kutije za brašno

Kutije za brašno, dimenzija 135x195x55mm – su klasične kutije sa složivim „automat“ dnom, sa maksimalnim iskorišćenjem materijala tako da se postigne optimalna cena za jediničnu zapreminu (oko 500 gr specijalnog brašna). Kutija ovih dimenzija može poslužiti i za druge svrhe (za pakovanje promotivnih materijala, malih poklona, itd)

Ovakve kutije se standardno izrađuju od 350 gsm bindakota ili tripleksa (sa ili bez plastifikacije), a cena zavisi od broja boja i tiraža. U navedenim cenama kalkulisana je štampa u jenoj boji i sjajna plastifikacija, ali možete tražiti bilo koju drugu specifikaciju upitom preko naše kontakt strane.

 CENA:   250 kutija - 0,50 €/kom
500 kutija - 0,40 €/kom
1000 kutija - 0,35 €/kom

* Za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju 40€

 

 → Naručite ODMAH!

preuzmite nacrt alata (špigl) kutija za brasno


Kutije za brašno po narudžbini 

Kutije za brašno po narudžbini

Na vaš zahtev je moguće napraviti kutije drugačijih dimenzija, s drugačijom proizvođačkom specifikacijom  (isto kao što je moguće ovaj postojeći alat koristiti i za druge namene). O oba slučaja – sve što je potrebno je da nas kontaktirate na bilo koji način,

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom:

 → Pozovite ODMAH!

Područje lake kartonske ambalaže je veoma široko, a zahtevi specifični i brojni. Zato smo odlučili da za ovu oblast otvorimo specijalizovani sajt www.kutijice.com na kome smo sakupili i svakodnevno ubacujemo ambalažu u stotinama različitih oblika, dimenzija i vrsta. Ako su vam potrebne drugačije kutije, kese ili neka druga specifična ambalaža – obavezno posetitie i ovaj sajt:

 

logo-new-cb

A onda sve prepustite nama . . .
→ Pogledajte i ovo:

Promotivne kutije za pakovanje
Promotivne kutije za pakovanje
Kutije za torte i kolače
Kutije za torte i kolače
Eko kese (7 standardnih modela)
Eko kese (7_modela)
Display box (poklon setovi)
Display box (poklon setovi)

 

Save