Plakati i posteri su jedan od najstarijih reklamnih medija, a i dalje se uspešno odupiru elektronskim medijima kao i mega bilbordima.. Glavni razlog za to leži u nenadmašnom odnosu uloženog novca u odnosu na efekte. Naravno – samo ukoliko realizaciju odradite na pravi način…Plakati i posteri različitih formata, od jedne boje do punog kolora, na različitim materijalima, u serijama od stotinak komada – do više desetina hiljada. Sa vašom ili našom pripremom (dizajnom) – po vašoj ili našoj ideji.

Plakati i posteri formata B2 (50 x 70 cm)

Na ofsetnoj hartiji, kunstdruku ili specijalnim papirima, sa pripremom naručioca ili našim dizajnom, uz najkraće moguće rokove i maksimalan kvalitet izrade.

CENA:  500 plakata -  90 €
1000 plakata - 130 €
2000 plakata - 210 €

* U cenu uračunata jednobojna štampa.
Doplata za svaku sledeću boju 20 €


Plakati (posteri) formata B3 (35 x 50 cm)

Na ofsetnoj hartiji, kunstdruku ili specijalnim papirima, sa pripremom naručioca ili našim dizajnom, uz najkraće moguće rokove i maksimalan kvalitet izrade. Moguć dogovor oko štampe promotivnih flajera “u paketu” (uz veliki popust)

CENA:      500 plakata -  80 €
 1000 plakata - 100 €
 2000 plakata - 130 €

* U cenu uračunata jednobojna štampa.
Doplata za svaku sledeću boju 20 €


Kutije za plakate i postere

Trouglaste sklopive kutije za postere (plakate) su praktična ambalaža od mikrovala, Imaju dvostruku štancovanu ručku i dve kopče. Po potrebi mogu biti osigurane i samolepljivom etiketom. Otvaraju se se sa oba kraja a dimenzije su dovoljne da se u njih spakuje više desetina postera formata B2 (500x700mm) urolanih po užoj strani.

→ Detaljne CENE / još informacija

Plakati i posteri u drugim dimenzijama

Plakati i posteri se osim standardnih „B2“ i „B3“ formata, rade i u „A“ formatima, ali i u bilo kojoj drugoj traženoj dimenziji. Isto važi za specifikaciju materijala, upotrebu specijalnih boja, itd. Sve što treba da uradite je da nas kontaktirate…

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Ova vrsta proizvoda se najčešće realizuje u tehnici ofset štampe Ofset je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ali nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane – digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Kada se spoji tehnologija i iskustvo, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. A to je ono najvažnije!

U digitalnoj štampi su moguće i znatno manje serije plakata i postera.

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu →  → Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Priprema, likovna rešenja, dizajn
Priprema, likovna rešenja, dizajn
Trouglasta kutija za postere
Trouglasta kutija za postere
Specijalni katalozi / prospekti
Specijalni katalozi / prospekti
Tube za diplome
Tube (valjkaste kutije) za diplome