Kutije za šolje i termose su kaširane kutije na mikrovalu. Radi se o klasičnim kutijama lepljenim u jednoj tački. Dimenzije su prilagođene standardnim keramičim šoljama, odnosno termo šoljama (termosima). Mogu naravno poslužiti i za druge namene.

kutije za šolje
/ Kutije za šolje „Mercedes Benz“ /

Kutije za šolje

Kutije za šolje su dimenzija 120x120x130mm sa okruglim otvorom koji se nalazi na dve susedne strane. Dno je složivo a poklopac klasičan, a izrađuju se od mikrovala obloženog fabriano papirom u boji ili kunstdrukom sa sjajnom ili mat plastifikacijom. U obe opcije u cenu je uračunata ofset štampa u jednoj boji (po celoj površini) i dizajn,

 CENA:   200 kutija - 1,00 €/kom
300 kutija - 0,90 €/kom
500 kutija - 0,80 €/kom

 

 → Naručite ODMAH!

preuzmite šemu kutije za šolje blank


Kutije za termoseKutije za termose

Kutije za termose su dimenzija 80 x 218 x 80 mm što su dimenzije koje odgovaraju većini termo šolja (termosa) na tržištu. Kurtije su bez otvora, ali se brending može uraditi na spoljnoj strani. Dno je složivo a poklopac klasičan, a izrađuju se od mikrovala obloženog fabriano papirom u boji ili kunstdrukom sa sjajnom ili mat plastifikacijom. U obe opcije u cenu je uračunata ofset štampa u jednoj boji (po celoj površini) i dizajn,

 CENA:   200 kutija - 1,10 €/kom
300 kutija - 1,00 €/kom
500 kutija - 0,90 €/kom

 

 → Naručite ODMAH!

preuzmite šemu kutije za termose blank


Kutije za šolje i termoseKutije za šolje i termose po vašim zahtevima

Ukoliko koristIte postojeće alate za isecanje cena proizvoda će biti nešto niža. Međutim, ukoliko vaši proizvodi ne mogu da se uklope u ove specifikacije, izmene u dimenzijama je moguće napraviti relativno brzo. Isto se odnosi i na oblik ili veličinu prozora, i slično. Moguće su i druge promene u specifikaciji. Manji ili veći tiraž, više boja štampe, ili alternativne tehnike – zlatotisak, separatno UV lakiranje, itd).

Za sve ove izmene kalkulaciju ćemo vam dostaviti u toku jednog radnog dana, a rok za izradu kompletnog posla je 7-10 dana u zavisnosti od toga da li se koriste postojeći ili izrađuju novi alati. Sve što je potrebno je da odete na našu kontakt stranu, i izaberete način za kontakt koji vam najvuiiše odgovara: telefon (Viber), mailm opoštom ili lično. Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com –  a na oba sajta se nalaze bogate galerije u kojima takođe ima puno klijenata iz celog sveta. Ukoliko želite da upoznate naš rad i naše klijente pozivamo vas da ih obavezno posetite.

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Ogromna prednost koju digitalna štampa ima u odnosu na klasičnu leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu.Kod ovakvih proizvoda postoje dve mogućnosti – kompletno oblaganje masivnog kartona (kaširanje), ili brendiranje stikerima. U oba slučaja dobijate rešenje u punom koloru..

Naručite E-mailom ili telefonom:

 → Pozovite ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:
Luksuzne kutije
Luksuzne kutije
(23 modela)
Kutije sa prozorom (display box, mogu i kao kutije za šolje)
Kutije sa prozorom (display box)
Promotivne kutije za pakovanje / mogu i kao kutije za šolje
Promotivne kutije za pakovanje
Kaširani podmetači za čaše
Kaširani podmetači za čaše