Rotaciona tabela
/ Rotaciona tabela „Hahn & Kolb“ /

Rotaciona tabela (prospekt) sa prozorima ima dva ili tri štancovana  dela povezana nitnom (metalnom ringlicom). Kroz proreze na gornjem delu alata vidi se izabrani deo tabele sa donjeg dela. Rotiranjem tabele slika se menja, jer se kroz prozore pojavljuju različite slike ili tekstovi. U primeru koji možete videti, krug je podeljen na šest delova, ali je u načelu moguća i drugačija podela (na više ili manje delova). Takođe je proizvoljan i broj otvora na gornjem nivou, odnosno broj i veličina promenljivih polja.

Format, oblik, broj i veličina proreza (kao i ukupan dizajn) se uvek prave prema Vašim konkretnim potrebama. Rotaciona tabela je atraktivan i potpuno originalan promotivni proizvod, koji osim vaših proizvoda, njihovih tehničkih ili drugih karakteristika, cena i slično – može sadržati i druge korisne informacije, i na taj način za druži vremenski period vezati pažnju vaših potrošača.

Orijentaciona CENA  (digitala, pun kolor, izrada originalnog alata) na tiraž od 100+ komada  - 3€/kom *

/ * cena po komada pada progresivno sa količinom /

→ Naručite ODMAH


Rotaciona tabela, i drugi originalni reklamni proizvodi…

Rotaciona tabela je samo jedan od mnogih sličnih promo proizvoda. Originalni reklamni proizvodi su oblast našeg specijalnog interesovanja, i oblast koja se na našem sajtu najčešće menja i dopunjava. Linkove prema drugim sličnim proizvodima u ponudi možete videti u padajućem meniju sa leve strane. Ukoliko vas interesuju ovakve ideje, pratite nas redovno na društvenim mrežama gde redovno delimo slične sadržaje, i obavezno navraćajte povremeno na sajt pošto se nove ideje stalno ubacuju. Možete nas i direktno kontaktirati ako imate konkretnu ideju, ili problem.

Još mnogo originalnih ideja čuvamo samo za vas !

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu:

→ Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

specijalne fascikle
Specijalne kartonske fascikle
Šestougaone kutije za olovke (stoni kalendar)
Šestougaone kutije za olovke
Promotivne kutije za pakovanje
Promotivne kutije za pakovanje
Magnetni proizvodi
Magnetni reklamni proizvodi