Plastificirana reklamna kesa model PBX je svojim dimenzijama pretežno namenjena za zlatarske radnje, parfimerije, prodavnice poklona, ali i za specijalne promotivne aktivnosti, male poslovne poklone i slično. Ovaj model reklamnih kesa je osmišljen tako da po dimenzijama i obliku odudara od uobičajenih modela. To je urađeno sa ciljem da se dobije „ekskluzivan“ utisak, usklađen sa skupocenim proizvodima kojima su kese uglavnom namenjene. 

kesa 200 x 140 x 60 (PBX)Kompletna → Galerija kesa 200 x 140 x 60 (PBX) nalazi se na istoimenoj stranici (samo kliknite na link).

kesa 200 x 140 x 60 (PBX)Najčešća namena ove ekskluzivne ambalaže su upravo prestižni proizvodi – zlato (nakit), ekskluzivne sitnice i pokloni, parfemi, naočare (optika), kravate i svilene marame. Takođe i mala (ali često vrlo skupa) tehnika, poput telefona i raznih sličnih „gadget-a“. Spisak mogućih namena je praktično neograničen…

Kao i druge luksuzne kese Izradjuju se 170 gr/m2 kunstdruka sa plastifikacijom i i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa ~5 mm. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji, i sjajna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po kesi. Apliciranje postojećeg logotipa i slična jednostavna idejna rešenja su takođe uključena u cenu.

CENA:   250 kesa - 0,60 €/kom
500 kesa - 0,55 €/kom
1000 kesa - 0,50 €/kom

* Za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 35€

→ Naručite ODMAH!

preuzmite nacrt alata (špigl) za kese  blank


Specijalni zahtevi (pbx kese)Plastificirana reklamna kesa – specijalni zahtevi

Kao što možete videti u priloženoj galeriji, plastificirana reklamna kesa je ponekad pravo malo umetničko delo, ili pokretni bilbord sa ozbiljnom reklamnom funkcijom. Originalne ili tretirane fotografije (montaže), ilustracije, reklamne poruke i druga ozbiljna dizajnerska rešenja, ponekad traže veliko dodatno angažovanje. Ali ne brinite – na raspolaganju vam stoji naš dizajnerski tim, sa preko 25 godina iskustva. Ako želite nesvakidašnji DIZAJN po našoj ili vašoj ideji – lako ćemo se dogovoriti oko svih detalja.

Na vaš zahtev ova kesa može biti izrađenja od pojačanog (debljeg) materijala, ili od specijalnih papira i polukartona. Standardne ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa možemo zameniti prosecečenim ručkama, ili ručkama od ukrasne trake (saten ili rips). Osim standardne ofset štampe, moguće su i druge tehnike: zlatotisak, blindruk, parcijalno UV-lakiranje, itd.

Kese drugih dimenzija:

Ovo je samo jedna od desetak različitih standardnih dimenzija u kojima se ovakve kese proizvode. Luksuzne reklamne kese (ili plastificirane kese) su proizvod koji mora svojom formom da zadovolji rigorozne kriterijume. Zato se i prave u širokoj gami dimenzija da bi zadovoli najrazličitije potreba.Spisak (linkove) svih modela u ponudi možete videti u padajućem meniju sa strane. Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije na vaš zahtev ćemo vam dostaviti ponudu ili rasklop. Ako vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta pogledajte i ekološke reklamne kese (bez plastifikacije).

Zatražite ponudu e-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH!


Plastificirana reklamna kesa u digitalnoj štampi

Reklamna kesa + digitalna štampa

Ogromna prednost koju digitalna štampa ima u odnosu na klasičnu, leži u tome da su minimalne serije daleko manje nego u ofsetu. Kod ovakvih proizvoda postoje dve mogućnosti – štampa kompletnog tabaka pre savijanja, ili brendiranje tipske kese stikerima. U oba slučaja dobijate finalni proizvod u punom koloru. Za detalje u vezi druge opcije posetite →www.kutijice.com – sekciju „plati i nosi“ – gde možete nabaviti praktično bilo koju količinu tipskih kesa, ove ili drugih dimenzija. Ukoliko želite digitalnu štampu cele površine, digitalna štampa vam omogućava serije već od 99+ komada:

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  1,95 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Naručite E-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH!

→ Ako vas interesuje plastificirana reklamna kesa, pogledajte i ovo:

Specijalne kese sa mašnom od satenske trake / plastificirana reklamna kesa
Specijalne kese sa mašnom
Luksuzne kaširane kutije (pogodna za plastificirana reklamna kesa)
Luksuzne kaširane kutije
Specijalne fascikle
Specijalne fascikle
XL pillow box (XL2)
XL pillow box (XL2)

Save

Save

Save

Save