Memorandumi, odnosno papir za poslovnu korespondenciju sa zaštićenim poslovnim zaglavljem, predstavljaju standard u poslovnoj komunikaciji. Osim kao podloga za poslovna pisma, ugovore, ponude, i drugu eksternu i internu prepisku, pojavljuju se kao obrasci (fakture, otpremnice, prevoznice, itd) na standardnom ili samokopirajućem papiru. Po vašoj želji mogu se realizovati kao pojedinačni listovi različitog formata, ili kao blokovi.

Galerija memorandumi / obrasci

Kompletna → Galerija MEMORANDUMI / obrasci nalazi se na istoimenoj stranici (samo kliknite na link).

 

memorandumi, obrasci
/ memorandumi + vizit karte (Bar Kod Podgorica) /

Memorandumi A4

Memorandumi (poslovno zaglavlje) formata A4 na 100 gr/m2 kvalitetnom ofset papiru, ili specijalnim namenskim papirima. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja / dizajn, grafička priprema i ofsеt štampa od jedne boje do punog kolora.

Moguća je štampa i manjih količina od ovih navedenih u donjem cenovniku, ali isključivo u digitalnog štampi (u punom koloru). Takođe na vaš zahtev možemo vam dostaviti i cenu za memorandume na specijalnim papirima, sa suvim žigom, zlatotiskom i slično…

Ove cene pokrivaju najčešće potrebe, na standardnom ofsetnom papapiru pogodnom za upotrenu na laserskim i ink-jet štampačima.

 

CENA:   500 memoranduma – 25€
 1000 memoranduma – 40€
 2000 memoranduma - 70€

Kopirni blokovi (obrasci NCR) A4

Kopirni blokovi (obrasci NCR) A4

Obrasci, blokovska roba, samokopajući formulari, NCR blokovi… Postoji mnogo različitih naziva za svu onu neizbežnu papirologiju koja nam pomaže da se organizujemo, da poštujemo zakonske ili interne procedure. Ako se dobro osmisli i realizuje može mnogo da nam olakša život, i pomogne nam u svakodnevnom poslu.

U pitanju mogu biti najrazličitiji obrasci: fakture, otpremnice, tovarni listovi, radni nalozi… Obično se štampaju na samokopirajucem papiru (NCR srednji list) u A4 formatu, lajmovani / lepljeni u blokovima od po 100 lista sa zaštitnom omotnom kušuljicom. Cena uključuje pripremu / dizajn i ofset štampu u jednoj boji (->vidi doplate*).

CENA:   10 blokova - 3,00 €/blok
 25 blokova - 2,50 €/blok
 100 blokova - 2,00 €/blok

 za svaku sledeću boju doplata 30€


Kopirni blokovi (obrasci NCR) A5

Kopirni blokovi (obrasci NCR) A5

Obrasci, blokovska roba, samokopajući formulari, NCR blokovi… Najrazličitiji obrasci: fakture, otpremnice, tovarni listovi, radni nalozi… Obično se štampaju na samokopirajucem papiru (NCR srednji list) u A5 formatu, lajmovani / lepljeni u blokovima od po 100 lista sa zaštitnom omotnom kušuljicom. Cena uključuje pripremu / dizajn i ofset štampu u jednoj boji (->vidi doplate*).

CENA:   10 blokova - 2,00 €/blok
 25 blokova - 1,75 €/blok
 100 blokova - 1,60 €/blok

 za svaku sledeću boju doplata 15€


Originalni memorandumi i obrasci

Originalni memorandumi i obrasci

Najčešće se ova vrsta proizvoda realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam→ digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima. Osim toga na raspolaganju vam stoji i → zlatotisak  (blindruk, letterpress), separatno UV-lakiranje, isecanje u neobičnom obliku – i sve ostale „ludosti“ koje ste ikada videli i još poneka potpuno neverovatna…

Uz digitalnu štampu moguće se znatno manje serije memoranduma i obrazaca, kao i neke specijalne opcije…

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Luksuzne vizit karte
Luksuzne vizit karte
Priprema, likovna rešenja, dizajn za memorandumi
Priprema, likovna rešenja, dizajn
Specijalne fascikle (komplet sa memorandumi)
Specijalne fascikle
Papirni uglovi (spajalice, sa memorandumi)
Papirni uglovi (spajalice