Brendirane fascikla sa dve klapne je promotivni artikal, čija upotrebna vrednost obezbedjuje znatno duži životni vek nego što ga imaju obični prospekti, katalozi, ili drugi slični promo materijali. Reklamni efekat se takođe srazmerno povećava dužinom upotrebnog veka, pa je i kvalitet izrade veoma važan. Većina alata u našoj ponudi imaju prorez za vizit kartu, jer se na taj način nastup firme može povezati sa konkretnom osobom za kontakt.

Ovakva štampana fascikla se najčešće izradjuje od 280 gr/m2 bindakota, ali mogu biti napravljene i od drugih materijala. Uobičajeno je da se brendirane fascikle plastificiraju radi povećane otpornosti na habanje. Osim sjajne na raspolaganju vam je i mat plastifikacija, a po vašoj želji fascikle mogu biti i samo lakirane. Imamo i alate koji pored dve klapne poseduju i bigove tj. prevoje za promenljivu debljinu. Ovakve fascikle se prilagođavaju količini materijala koji u njih stavite, od nekoliko listova pa do više stotina strana.

U prilogu jmožete videti nekoliko postojećih alata za fascikle, koje možete slobodno preuzeti klikom na linkove ispod ovog teksta. Moguća je i izrada alata za isecanje po vašem uzorku ili nacrtu. U cene je uračunata štampa u jednoj boji i sjajna plastifikacija (1/0). Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po fascikli.

U cenu je uračunata i izrada idejnog resenja (dizajn) i grafička priprema, ali ih možemo realizovati i po vašem likovnom rešenju ili ideji.

 CENA:   250 kom - 170 €
500 kom - 300 €
1000 kom - 450 €

* Cena za jednobojnu štampu. Doplata za svaku sledeću boju: 40 €

preuzmite nacrt alata (špigl)  fascikla v-1     fascikla v-2     fascikla v-3 

Brendirana fascikla u drugim verzijama

U padajućem meniju sa strane možete videti i linkove prema drugim modelima brendiranih foldera / fascikli. Postoji mogućnost da se po vašoj želji ili ideji uradi potpuno originalna štampana fascikla tj. alat za isecanje. Ili da se izmeni bilo koji deo standardne ponude – tiraž, broj boja, upotrebe sve specijalne tehnike npr. zlatotisak, UV lakiranje, itd. Ako želite da vaša brendirana fascikla bude nešto zaista izuzetno – na pravom ste mestu. Potrebno je samo da na našoj kontakt strani izaberete način za kontakt koji vam najviše odgovara – i u najkraćem roku ćemo vam dostaviti posebnu ponudu.

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima.

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se optimalno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  1,55 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Naručite E-mailom ili telefonom → → Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

specijalne fascikle (eko fascikla)
Specijalne ECO fascikle
Reklamne kese 260x170x60mm (model SBX, dimenzija kao fascikla)
Reklamne kese 260x170x60mm (model SBX)
Specijalna fascikla
Specijalne fascikle / folderi
Magnetni proizvodi
Magnetni proizvodi
novi i originalni reklamni proizvodi
Novi i originalni reklamni proizvodi

Save