Kutije za šolje i termose su kaširane kutije na mikrovalu. Radi se o klasičnim kutijama lepljenim u jednoj tački. Dimenzije su prilagođene standardnim keramičim šoljama, odnosno termo šoljama (termosima). Mogu naravno poslužiti i za druge namene.

Kutije za šolje

Kutije za šolje su dimenzija 120x120x130mm sa okruglim otvorom koji se nalazi na dve susedne strane. Dno je složivo a poklopac klasičan, a izrađuju se od mikrovala obloženog fabriano papirom u boji ili kunstdrukom sa sjajnom ili mat plastifikacijom. U obe opcije u cenu je uračunata ofset štampa u jednoj boji (po celoj površini) i dizajn,

 CENA:   200 kutija - 1,00 €/kom
300 kutija - 0,90 €/kom
500 kutija - 0,80 €/kom
preuzmite šemu kutije za šolje 

Kutije za termose

Kutije za termose su dimenzija 80 x 218 x 80 mm što su dimenzije koje odgovaraju većini termo šolja (termosa) na tržištu. Kurtije su bez otvora, ali se brending može uraditi na spoljnoj strani. Dno je složivo a poklopac klasičan, a izrađuju se od mikrovala obloženog fabriano papirom u boji ili kunstdrukom sa sjajnom ili mat plastifikacijom. U obe opcije u cenu je uračunata ofset štampa u jednoj boji (po celoj površini) i dizajn,

 CENA:   200 kutija - 1,10 €/kom
300 kutija - 1,00 €/kom
500 kutija - 0,90 €/kom
preuzmite šemu kutije za termose 

Kutije za šolje i termose po vašim zahtevima

Ukoliko koristIte postojeće alate za isecanje cena proizvoda će biti nešto niža. Međutim, ukoliko vaši proizvodi ne mogu da se uklope u ove specifikacije, izmene u dimenzijama je moguće napraviti relativno brzo. Isto se odnosi i na oblik ili veličinu prozora, i slično. Moguće su i druge promene u specifikaciji. Manji ili veći tiraž, više boja štampe, ili alternativne tehnike – zlatotisak, separatno UV lakiranje, itd).

Za sve ove izmene kalkulaciju ćemo vam dostaviti u toku jednog radnog dana, a rok za izradu kompletnog posla je 7-10 dana u zavisnosti od toga da li se koriste postojeći ili izrađuju novi alati. Sve što je potrebno je da odete na našu kontakt stranu, i izaberete način za kontakt koji vam najvuiiše odgovara: telefon (Viber), mailm opoštom ili lično….

Jer mi smo tu zbog Vas !

/ poslednja revizija strane pre: