Display box (kutije sa prozorom) imaju karakterističan otvor (proizvoljnog oblika) obično zaštićen providnom folijom. Debljina folije zavisi od veličine kutije / prozora, odnosno sadržaja. Uglavnom su namenjene za pakovanje kozmetičkih proizvoda, kao tzv „poklon setovi“

Kutija za prozorom
za kozmetičke setove

Štancovana kutija sa providnim prozorom za poklon setove (kozmetika ili sl.) dimenzija 14,5x21x6 cm, izradjena od 280 gr/m2 bindakota štampa u jednoj boji (1/0) + sjajna plastifikacija (1/0). Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po kutiji. U cenu je uračunata i izrada idejnog resenja (dizajn).

 Cene:   250 kutija- 0,55 €/kutija + 35 €*
500 kutija- 0,45 €/kutija + 45 €*
1000 kutija- 0,35 €/kutija + 50 €*
*za svaku sledeću boju
preuzmite šemu alata (špigl) za display-box  

Display box sa nosačima (po narudžbini)

Display box (kutije sa prozorom) najčešće se izradjuje prema specijalnim zahtevima u smislu lkonstrukcije, izrade alata, i grafičkog dizajna. To znači da se potpuno prilagodjava konkretnim zahtevima.

Često je samo neophodna ugradnja kartonskih nosača ili pregrada za fiksiranje i dodatnu zaštitu proizvoda, koji se takodje rade „po meri“. Moguće su ekonomične serije ovakve ambalaže već za tiraže od 500+ komada. Kod svake kutije se radi originalna kunstrukcija prema zahtevanim dimenzijama, i drugim tehničkim i estetskim zahtevima…

 Cene na zahtev
preuzmite šemu alata (špigl) za display box 2   

Display box u verziji sa digitalnom štampom

Ova vrsta proizvoda se pretežno realizuje u tehnici ofset štampe, koja je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ofset nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama i/ili ekstremno kratkim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod ovako složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

Proces je naravno kalibrisan tako da podržava pantone/cmyk standard, ali ne treba nikada zaboraviti da se ipak radi o simulaciji. To znači da uvek postoji mala razlika u odnosu na spot boje iz ofset štampe. Kao i uvek u dizajnu prava veština se sastoji u tome da se maksimalno iskoriste sve prednosti, a izbegnu sve potencijalne zamke. Ali zato, kada se u tome uspe, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. Za svaku pomoć u tom smislu – stojimo vam na raspolaganju!

 Cena:  1,30 €/komad

/za serije 99+ komada (pun kolor)/

→ Pogledajte i ovo:

Specijalne kese
Specijalne kese
Luksuzne kaširane kutije
Luksuzne kaširane kutije
Zlatotisak, blindruk, letterpress...
Zlatotisak, blindruk (embosed), letterpress…
Stalci za liflete / flajere
Stalci za liflete / flajere