Plastificirane papirne kese 520 x 380 x 120 mm (model XXL) su najveći model kesa u ponudi na tržištu. Zadovoljava čak i potrebe maloprodaja koje prodaju kapute, jakne, venčanice (ali i tehničku robu, i najrazličitije druge proizvode).

Galerija kesa 520 x 380 x 120 (XXL)

Kompletna → Galerija kesa 520 x 380 x 120 (XXL) se nalazi na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili Link).

 

plastificirane papirne kese, model XXL
/ plastificirane papirne kese, model XXL „Akatelijer“ /

Ove papirne kese se proizvode od 170 gr/m2 (po potrebi i na 200 gr/m2) kunstdruka sa plastifikacijom i kartonskim ojačanjima (lepenka za ručke / triplex za dno) Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa ~5 mm. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i sjajna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju je 0.06 € po kesi. Apliciranje postojećeg logotipa i slična jednostavna idejna rešenja su takođe uključena u cenu.

CENA:  250 kesa - 1,50 €/kom
500 kesa - 1,40 €/kom
1000 kesa - 1,35 €/kom

* Za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 50€

 

 → Naručite ODMAH!

preuzmite rasklop (špigl) za kesu XXL  blank


plastificirane papirne kese xxl sa zlatotiskom
/ plastificirane papirne kese, model XXL, sa zlatotiskom i ručkama od satenske trake – „Petit Coco“ /

Specijalni zahtevi

Kao što možete videti u priloženoj galeriji, neke reklamne kese su prava mala umetnička dela, ili pokretni bilbordi sa ozbiljnom reklamnom funkcijom. Originalne ili tretirane fotografije (montaže), ilustracije, reklamne poruke i druga ozbiljna dizajnerska rešenja, ponekad traže veliko dodatno angažovanje. Ali ne brinite – na raspolaganju vam stoji naš dizajnerski tim, sa preko 25 godina iskustva. Ako želite nesvakidašnji DIZAJN po našoj ili vašoj ideji – lako ćemo se dogovoriti oko svih detalja.

Na vaš zahtev ova kesa može biti izrađenja od pojačanog (debljeg) materijala, ili od specijalnih papira i polukartona. Standardne ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa možemo zameniti prosecečenim ručkama, ili ručkama od ukrasne trake (saten ili rips). Osim standardne ofset štampe, moguće su i druge tehnike: zlatotisak, blindruk, separatno UV-lakiranje, itd.

Zatražite zvaničnu ponudu e-mailom ili telefonom:

 → Pozovite ODMAH!


Plastificirane papirne kese drugih dimenzija

Plastificirane papirne kese se prave u desetak standardnih dimenzija. Spisak (linkove) svih modela u ponudi možete videti u padajućem meniju. Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije kesa na vaš zahtev ćemo vam dostaviti ponudu ili rasklop. Ako tražite ekonomičniju varijanta pogledajte i ekološke reklamne kese (bez plastifikacije).

Zatražite zvaničnu ponudu E-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH!

Digitalna štampa plastificirane papirne kese

Digitalna štampa plastificirane papirne kese

Ogromna prednost koju digitalna štampa ima u odnosu na klasičnu, leži u tome da su minimalne serije daleko manje nego u ofsetu. Kod ovakvih proizvoda postoje dve mogućnosti – štampa kompletnog tabaka pre savijanja, ili brendiranje tipske kese stikerima. U oba slučaja dobijate finalni proizvod u punom koloru. Za detalje u vezi druge opcije posetite →www.kutijice.com – sekciju „plati i nosi“ – gde možete nabaviti praktično bilo koju količinu tipskih kesa, ove ili drugih dimenzija.

Ukoliko želite digitalnu štampu cele površine, digitalna štampa vam omogućava serije već od 99+ komada:

Zatražite zvaničnu ponudu e-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH!

 

→ Pogledajte i ovo:

Kesa 300 x 400 x 140 (XLS) -plastificirane papirne kese
Kesa 300 x 400 x 140 (XLS)
Specijalne luksuzne kese - plastificirane papirne kese
Specijalne luksuzne kese
XL Pillow box (tri modela)
XL Pillow box (tri modela)
novi i originalni reklamni proizvodi
Novi i originalni reklamni proizvodi
 

Save