Fascikla sa dve klapne je standardan promotivni artikal, čija upotrebna vrednost mu obezbedjuje znatno duži životni vek neko što imaju obični prospekti, katalozi, ili slični promo materijali. Naravno – i reklamni efekat se srazmerno povećava. Važan detalj je i to što fascikle imaju prorez za vizit kartu, pa se tako nastup firme može i personalizovati.

Ova fascikla se standardno izradjuje od 280 gr/m2 bindakota, sa dve klapne i bigovima za promenljivu debljinu (skice nekoliko postojećih alata za fascikle – možete slobodno preuzeti klikom na linkove ispod ovog teksta). Štampa u jednoj boji + sjajna plastifikacija (1/0). Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po fascikli. U cenu je uračunata i izrada idejnog resenja (dizajn) i grafička priprema.

 CENA:   250 kom. - 170 € + 40 €*
500 kom. - 300 € + 45 €*
1000 kom. - 450 € + 55 €*
*za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata (špigl) ver-1     ver-2     ver-3 

Napomena: u padajućem meniju sa strane možete videti i linkove prema drugim modelima foldera / fascikli. Postoji mogućnost da se po vašoj želji ili ideji uradi potpuno originalna fascikla (alat), ili da se izmeni bilo koji deo standardne ponude (tiraž, broj boja, specijalne tehnike, itd) Potrebna je samo da nas kontaktirate – i u najkraćem roku ćemo vam dostaviti posebnu ponudu

Save

Pogledajte još: