Jedan od najstarijih reklamnih medija i dalje se odupire elektronskim medijima, bilbordima, štampi… Glavni razlog za to leži u nenadmašnom odnosu uloženog novca u odnosu na efekte. Naravno – samo ukoliko realizaciju odradite na pravi način…Plakati i posteri različitih formata, od jedne boje do punog kolora, na različitim materijalima, u serijama od stotinak komada – do više desetina hiljada. Sa vašom ili našom pripremom (dizajnom) – po vašoj ili našoj ideji.

Plakati (posteri) formata B2 (50 x 70 cm)

Na ofsetnoj hartiji, kunstdruku ili specijalnim papirima, sa pripremom naručioca ili našim dizajnom, uz najkraće moguće rokove i maksimalan kvalitet izrade.

CENA:      500 plakata - 90 € + 30 €*
 1000 plakata - 130 € + 35 €*
 2000 plakata - 210 € + 40 €*
 * za svaku sledeću boju

Plakati (posteri) formata B3 (35 x 50 cm)

Na ofsetnoj hartiji, kunstdruku ili specijalnim papirima, sa pripremom naručioca ili našim dizajnom, uz najkraće moguće rokove i maksimalan kvalitet izrade. Moguć dogovor oko štampe promotivnih flajera “u paketu” (uz veliki popust)

CENA:      500 plakata - 80 € + 30 €*
 1000 plakata - 100 € + 35 €*
 2000 plakata - 130 € + 40 €*
 * za svaku sledeću boju

Kutije za plakate i postere

Trouglaste sklopive kutije za postere (plakate) su praktična ambalaža od mikrovala, Imaju dvostruku štancovanu ručku i dve kopče. Po potrebi mogu biti osigurane i samolepljivom etiketom. Otvaraju se se sa oba kraja a dimenzije su dovoljne da se u njih spakuje više desetina postera formata B2 (500x700mm) urolanih po užoj strani.

/ cene, opširnije →

Napomena: Plakati i posteri se osim standardnih „B2“ i „B3“ formata, rade i u „A“ formatima, ali i u bilo kojoj drugoj traženoj dimenziji. Isto važi za specifikaciju materijala, upotrebu specijalnih boja, itd. Sve što treba da uradite je da nas kontaktirate…

/ poslednja revizija strane pre: