Tube za majice

objavljeno u: Aktuelno, Arhiva, Ideje | 0

 

Jedna sasvim neobična opcija za pakovanje majica – TUBE za majice (T-shirt). Valjkasta hilzna može da bude obložena raznim vrstama papira u boji, i/ili štampana najrazličitijim tehnikama. Dimenzije tube su sasvim dovoljne za pakovanje standardnih T-shirt majica (kratkih rukava). Po želji mogu se dodati etikete na dnu ili poklopcu kao i stikeri za zatvaranje poklopca. U cene je uračunata digitalna štampa na standardnom papiru, sjajna ili mat plastifikacija, i kompletiranje tuba. Stikeri, etikete, omotni papir i drugi atraktivni dodatni detalji vas čekaju ako kliknete na linkove na dnu strane..

CENE: 150 kom - 1,50 €/kom
250 kom - 1,00 €/kom
500 kom - 0,90 €/kom

* Cena za jednobojnu štampu. Doplata za svaku sledeću boju: 30 €

Telefonom, mailom ili preko društvenih mreža… → Naručite ODMAH

 


Želite još originalnih ideja
poput tube za majice?

Ambalaža za majice (T-shirt packaging) je prilično širok pojam. Pre svega u zavisnosti od toga da li se misli na ambalažu za SLANJE (poštom ili kurirskim službama) ili na ambalažu namenjenu za upotrebu u maloprodaji.Osim toga, kao što i same popularne „T-shirts“ postoje u ogromnom rasponu tipova, kategorija i cena – isto se odnosi i na njihova moguća pakovanja.Radi se o konvencionalnim kutijama, kutijama sa ručkom, luksuznim sklopivim i tzv, „rigid“ kutijama, kovertima i drugim vidovima ambalaže.

Na jednom mestu smo skupili desetak ideja koje smo do sada realizovali, za skoro trideset godina rada. Ako vas interesuje ambalaža za majice – ovu stranu MORATE da posetite.

I da joj se povremeno vraćate jer stalno stižu nove ideje…

Za više detalja samo kliknite na link→ Još informacija / CENE

→ Pogledajte i ovo:

Luksuzne kutije
Luksuzne kutije
Luksuzne kese (11 standardnih modela)
Luksuzne kese (11 standardnih modela)
Eko kese, (7 modela)
Eko kese, (7 standardnih modela)
Kutije za internet prodaju
Kutije za internet prodaju
papir za pakovanje / omotni papir
papir za pakovanje / omotni papir