Duguljaste pillow box L1 elipsoidne kutije za nakit (zlato, bižuteriju, sitnice) su dimenzija 250 x 95 mm. To su najduže kutije za nakit ovog tipa koje imamo u ponudi. Radi se o štancovanim kutijama koje se izrađuju od kunstruka ili specijalnih fabriano kartona u boji. U zavisnosti od debljine i savitljivosti konkretnog papira gramatura papira se kreće od 250-350gr/m2. U cenu je uračunata osnovna ofset štampa u jednoj boji (vidi doplate). Ukoliko se rade na kunstdruku cena uključuje i plastifikaciju. Kao i kod drugih proizvoda iz ove grupe i dizajn je takođe uključen u cenu.

CENE:   250 kutija - 0,50 €/kom
500 kutija - 0,43 €/kom
1000 kutija - 0,38 €/kom

* Cena za jednobojnu štampu. Doplata za svaku sledeću boju: 20 €

preuzmite šemu alata (špigl) za pillow-box “L1”  

Elipsoidne kutije za nakit +
zlatotisak, blindruk, letterpress…

Ukoliko želite da vaše kutijie obogatite zlatotiskom, letterpress-om ili blindrukom, cena iz cenovnika se uvećava za troškove izrade klišea i cenu dodatnih otisaka. To znači da se kliše plaća jednokratno, i da u slučaju ponovnih narudžbina plaćate samo otiske. Zato nije loša ideja da se zlatotisak kombinuje sa ofset štampom. Pogotovo ako ga ograničite samo na logo ili druge nepromenjive podake. U tom slučaju možete koristiti isti kliše za više različitih proizvoda,. Čak i u slučaju promene nekih bitnih informacija.

DOPLATA za zlatotisak, letterpress ili blindruk:
IZRADA KLIŠEA: ~50-70€ + 0,02€/po otisku*

*(odnosi se na bio koju foliju ili otisak, dimenzija do 80x130mm)
za više detalja u vezi pomenutih tehnika visoke štampe pogledajte stranicu:
→ ZLATOTISAK / cene + još informacija

Pillow-box kutije za nakit drugih dimenzija

U padajućem meniju sa leve strane možete videti još nekoliko modela (dimenzija) pillow box, i drugih kutija za nakit i druge male poklone. Uporednu tabelu svih dimenzija i modela kao i grafičko objašnjenje datih dimenzija možete videti na ovoj strani (samo kliknite na link)

Pošto je ovo vrlo obimna i atraktivna oblast, posvetili smo joj poseban sajt www.kutijice.com – toplo vam preporučujemo da ga posetite. Na tom sajtu možete da kutite ovakve kutije u sekciji „plati i nosi“ u bilo kojoj količini

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Osim brzine, digitalna štampa nam pruža i neke specijalne mogućnosti; Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  1,25 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Naručite E-mailom ili telefonom → → Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Luksuzne kutije
Luksuzne kutije
(23 modela)
Futrole za kartice
Futrole za kartice (poklon vaučeri)
Promo kutija sa ručkom od kanapa
Promo kutija sa ručkom od kanapa
Luksuzne kese 230x220x100mm (model XB, odgovara za L2 elipsoidne kutije za nakit)
Luksuzne kese 30x220x100mm (model XB)
Pillow-box (M2) kutije za nakit, 95 x 115 mm / elipsoidne kutije za nakit
Pillow-box (M2) kutije za nakit, 95 x 115 mm