Klasične sklopive lake kartonske kutije najčešće se izradjuju od ambalažnog kartona (triplex, bindakot – raznih gramatura) ali po potrebi i od specijalnih materijala,  fabrički toniranih, sa različitim teksturama i/ili površinskom obradom.

Postoji više standardnih tipova dna, kao i načina za zatvaranje kartonske kutije, a konkretna kombinacija zavisi od dimenzija kutije, težine i vrste proizvoda, kao i drugih estetskih i tehničkih zahteva. Zato se bez preterivanja može reći da je broj mogućih kombinacija praktično neograničen. Zbog toga smo ovde uvrstili samo neke od do sada radjenih alata, u želji da vam olakšamo snalaženje, i omogućimo da se eventualno uklopite u neke od postojećih dimenzija (i tako uštedite vreme i novac)

Ali, ako ne pronadjete ono što vam je potrebno – obavezno nas kontaktirajte preko naše kontakt strane. U vrlo kratkom roku moguće je prilagoditi kutije traženim dimenzijama, a investicija nije preterano velika (isplativa je već za serije od par stotina komada). Naravno – dizajn je uračunat u cenu.

Kutije šolje i termose

kutije za šolje i termose su kaširane kutije od mikrovala. Radi se o klasičnim kutijama lepljenim u jednoj tačkim sa složivim dnom i klasičnim poklopcem. Dimenzije su prilagođene standardnim keramičim šoljama, odnosno najčešćim termo šoljama (termosima) na našem tržištu. Mogu naravno poslužiti i za druge namene, za razne korporativne poklone manjih dimenzija, ili kao ambalaža za najrazličitije proizvode…

/ cene, opširnije →

Kutije za kolače, torte, i rolate

Kutije za torte i kolače su važan detalj koji doprinosi ukupnom profesionalnom utisku vaše poslastičarnica / patiserije. Radi se proizvodima koji su brižljivo realizovani, u najkvalitetnijoj ofset štampi, čiji je cilj da naprave upečatljivu RAZLIKU u odnosu na konkurenciju koja koristi jeftinije proizvode. Ovo nije samo ambalaža, već logičan nastavak vaše ambicije i veštine – dokaz da svakom detalju posvećujete maksimalnu pažnju. Zato je dizajn uvek uključen u cenu…

/ za cene, tehničke detalje, još primera, itd. –
kliknite na: / cene, opširnije →

Kutije za kravate (kaiševe, novčanike i sl.)

Kartonske kutije za kravate (kaiševe, novčanike i sl.) su štancovane kutije izradjene od 280 gr/m2 bindakota, standardno sa štampom u jednoj boji (1/0). U cenu uračunata i sjajna plastifikacija (1/0) i izrada idejnog rešenja (dizajn).

/ cene, opširnije →

Kartonske kutije za čajeve

Kutije za čajeve su štancovane kartonske kutije, izradjene od 280 gr/m2 bindakota, uz standadnu štampu u punom koloru (4/0) + sjajna plastifikacija (1/0). U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

/ cene, opširnije →

Klasične kartonske kutije za flašice

Standardne kartonske kutijice za staklene ili plastične flašice (za propolis, parafamaceutska i farmaceutska sredstva, itd) izradjuju se od tripleksa ili bindakota sa ili bez plastifikacije, sa kvalitetnom ofset štampom. Dimenzije su prlagodjene za flašice od od 30 – odnosno 100 ml. Kutijice su složive i  lepljene u jednoj tački, a dizajn je uračunat u cenu…

/ cene, opširnije →

Kutije za brašno

kutija-za-brasno-uvita Kutije za brašno, dimenzija 135x195x55mm – su klasične kutije sa složivim “automat” dnom, sa maksimalnim iskorišćenjem materijala tako da se postigne optimalna cena za jediničnu zapreminu (oko 500 gr specijalnog brašna). Kutija ovih dimenzija može poslužiti i za druge svrhe (za pakovanje promotivnih materijala, malih poklona, itd)

/ cene, opširnije →