Display box (kutije sa prozorom) imaju karakterističan otvor (proizvoljnog oblika) obično zaštićen providnom folijom. Debljina folije zavisi od veličine kutije / prozora, odnosno sadržaja. Uglavnom su namenjene za pakovanje kozmetičkih proizvoda, kao tzv „poklon setovi“

Kutija za prozorom
za kozmetičke setove

Štancovana kutija sa providnim prozorom za poklon setove (kozmetika ili sl.) dimenzija 14,5x21x6 cm, izradjena od 280 gr/m2 bindakota štampa u jednoj boji (1/0) + sjajna plastifikacija (1/0). Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po kutiji. U cenu je uračunata i izrada idejnog resenja (dizajn).

 Cene:   250 kutija- 0,55 €/kom
500 kutija- 0,45 €/kom
1000 kutija- 0,35 €/kom

*za svaku sledeću boju, doplata 35€

preuzmite šemu alata (špigl) za display-box  

Display box sa nosačima (po narudžbini)

Display box (kutije sa prozorom) najčešće se izradjuje prema specijalnim zahtevima u smislu lkonstrukcije, izrade alata, i grafičkog dizajna. To znači da se potpuno prilagodjava konkretnim zahtevima.

Često je samo neophodna ugradnja kartonskih nosača ili pregrada za fiksiranje i dodatnu zaštitu proizvoda, koji se takodje rade „po meri“. Moguće su ekonomične serije ovakve ambalaže već za tiraže od 500+ komada. Kod svake kutije se radi originalna kunstrukcija prema zahtevanim dimenzijama, i drugim tehničkim i estetskim zahtevima…

preuzmite šemu alata (špigl) za display box 2   

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu → → Pozovite ODMAH

Display box u verziji sa digitalnom štampom

Ova vrsta proizvoda se pretežno realizuje u tehnici ofset štampe, koja je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ofset nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama i/ili ekstremno kratkim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod ovako složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

Proces je naravno kalibrisan tako da podržava pantone/cmyk standard, ali ne treba nikada zaboraviti da se ipak radi o simulaciji. To znači da uvek postoji mala razlika u odnosu na spot boje iz ofset štampe. Kao i uvek u dizajnu prava veština se sastoji u tome da se maksimalno iskoriste sve prednosti, a izbegnu sve potencijalne zamke. Ali zato, kada se u tome uspe, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. Za svaku pomoć u tom smislu – stojimo vam na raspolaganju!

 Cena:  1,30 €/komad

/za serije 99+ komada (pun kolor)/

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu → → Pozovite ODMAH

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim nemojte oklevati da ih posetite.

→ Pogledajte i ovo:

Specijalne kese
Specijalne kese
Luksuzne kaširane kutije / varijanta display box
Luksuzne kaširane kutije
Zlatotisak, blindruk, letterpress... / za display box
Zlatotisak, blindruk (embosed), letterpress…
Izrada probnih modela i uzoraka / kreiranje display box
Izrada probnih modela i uzoraka