Promo / gift kutijica sa satenskom trakom je  originalno rešenje kutijice od 250 gr/m2 bindakota sa mat plastifikacijom i štampom u punom koloru. Sklopljene dimenzije 100  x 150 x 45 mm. Ukrasna satenska traka 6mm, složivo (automatsko) dno. Na vaš zahtev moguće su brze korekcije dimenzija i/ili specifikacije prema vašim konkretnim potrebama.

Konkretna kutija je realizovana kao deo promotivne akcije čuvenog brenda na Slovenačkom tržištu, a kao što možete videti na pratećem video-clipu – mogući su i ekstremno kratki rokovi realizacije. Ideja je da se za svaku konkretnu namenu može osmisliti kutija „krojena po meri“,  i to ne samo u smisli dimenzija i dizajna proizvoda koji se pakuje, već i u smislu uklapanja u rapoloživi budžet za ove namene.


Cena: 500 kutija - 0,40 €/kom + 40 €*
 1000 kutija - 0,35 €/kom + 45 €*
 2000 kutija - 0,30 €/kom + 50 €*
*za svaku sledeću boju
preuzmite špigl (šemu alata) za promo kutije  

Digitalna štampa kutijica sa satenskom trakom

Ova vrsta proizvoda se pretežno realizuje u tehnici ofset štampe, koja je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ofset nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama i/ili ekstremno kratkim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam tehnologija digitalne štampe. Kvalitet je skoro identičan a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod ovako složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da digitalna štampa podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

Proces je naravno kalibrisan tako da podržava pantone/cmyk standard, ali ne treba nikada zaboraviti da se ipak radi o simulaciji. To znači da uvek postoji mala razlika u odnosu na spot boje iz ofset štampe. Kao i uvek u dizajnu prava veština se sastoji u tome da se maksimalno iskoriste sve prednosti, a izbegnu sve potencijalne zamke. Ali zato, kada se u tome uspe, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. Za svaku pomoć u tom smislu – stojimo vam na raspolaganju!

Cena kutijica sa satenkom trakom u digitalnoj štampi (pun kolor): 1,00€/kom (za serije 99+ komada)
→ Pogledajte i ovo:

specijalne kutije
specijalne „belgijske“ kutije za nakit
Luksuzne kutije
Luksuzne kutije
(23 modela)
Promo kutija sa ručkom od kanapa
Promo kutija sa ručkom od kanapa
Štancovane kese sa trakom
Štancovane kese sa trakom

Save