Plastificirane papirne kese 520 x 380 x 120 mm (model XXL) su najveći model kesa u ponudi na tržištu. Zadovoljava čak i potrebe maloprodaja koje prodaju kapute, jakne, venčanice (ali i tehničku robu, i najrazličitije druge proizvode).

Ove papirne kese se proizvode od 170 gr/m2 (po potrebi i na 200 gr/m2) kunstdruka sa plastifikacijom i kartonskim ojačanjima (lepenka za ručke / triplex za dno) Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa ~5 mm. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i sjajna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju je 0.06 € po kesi. Apliciranje postojećeg logotipa i slična jednostavna idejna rešenja su takođe uključena u cenu.

CENA:
250 kesa - 1,30 €/kom + 50 €*
500 kesa - 1,10 €/kom + 60 €*
1000 kesa - 1,00 €/kom + 80 €*
* za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata (špigl) za kese  

Specijalni zahtevi

Kao što možete videti u priloženoj galeriji, neke reklamne kese su prava mala umetnička dela, ili pokretni bilbordi sa ozbiljnom reklamnom funkcijom. Originalne ili tretirane fotografije (montaže), ilustracije, reklamne poruke i druga ozbiljna dizajnerska rešenja, ponekad traže veliko dodatno angažovanje. Ali ne brinite – na raspolaganju vam stoji naš dizajnerski tim, sa preko 25 godina iskustva. Ako želite nesvakidašnji DIZAJN po našoj ili vašoj ideji – lako ćemo se dogovoriti oko svih detalja.

Na vaš zahtev ova kesa može biti izrađenja od pojačanog (debljeg) materijala, ili od specijalnih papira i polukartona. Standardne ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa možemo zameniti prosecečenim ručkama, ili ručkama od ukrasne trake (saten ili rips). Osim standardne ofset štampe, moguće su i druge tehnike: zlatotisak, blindruk, separatno UV-lakiranje, itd.

 

Plastificirane papirne kese drugih dimenzija

Plastificirane papirne kese se prave u desetak standardnih dimenzija. Spisak (linkove) svih modela u ponudi možete videti u padajućem meniju sa strane. Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije kesa na vaš zahtev ćemo vam dostaviti ponudu ili rasklop. Ako vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta pogledajte i ekološke reklamne kese (bez plastifikacije).

Save