Plastificirana reklamna kesa model PBX je svojim dimenzijama pretežno namenjena za zlatarske radnje, parfimerije, prodavnice poklona, ali i za specijalne promotivne aktivnosti, male poslovne poklone i slično.

Ovaj model reklamnih kesa je osmišljen tako da po dimenzijama i obliku odudara od uobičajenih modela. To je urađeno sa ciljem da se dobije „ekskluzivan“ utisak, usklađen sa skupocenim proizvodima kojima su kese uglavnom namenjene. 

Najčešća namena ove ekskluzivne ambalaže su upravo prestižni proizvodi – zlato (nakit), ekskluzivne sitnice i pokloni, parfemi, naočare (optika), kravate i svilene marame. Takođe i mala (ali često vrlo skupa) tehnika, poput telefona i raznih sličnih „gadget-a“. Spisak mogućih namena je praktično neograničen…

Kao i druge luksuzne kese Izradjuju se 170 gr/m2 kunstdruka sa plastifikacijom i i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa ~5 mm. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji, sjajna plastifikacija i izrada idejnog rešenja (dizajn). Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po kesi.

CENA:   250 kesa - 0,40 €/kom + 35 €*
500 kesa - 0,35 €/kom + 45 €*
1000 kesa - 0,32 €/kom + 50 €*
* za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata (špigl) za kese  

Specijalni zahtevi:

Po vašoj želji kese mogu osim kanapom biti opremljene ručkama od satenske trake ili ripsa, kao i dodatnim dekorativnim mašnama, sigurnosnim stikerima, i slično. Uz standardnu ofset štampu visokog kvaliteta, vrlo atraktivni rezultati se dobijaju kada se korist zlatotisak, UV-lakiranja, i slične tehnike. Tehnikom zlatotiska mogu se uraditi detalji sa standardnim ili specijalnim folijama, hologramski otisci, poluprozirne folije, i druge specijalni efekti U vezi svih tih (i mnogih drugih) mogućnosti – treba samo da nas kontaktirate→

Napomena, plastificirana reklamna kesa model „PBX“:

je samo jedna od desetak različitih standardnih dimenzija u kojima se ovakve kese proizvode. Luksuzne reklamne kese (ili plastificirane kese) su proizvod koji mora svojom formom da zadovolji rigorozne kriterijume. Zato se i prave u širokoj gami dimenzija da bi zadovoli najrazličitije potreba.Spisak (linkove) svih modela u ponudi možete videti u padajućem meniju sa strane. Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije na vaš zahtev ćemo vam dostaviti ponudu ili rasklop. Ako vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta pogledajte i ekološke reklamne kese (bez plastifikacije).

Save

Save

Save

Save

Pogledajte još: