Fascikle sa dzepom su ekonomične  fascikle koje po želji mogu imati i štancovani nosač za vizit kartu. Za razliku od drugih štancovanih modela fascikli, ove fascikle se prave brže i sa manje tehnoloških operacija. To utiče na smanjenje troškova rada, pa je i njihova konačna cena znatno niže. I pored toga, postupak i kvalitet štampe su potpuno identični kao kod skupljih modela.

Ove fascikle se izradjuju od 350 gr/m2 kunstdruka. U osnovnu cenu uračunata je štampa u jednoj boji i sjajna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju je 0.04 € po fascikli. Ucenu je uključen i grafički dizajn.

 250 kom. - 150 € + 30 €*
500 kom. - 250 € + 35 €*
 1000 kom. - 400 € + 45 €*

Možete birati izmedju nekoliko standardnih tipova džepova. Za izgled džepova potrebno je samo da nas kontaktirate, i rasklope (špiglove) ćemo vam odmah poslati na mail. U navedenim cenama su kalkulisani blanko džepovi, tj. bez štampe, ali je na vaš zahtev moguće da i džepovi budu štampani. Isto se odnosi i na unutrašnju stranu fascikle. Na taj način je moguće ovaj koristan proizvod pretvoriti u luksuzan prospekt, koji osim informativne ima i upotrebnu funkciju.

Napomena:

u padajućem meniju sa strane možete videti i linkove prema drugim modelima fascikli. Svaka postojeća fascikla / folder može se modifikovati po vašoj želji, ili se brzo i efikasno može uraditi potpuno novi alat. Takodje je moguće korigovati bilo koji deo standardne ponude (tiraž, broj boja, specijalne tehnike, itd) Potrebna je samo da nas kontaktirate – i u najkraćem roku ćemo vam dostaviti posebnu pismenu ponudu.

/ poslednja revizija strane pre: