Plastificirana reklamna kesa model PBX je svojim dimenzijama pretežno namenjena za zlatarske radnje, parfimerije, prodavnice poklona, ali i za specijalne promotivne aktivnosti, male poslovne poklone i slično.

Ovaj model reklamnih kesa je osmišljen tako da po dimenzijama i obliku odudara od uobičajenih modela. To je urađeno sa ciljem da se dobije „ekskluzivan“ utisak, usklađen sa skupocenim proizvodima kojima su kese uglavnom namenjene. 

Najčešća namena ove ekskluzivne ambalaže su upravo prestižni proizvodi – zlato (nakit), ekskluzivne sitnice i pokloni, parfemi, naočare (optika), kravate i svilene marame. Takođe i mala (ali često vrlo skupa) tehnika, poput telefona i raznih sličnih „gadget-a“. Spisak mogućih namena je praktično neograničen…

Kao i druge luksuzne kese Izradjuju se 170 gr/m2 kunstdruka sa plastifikacijom i i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa ~5 mm. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji, i sjajna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po kesi. Apliciranje postojećeg logotipa i slična jednostavna idejna rešenja su takođe uključena u cenu.

CENA:   250 kesa - 0,40 €/kom + 35 €*
500 kesa - 0,35 €/kom + 45 €*
1000 kesa - 0,32 €/kom + 50 €*
* za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata (špigl) za kese  

Specijalni zahtevi

Kao što možete videti u priloženoj galeriji, plastificirana reklamna kesa je ponekad pravo malo umetničko delo, ili pokretni bilbord sa ozbiljnom reklamnom funkcijom. Originalne ili tretirane fotografije (montaže), ilustracije, reklamne poruke i druga ozbiljna dizajnerska rešenja, ponekad traže veliko dodatno angažovanje. Ali ne brinite – na raspolaganju vam stoji naš dizajnerski tim, sa preko 25 godina iskustva. Ako želite nesvakidašnji DIZAJN po našoj ili vašoj ideji – lako ćemo se dogovoriti oko svih detalja.

Na vaš zahtev ova kesa može biti izrađenja od pojačanog (debljeg) materijala, ili od specijalnih papira i polukartona. Standardne ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa možemo zameniti prosecečenim ručkama, ili ručkama od ukrasne trake (saten ili rips). Osim standardne ofset štampe, moguće su i druge tehnike: zlatotisak, blindruk, separatno UV-lakiranje, itd.

Plastificirana reklamna kesa drugih dimenzija:

Ovo je samo jedna od desetak različitih standardnih dimenzija u kojima se ovakve kese proizvode. Luksuzne reklamne kese (ili plastificirane kese) su proizvod koji mora svojom formom da zadovolji rigorozne kriterijume. Zato se i prave u širokoj gami dimenzija da bi zadovoli najrazličitije potreba.Spisak (linkove) svih modela u ponudi možete videti u padajućem meniju sa strane. Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije na vaš zahtev ćemo vam dostaviti ponudu ili rasklop. Ako vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta pogledajte i ekološke reklamne kese (bez plastifikacije).

Save

Save

Save

Save

/ poslednja revizija strane pre: