Srednje pillow box M3 kutije za nakit (zlato, bižuteriju, sitnice) su dimenzija 125 x 95 mm. Ove atraktivne i ekonomične kutije za nakit su izradjene od 250-350 gr/m2 kunstdruka ili fabriano kartona u boji, sa sjajnom plastifikacijom. 

Galerija Pillow-box (M3) kutije za nakit, 125 x 95 mmKompletna → Galerija Pillow-box (M3) kutije za nakit, 125 x 95 mm se nalazi na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili link).

 

Pillow-box (M3) kutije za nakit, 125 x 95 mmKutijica je dimenzijama i izgledom najpogodnija za nakit ili male poklone, ali može poslužiti za najrazličitije druge namene. Lako se sklapa jer su prevoji izvedeni perforacijom, Atraktivna i ekonomična ambalaža za svaku priliku ili upotrebu.Osnovna štampa u jednoj boji (vidi doplate). U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

CENA:  250 kutija - 0,39 €/kom
 500 kutija - 0,34 €/kom
 1000 kutija - 0,30 €/kom

* Za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 20€

 → Naručite ODMAH!

preuzmite šemu alata (špigl) za kutijice “M3” blank


Kartonski nosači za nakit 90x100mm

Kartonski nosači sa slike su prilagođeni većini standardnih pillow-box kutijica, a mogu se koristiti i nezavisno. U zavisnosti od veličine imaju proreze za prsten, minđuše, tanji i deblji lančić ili narukvicu, Moguće ih je upotrebiti i za satove, broševe, priveske, bedževe i slično. U ponudi imamo dve opcje – blanko nosače na 300-350 gramskom kartonu sa ili bez plastifikacije, i brendiranu varijantu. U prilogu je data cena za model  „M3“ a cene drugih nosača  možete videti  klikom na odgovarajuću link u padajućem meniju sa strane.

Kartonski nosači za nakit 90x100mm

CENA:  blanko nosač za "M3" - 0,05 €/kom 
 *kod brendiranih cena zavisi od boja i količine

preuzmite šemu alata (špigl) za kartonski nosač „M3“  blank


Pillow box M3 kutije za nakit + zlatotisak, blindruk, letterpress...Pillow box M3 kutije za nakit +
zlatotisak, blindruk, letterpress…

Ukoliko želite da vaše kutijice obogatite zlatotiskom, letterpress-om ili blindrukom, cena iz cenovnika se uvećava za troškove izrade klišea i cenu dodatnih otisaka. To znači da se kliše plaća jednokratno, i da u slučaju ponovnih narudžbina plaćate samo otiske. Zato nije loša ideja da se zlatotisak kombinuje sa ofset štampom. Pogotovo ako ga ograničite samo na logo ili druge nepromenjive podake. U tom slučaju možete koristiti isti kliše za više različitih proizvoda,. Čak i u slučaju promene nekih bitnih informacija.

DOPLATA za zlatotisak, letterpress ili blindruk:
IZRADA KLIŠEA: 70€ + 0,02€/po otisku*

*Za bilo koju foliju, otisak do 100x100mm)

/ za više detalja  pogledajte stranicu:

ZLATOTISAK / cene + još informacija


Pillow-box kutije za nakit drugih dimenzija / DIGITALNA ŠTAMPA

Pillow-box kutije za nakit drugih dimenzija

U padajućem meniju sa strane možete videti još nekoliko modela (dimenzija) „pillow-box“ kutija, kao i drugih kutija za nakit i slične male poklone. Uporednu tabelu svih modela kao i grafičkI  PRIKAZ SVIH PILLOW-BOX DIMENZIJA sa detaljnim objašnjenjem  možete videti ako kliknete na ovaj  link.

Pošto je ovo vrlo obimna i atraktivna oblast, posvetili smo joj poseban sajt www.kutijice.com – toplo vam preporučujemo da ga posetite! Na tom sajtu možete da kutite ovakve kutije u sekciji „plati i nosi“ u bilo kojoj količini

Pillow box M3 verziji sa digitalnom štampom

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  0,99 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Naručite E-mailom ili telefonom →

 → Pozovite ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:

Luksuzne kutije
Luksuzne kutije
(23 modela)
Kutijice za nakit (M2) / pillow box M3
Kutijice za nakit (Pillow-box M2)
Luksuzne kaširane kutije
Luksuzne kaširane kutije
Specijalne kese sa mašnom od satenske trake / odgovara za pillow box M3
Specijalne kese sa mašnom od satenske trake

Save