Fascikle sa dzepomFascikle sa džepom su ekonomične  fascikle koje po želji mogu imati i štancovani nosač za vizit kartu. Za razliku od drugih štancovanih modela fascikli, ove fascikle se prave brže i sa manje tehnoloških operacija. To utiče na smanjenje troškova rada, pa je i njihova konačna cena znatno niže. I pored toga, postupak i kvalitet štampe su potpuno identični kao kod skupljih modela.

Ove fascikle se izradjuju od 350 gr/m2 kunstdruka. U osnovnu cenu uračunata je štampa u jednoj boji i sjajna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju je 0.04 € po fascikli. Ucenu je uključen i grafički dizajn.

  CENA:  250 kom. - 150 €
500 kom. - 250 €
 1000 kom. - 400 €

* Za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 15€

preuzmite nacrt alata (špigl) fascikla sa džepom 

→ Naručite ODMAH!

Možete birati izmedju nekoliko standardnih tipova džepova. Za izgled džepova potrebno je samo da nas kontaktirate, i rasklope (špiglove) ćemo vam odmah poslati na mail. U navedenim cenama su kalkulisani blanko džepovi, tj. bez štampe, ali je na vaš zahtev moguće da i džepovi budu štampani. Isto se odnosi i na unutrašnju stranu fascikle. Na taj način je moguće ovaj koristan proizvod pretvoriti u luksuzan prospekt, koji osim informativne ima i upotrebnu funkciju.


Fascikle sa džepom u drugim dimenzijama

Fascikle sa džepom u drugim dimenzijama

u padajućem meniju sa strane možete videti i linkove prema drugim modelima fascikli. Svaka postojeća fascikla / folder može se modifikovati po vašoj želji, ili se brzo i efikasno može uraditi potpuno novi alat. Takodje je moguće korigovati bilo koji deo standardne ponude (tiraž, broj boja, specijalne tehnike, itd) Potrebna je samo da nas kontaktirate – i u najkraćem roku ćemo vam dostaviti posebnu pismenu ponudu.

Digitalna štampa + fascikle

Ova vrsta proizvoda se najčešće realizuje u tehnici ofset štampe Ofset je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ali nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane – digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Kada se spoji tehnologija i iskustvo, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. A to je ono najvažnije!

CENA fascikli sa džepom u digitalnoj štampi:  1,45 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Naručite E-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:

Specijalne fascikle
Specijalne kartonske fascikle
Brendirane fascikle sa dve klapne
Brendirane fascikle sa dve klapne
Luksuzne vizit karte
Luksuzne vizit karte (specijalni papiri)
Luksuzne kese (11 standardnih modela)
Luksuzne kese (11_modela)