Plakati i posteri su jedan od najstarijih reklamnih medija, a i dalje se uspešno odupiru elektronskim medijima kao i mega bilbordima.. Glavni razlog za to leži u nenadmašnom odnosu uloženog novca u odnosu na efekte. Naravno – samo ukoliko realizaciju odradite na pravi način…Plakati i posteri različitih formata, od jedne boje do punog kolora, na različitim materijalima, u serijama od stotinak komada – do više desetina hiljada. Sa vašom ili našom pripremom (dizajnom) – po vašoj ili našoj ideji.

Plakati i posteri formata B2 (50 x 70 cm)

Galerija Plakati i posteri formata B2 (50x70cm)Kompletna → Galerija Plakati i posteri formata B2 (50x70cm) se nalazi na istoimenoj stranici
(samo kliknite na sliku ili link).

Na ofsetnoj hartiji, kunstdruku ili specijalnim papirima, sa pripremom naručioca ili našim dizajnom, uz najkraće moguće rokove i maksimalan kvalitet izrade.

CENA:  500 plakata -  90 €
1000 plakata - 130 €
2000 plakata - 210 €

* Za štampu u jednom prolazu; Doplata za sledeću boju 20 €


Plakati (posteri) formata B3 (35 x 50 cm)

Galerija Plakati (posteri) formata B3 (35x50cm)Kompletna → Galerija Plakati (posteri) formata B3 (35x50cm) se nalazi na istoimenoj stranici
(samo kliknite na sliku ili link).

Na ofsetnoj hartiji, kunstdruku ili specijalnim papirima, sa pripremom naručioca ili našim dizajnom, uz najkraće moguće rokove i maksimalan kvalitet izrade. Moguć dogovor oko štampe promotivnih flajera “u paketu” (uz veliki popust)

CENA:      500 plakata -  80 €
 1000 plakata - 100 €
 2000 plakata - 130 €

* Za štampu u jednom prolazu; Doplata za sledeću boju 20 €


kutije za postere i plakate
/ kutije za postere i plakate „Muzej Jugoslavije“ /

Kutije za plakate i postere

Trouglaste sklopive kutije za postere (plakate) su praktična ambalaža od mikrovala, Imaju dvostruku štancovanu ručku i dve kopče. Po potrebi mogu biti osigurane i samolepljivom etiketom. Otvaraju se se sa oba kraja a dimenzije su dovoljne da se u njih spakuje više desetina postera formata B2 (500x700mm) urolanih po užoj strani.

→ Detaljne CENE / još informacija

Roll-up baneri
/ Roll-up baneri 2000x85mm „Raiden Resources“ (Australija) /

Plakati i posteri u drugim dimenzijama

Plakati i posteri se osim standardnih „B2“ i „B3“ formata, rade i u „A“ formatima, ali i u bilo kojoj drugoj traženoj dimenziji. Isto važi za specifikaciju materijala, upotrebu specijalnih boja, itd. Sve što treba da uradite je da nas kontaktirate…

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Ova vrsta proizvoda se najčešće realizuje u tehnici ofset štampe Ofset je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ali nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane – digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…Kada se spoji tehnologija i iskustvo, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika.  U digitalnoj štampi su moguće i znatno manje serije plakata i postera.

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu → 

→ Pozovite ODMAH!

→ Ako vas interesuju plakati i posteri, pogledajte i ovo:

Priprema, likovna rešenja, dizajn
Priprema, likovna rešenja, dizajn
Trouglasta kutija za postere
Trouglasta kutija za postere
Specijalni katalozi / prospekti
Specijalni katalozi / prospekti
Tube za diplome
Tube (valjkaste kutije) za diplome