Eko - kesa model eXBEko – kesa model eXB je papirna reklamna kesa izradjena od prirodnih materijala, potpuno bio razgradiva – a kao i ostale kese iz ove serije – štampana je potpuno neškodljivim prirodnim bojama. Pošto je ovo specifičan model, njegove neuobičajene proporcije ga čine atraktivnim, ali i upotrebljivim za čitav niz različitih primena. Od parfimerija i butika, do poslovnih poklona i najrazličitije reklamne reprezentacije.

Eko – kesa model eXB, dimenzija 230 x 220 x 100 mm (model eXB) je izradjena od 120 gr/m2 ofsetnog papira (ili 80 gr/m2 natrona), sa kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Navedene cene odnose se na štampu u jednoj boji (boja papira se ne računa, pogledajte detaljno objašnjenje u vezi doplate za svaku sledeću boju). Ručke su od kanapa ~5 mm. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i izrada idejnog rešenja (dizajn)

  CENA:   500 kesa - 0,45 €/kom
1000 kesa - 0,40 €/kom
2000 kesa - 0,33 €/kom

* Za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 40€

 → Pozovite ODMAH

⇒ preuzmite nacrt alata (špigl) za kese 


eko kese papirne, model embx

Eko kese drugih dimenzija

U padajućem meniju možete videti kompletan spisak linkova za ekološke kese u drugim dimenzijama. Pogledajte takodje i luksuzne kese, koje se prave u još većem broju modela. Ukoliko se dimenzije kese koju tražite razlikuju od svih navedenih, moguće je brzo i lako izvršiti korekciju. Orijentaciona cena za takav model je ista kao za model koji ima isti ili veći obim (širina+dubina). Špigl i detaljne informacije šaljemo →na vaš zahtev.

 

Eko – kesa model eXB u verziji sa digitalnom štampom

Eko – kesa model eXB se najčešće realizuje u tehnici ofset štampe Ofset je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ali nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

Kada se spoji tehnologija i iskustvo, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. A to je ono najvažnije!

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  1,20 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

 → Pozovite ODMAH

Eko – kesa model eXB na originalan i neponovljiv način

Ovaj isti proizvod je moguće realizovati i na sasvim inovativan način. Najlakši trik je kroz originalan i autentičan→ dizajn. Ali postoje i drugi načini. Na primer uz korišćenje neuobičajenih specijalnih tehnika štampe. Na primer→ zlatotisak, blindruk, letterpress… Ali i separatna UV- štampa, ili specialne vrste sitoštampe. Proizvod može biti i dodatno obogaćen isecanjem u nekom neobičnom obliku (tzv. štancovanem). Sve pomenuto se može dodatno obogatiti specijalnim materijalim. Izbor ekskluzivnim papira i kartona je toliki da je samo pravilan izbor materijala ponekad više nego dovoljan da vaš proizvod postigne spektakularan rezultat.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim nemojte oklevati da ih posetite… Zatražite konkretnu ponudu e-mailom ili telefonom:

 → Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Kutije za torte i kolače
Kutije za torte i kolače
Luksuzne kese (11 standardnih modela)
Luksuzne kese (11 standardnih modela)
novi i originalni reklamni proizvodi
Novi i originalni reklamni proizvodi
Eko kese (slično kao Eko - kesa model eXB)
Eko kese (7 standardnih modela)

Save

Save

Save

Save

Save