Klasične sklopive lake kartonske kutije najčešće se izradjuju od ambalažnog kartona (triplex, bindakot – raznih gramatura) ali po potrebi i od specijalnih materijala,  fabrički toniranih, sa različitim teksturama i/ili površinskom obradom.

Postoji više standardnih tipova dna, kao i načina za zatvaranje kartonske kutije, a konkretna kombinacija zavisi od dimenzija kutije, težine i vrste proizvoda, kao i drugih estetskih i tehničkih zahteva. Zato se bez preterivanja može reći da je broj mogućih kombinacija praktično neograničen. Zbog toga smo ovde uvrstili samo neke od do sada radjenih alata, u želji da vam olakšamo snalaženje i omogućimo da se eventualno uklopite u neke od postojećih dimenzija. (Jer ćete tako uštedeti vreme i novac)

Ali, ako ne pronadjete ono što vam je potrebno – obavezno nas kontaktirajte preko naše →kontakt strane. U vrlo kratkom roku moguće je prilagoditi kutije traženim dimenzijama, a investicija nije preterano velika (isplativa je već za serije od par stotina komada). Naravno – dizajn je uračunat u cenu.

kutija za dečiju posteljinu "Sofa"

Kutije za dečiju posteljinu

Kutije za  dečiju posteljinu su klasične sklopive kutije, dimenzija 255x50x255 mm. Izrađuju se od kvalitetnog bindakota, sa ofset štampom i sjajnom ili mat plastifikacijom. Ovakve kutije se obično izrađuju po narudžbini, u smislu da se prave tačno prema dimenzijama određenog proizvoda. To mogu biti i peškiri, pidžame, posteljina, košulje, stoljnaci, garderoba, trikotaža, razna tehnička roba, i slično…

Cena: već od: 1,30 €/kom

za više detalja samo kliknite na link: → CENE / još informacija


kutija za sapun "Luštica"

Kutije za sapun

Kutije za sapun su klasične sklopive kutije, dimenzija 70x95x27mm. Izrađuje se od kvalitetnog bindakota, sa ofset štampom i sjajnom ili mat plastifikacijom. Ovakve kutije se obično izrađuju po narudžbini, u smislu da se prave tačno prema dimenzijama određenog proizvoda. To mogu biti i drugi proizvodi sličnih dimenzija: suveniri, bižuterija, pomoćna lekovita sredstva, igračke, itd. …

Cena: već od: 0,40 €/kom

za više detalja samo kliknite na link: → CENE / još informacija


kutije za šolje i termose "Mercedes"

Kutije šolje i termose

kutije za šolje i termose su kaširane kutije od mikrovala. Radi se o klasičnim kutijama lepljenim u jednoj tačkim sa složivim dnom i klasičnim poklopcem. Dimenzije su prilagođene standardnim keramičim šoljama, odnosno najčešćim termo šoljama (termosima) na našem tržištu. Mogu naravno poslužiti i za druge namene, za razne korporativne poklone manjih dimenzija, ili kao ambalaža za najrazličitije proizvode…

Cena: već od: 0,80 €/kom

za više detalja samo kliknite na link: → CENE / još informacija


kutije za kolače, torte, rolate... "Maravera"

Kutije za kolače, torte, i rolate

Kutije za torte i kolače su važan detalj koji doprinosi ukupnom profesionalnom utisku vaše poslastičarnica / patiserije. Radi se proizvodima koji su brižljivo realizovani, u najkvalitetnijoj ofset štampi, čiji je cilj da naprave upečatljivu RAZLIKU u odnosu na konkurenciju koja koristi jeftinije proizvode. Ovo nije samo ambalaža, već logičan nastavak vaše ambicije i veštine – dokaz da svakom detalju posvećujete maksimalnu pažnju. Zato je dizajn uvek uključen u cenu…

Cena: već od: 0,22 €/kom

za više detalja samo kliknite na link: → CENE / još informacija


kutije za kravate, kaiševe, novčanike... "Mond" (Crna Gora)

Kutije za kravate (kaiševe, novčanike i sl.)

Kartonske kutije za kravate (kaiševe, novčanike i sl.) su štancovane kutije izradjene od 280 gr/m2 bindakota, standardno sa štampom u jednoj boji (1/0). U cenu uračunata i sjajna plastifikacija (1/0) i izrada idejnog rešenja (dizajn).

Cena: već od: 0,25 €/kom

za više detalja samo kliknite na link: → CENE / još informacija


kartonske kutije za čajeve "Relaks" (Francuska)

Kartonske kutije za čajeve

Kutije za čajeve su štancovane kartonske kutije, izradjene od 280 gr/m2 bindakota, uz standadnu štampu u punom koloru (4/0) + sjajna plastifikacija (1/0). U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

Cena: već od: 0,25 €/kom

za više detalja samo kliknite na link: → CENE / još informacija


klasične kartonske kutije za flašice "Linum"

Klasične kartonske kutije za flašice

Standardne kartonske kutijice za staklene ili plastične flašice (za propolis, parafamaceutska i farmaceutska sredstva, itd) izradjuju se od tripleksa ili bindakota sa ili bez plastifikacije, sa kvalitetnom ofset štampom. Dimenzije su prlagodjene za flašice od od 30 – odnosno 100 ml. Kutijice su složive i  lepljene u jednoj tački, a dizajn je uračunat u cenu…

Cena: već od: 0,20 €/kom

za više detalja samo kliknite na link: → CENE / još informacija


kutije za brašno "Uvita"

Kartonske kutije za brašno

kutija-za-brasno-uvita Kutije za brašno, dimenzija 135x195x55mm – su klasične kutije sa složivim “automat” dnom, sa maksimalnim iskorišćenjem materijala tako da se postigne optimalna cena za jediničnu zapreminu (oko 500 gr specijalnog brašna). Kutija ovih dimenzija može poslužiti i za druge svrhe (za pakovanje promotivnih materijala, malih poklona, itd)

Cena: već od: 0,35 €/kom

za više detalja samo kliknite na link: → CENE / još informacija


Klasične kutije + digitalna štampa

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima… Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu. Na svakoj od strana posvećenih konkretnom proizvodu, potražite cenu za verziju u digitalnoj štampi (na dnu strane).

Zatražite ponudu emailom ili telefonom

→ Pogledajte i ovo:

Promo kutija sa ručkom od kanapa
Promo kutija sa ručkom od kanapa
Promotivne kutije za pakovanje
Promotivne kutije za pakovanje
Luksuzne kutije
male kutijice (www.kutijice.com)
Specijalne kese
Specijalne kese (luksuzne)
Šestougaone kutije
Šestougaone kutije (za slatkiše)