Duguljaste pillow box L1 elipsoidne kutije za nakit (zlato, bižuteriju, sitnice) su dimenzija 250 x 95 mm. To su najduže kutije za nakit ovog tipa koje imamo u ponudi. Radi se o štancovanim koje se izrađuju od kunstruka ili specijalnih fabriano kartona u boji od 250-350gr/m2 u zavisnosti od debljine i savitljivosti konkretnog papira. U cenu je uračunata osnovna ofset štampa štampa u jednoj boji (vidi doplate). Ukoliko se rade na kunstruku cena uključuje i plastifikaciju. Kao i kod drugih proizvoda iz ove grupe i dizajn je takođe uključen u cenu.

CENE:   250 kutija - 0,30 Eur / kutija + 15 €*
500 kutija - 0,20 Eur / kutija + 20 €*
1000 kutija - 0,16 Eur / kutija + 25 €*
 *za svaku sledeću boju
preuzmite šemu alata (špigl) za pillow-box “L1”  

Elipsoidne kutije za nakit +
zlatotisak, blindruk, letterpress…

Ukoliko želite da vaše kutijie obogatite zlatotiskom, letterpress-om ili blindrukom, cena iz cenovnika se uvećava za troškove izrade klišea i cenu dodatnih otisaka. To znači da se kliše plaća jednokratno, i da u slučaju ponovnih narudžbina plaćate samo otiske. Zato nije loša ideja da se zlatotisak kombinuje sa ofset štampom. Pogotovo ako ga ograničite samo na logo ili druge nepromenjive podake. U tom slučaju možete koristiti isti kliše za više različitih proizvoda,. Čak i u slučaju promene nekih bitnih informacija.

DOPLATA za zlatotisak, letterpress ili blindruk:
IZRADA KLIŠEA: 70€
+ 0,02€/po otisku*

*(odnosi se na bio koju foliju ili otisak, dimenzija do 80x130mm)
za više detalja u vezi pomenutih i sličnih tehnika visoke štampe – pogledajte stranicu „zlatotisak

Pillow-box kutije za nakit drugih dimenzija

U padajućem meniju sa leve strane možete videti još nekoliko modela (dimenzija) pillow box, i drugih kutija za nakit i druge male poklone. Uporednu tabelu svih dimenzija i modela kao i grafičko objašnjenje datih dimenzija možete videti na ovoj strani (samo kliknite na link)

Pošto je ovo vrlo obimna i atraktivna oblast, posvetili smo joj poseban sajt www.kutijice.com – toplo vam preporučujemo da ga posetite!