Ove kutijice za nakit se obično prave od „Fabriano“ kartona (sa teksturom, u boji).  Osim  nesvakidašnjeg oblika imaju i kartolinu (karticu za poruke) u istom dizajnu, vezanu satenskom trakom. Trake su standardno širine 5 milimetara i prave se u nekoliko standardnih boja (boje štampe nisu limitirane). Ove kutijice su pogodne za zlato (burme), ili kao specijalne „slatke“ pozivnice. U tom slučaju su u njih pakuju čokoladne praline, bombone, ili nešto slično).

Ove zanimljive kutijice za nakit  se rade u dve standardne veličine:

Mala – 70 x 110 x 40 mm

“Belgium Gold” kutijice (za nakit, praline, itd) su  štancovane kutijice sa etiketom (kartolinom) u obliku zvezde, izradjena od 160 gr/m2 fabriano kartona u boji, osnovna štampa u jednoj boji. Mašna (ručka) od satenske  trake 5mm. Apliciranje postojećeg logotipa, i slična jednostavna idejna rešenja su uključena u cenu.

CENA:    250 kutija - 0,30 €/kutija + 25 €*
500 kutija - 0,25 €/kutija + 30 €*
1000 kutija - 0,20 €/kutija + 35 €*
*za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata (špigl) kutijica za nakit "Belgium Gold B5" 

Velika – 100 x 150 x 50 mm

“Belgium Gold” kutijice (za nakit, praline, itd) su  štancovane kutijice sa etiketom (kartolinom) u obliku zvezde, izradjena od 160 gr/m2 fabriano kartona u boji, osnovna štampa u jednoj boji. Mašna (ručka) od satenske  trake 5mm. Apliciranje postojećeg logotipa, i slična jednostavna idejna rešenja su uključena u cenu.

CENA:    250 kutija - 0,35 €/kutija + 30 €*
500 kutija - 0,30 €/kutija + 35 €*
1000 kutija - 0,25 €/kutija + 40 €*
 *za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata (špigl) kutijica za nakit "Belgium Gold B4" 

Kartonski nosači za nakit

Kartonski nosači sa slike su prilagođeni većini standardnih pillow-box kutijica, a mogu se koristiti i nezavisno. U zavisnosti od veličine imaju proreze za prsten, minđuše, tanji i deblji lančić ili narukvicu, Moguće ih je upotrebiti i za satove, broševe, priveske, bedževe i slično. U ponudi imamo dve opcje – blanko nosače na 300-350 gramskom kartonu sa ili bez plastifikacije, i brendiranu varijantu. U prilogu je data cena za blanko modele, a opciju sa brendiranje šaljemo na vaš zahtev.

CENA:
blanko nosač  45x50 - 0,03 €/kom 
blanko nosač  75x75 - 0,04 €/kom 
blanko nosač 90x100 - 0,05 €/kom 
blanko nosač 105120 - 0,06 €/kom 
* kod brendiranih cena zavisi od broja boja i količine
preuzmite šemu alata (špigl) za kartonske nosače  

Specijalni zahtevi

Neke od kutijica za nakit su prava mala umetnička dela, sa ozbiljno osmišljenom reklamnom funkcijom. Originalne ili tretirane fotografije (montaže), ilustracije, reklamne poruke i druga ozbiljna dizajnerska rešenja, ponekad traže veliko dodatno angažovanje. Isto se odnosi i na razne promene u smislu oblika, dimenzija ili konstrukcije. Ali ne brinite – na raspolaganju vam stoji naš dizajnerski tim, sa preko 25 godina iskustva. Ako želite nesvakidašnji DIZAJN po našoj ili vašoj ideji – lako ćemo se dogovoriti oko svih detalja.

Na vaš zahtev ovaj proizvod može biti izrađen od pojačanog (debljeg) materijala, ili od specijalnih papira i polukartona. Standardne ručke od možemo zameniti prosecečenim ručkama, ili ručkama od ukrasne trake (saten ili rips). Osim standardne ofset štampe, moguće su i druge tehnike: zlatotisak, blindruk, separatno UV-lakiranje, itd.

Kutijice za nakit drugih dimenzija i oblika

U padajućem meniju sa leve strane možete videti još nekoliko modela (dimenzija)  kutijica za nakit i druge male poklone. Pošto je ovo vrlo obimna i atraktivna oblast, posvetili smo joj poseban sajt www.kutijice.com – toplo vam preporučujemo da ga posetite!

Save

Save

Save

/ poslednja revizija strane pre: