

Save

Save