Promo / gift kutijica sa satenskom trakom

Promo / gift kutijica sa satenskom trakom je  originalno rešenje kutijice od 250 gr/m2 bindakota sa mat plastifikacijom i štampom u punom koloru. Sklopljene dimenzije 100x150x45mm. Ukrasna satenska traka 6mm, složivo (automatsko) dno. Na vaš zahtev moguće su brze korekcije dimenzija i/ili specifikacije prema vašim konkretnim potrebama.

Konkretna kutija je realizovana kao deo promotivne akcije čuvenog brenda na Slovenačkom tržištu, a kao što možete videti →na ovom video-klipu – mogući su i ekstremno kratki rokovi realizacije. Ideja je da se za svaku konkretnu namenu može osmisliti kutija „krojena po meri“,  i to ne samo u smisli dimenzija i dizajna proizvoda koji se pakuje, već i u smislu uklapanja u rapoloživi budžet za ove namene.

Cena:   500 kutija - 0,75 €/kom
 1000 kutija - 0,60 €/kom
 2000 kutija - 0,55 €/kom
preuzmite špigl (šemu alata) za promo kutije  

 → Pozovite ODMAH


Digitalna štampa kutijica sa satenskom trakom

Digitalna štampa kutijica sa satenskom trakomOva vrsta kutijica se pretežno realizuje u tehnici ofset štampe, koja je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ofset nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama i/ili ekstremno kratkim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam tehnologija digitalne štampe.  Ogromna prednost DIGITALE leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Ne treba zaboraviti ni to da digitalna štampa podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

Proces je naravno kalibrisan tako da podržava pantone/cmyk standard. Kao i uvek u dizajnu prava veština se sastoji u tome da se maksimalno iskoriste sve prednosti, a izbegnu sve potencijalne zamke. Ali zato, kada se u tome uspe, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika.

Za svaku pomoć u tom smislu – stojimo vam na raspolaganju!

Cena: 1,20€/kom (za serije 99+ komada)

*kutijica sa satenskom trakom u digitalnoj štampi (pun kolor)

 → Naručite ODMAH

Promo kutijice na originalan i drugačiji način

Ova ista kutijica se može realizovati i na sasvim inovativan način. Najlakši trik je kroz originalan i autentičan→ dizajn. Ali postoje i drugi načini. Na primer uz korišćenje neuobičajenih specijalnih tehnika štampe. Na primer→ zlatotisak, blindruk, letterpress… Ali i separatna UV- štampa, ili specialne vrste sitoštampe. Proizvod može biti i dodatno obogaćen isecanjem u nekom neobičnom obliku (tzv. štancovanem). Sve pomenuto se može dodatno obogatiti specijalnim materijalim. Izbor ekskluzivnim papira i kartona je toliki da je samo pravilan izbor materijala ponekad više nego dovoljan da vaš proizvod postigne spektakularan rezultat.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim nemojte oklevati da ih posetite…

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu:

→ Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

23 vrste luksuznih kutijica
Luksuzne kutije
(23 modela)
Promo kutija sa ručkom od kanapa
Promo kutija sa ručkom od kanapa
Štancovane kese sa trakom
Štancovane kese sa trakom
Kutije sa prozorom (display box) / slična kutijica
Kutije sa prozorom (display box)

Save