Eko-fascikle su napravljene od recikliranog kartona. Postoji nekoliko varijanti ovog proizvoda. Poput ovih na fotografiji, napravljenih od sive lepenke 1mm, pa sve do sofitsticiranih i elegantnih rešenja od lakih recikliranih materija. To se takođe odnosi i na verzije brendiranja, koje mogu biti u rasponu od klasične ofset štampe ili isecanja – do blindruka, zlatotiska… itd

Date cene za eko-fascikle odnose se na prikazanu verziju sa grubim kudeljnim kanapom.  Brendiranje je zbog materijala od koga su napravljene, izvedeno isecanjem logotipa. Druga moguća opcija na ovoj vrsti materijala (debljim od 0,8mm) je tzv „blindruk“ tj. reljef – ispučen ili udubljen. Konkretne eko-fascikle su  jako robusne i praktično neuništive, pa će ostaviti vrlo moćan reklamni utisak na sve koji dođu u dodir sa njima.

Fascikla je štancovana (dobijena isecanjem pomoću specijalnog alata). U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn) i grafička priprema. Možemo realizovati i vaše idejno rešenje, a stojimo vam na raspolaganju u slučaju bilo kakvih tehničkih pitanja ili nedoumica.

 

CENA:   250 kom - 2,5€
500 kom - 2,2€
1000 kom - 2,0€

Eko-fascikle – po vašim zahtevima

Eko-fascikle se mogu raditi u praktično neograničenom broju verijacija, sa dve ili tri klapne, o nekom specijalnom obliku, ili od posebnimh materijala. Ovo je samo jedna od nekoliko sličnihj  je samo jedna od nekoliko sličnih SPECIJALNIH fascikli koje imamo u standardnoj ponudi. U padajućem meniju sa strane možete videti i linkove prema drugim modelima fascikli. Ali svaka postojeća fascikla / folder može se modifikovati po vašoj želji, ili se brzo i efikasno može uraditi potpuno novi alat. Takodje je moguće korigovati bilo koji deo standardne ponude (tiraž, broj boja, specijalne tehnike, itd).

Na raspolaganju vam stoje i razne specijalne tehnike. Npr zlatotisak (tj. folijatisak, raznim bojama i vrstama folija), separatno UV-lakiranje, blindruk, otvaranje prozora i proreza u proizvoljnim oblicima, itd. Potrebna je samo da na stranici  kontakt izaberete način koji vam najviše odgovara. Telefonom, mailom, preko kontakt forme, vibera, sms-a ili na bilo koji drugi način. U najkraćem roku ćemo vam dostaviti posebnu ponudu – jer mi smo tu zbog vas.

/ poslednja revizija strane pre: