Srednje pillow-box M3 kutije za nakit (zlato, bižuteriju, sitnice) su dimenzija 125 x 95 mm. Štancovane jastučaste kutije za nakit ili sitnice, izradjene su od 160-240 gr/m2 bindakota ili fabriano kartona u boji, osnovna štampa u jednoj boji (vidi doplate). U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

CENA:
250 kutija - 0,25 € / kutija + 15 €*
500 kutija - 0,17 € / kutija + 20 €
1000 kutija - 0,14 € / kutija + 25 €
*za svaku sledeću boju
preuzmite šemu alata (špigl) za pillow-box “M3” 

Kartonski nosači za nakit 90x100mm

Kartonski nosači sa slike su prilagođeni većini standardnih pillow-box kutijica, a mogu se koristiti i nezavisno. U zavisnosti od veličine imaju proreze za prsten, minđuše, tanji i deblji lančić ili narukvicu, Moguće ih je upotrebiti i za satove, broševe, priveske, bedževe i slično. U ponudi imamo dve opcje – blanko nosače na 300-350 gramskom kartonu sa ili bez plastifikacije, i brendiranu varijantu. U prilogu je data cena za model  „M3“ a cene drugih nosača  možete videti  klikom na odgovarajuću link u padajućem meniju sa strane.

CENA:
blanko nosač za "M3" - 0,05 €/kom 
* kod brendiranih cena zavisi od broja boja i količine
preuzmite šemu alata (špigl) za kartonski nosač "M3"  

Pillow-box kutije za nakit drugih dimenzija

U padajućem meniju sa leve strane možete videti još nekoliko modela (dimenzija) „pillow-box“ kutija, i drugih kutija za nakit i druge male poklone. Uporednu tabelu svih modela kao i grafičkI  PRIKAZ SVIH PILLOW-BOX DIMENZIJA sa detaljnim objašnjenjem  možete videti ako kliknete na link.

Pošto je ovo vrlo obimna i atraktivna oblast, posvetili smo joj poseban sajt www.kutijice.com – toplo vam preporučujemo da ga posetite!

Save

Pogledajte još: